سالاد یونانی بر پایهی گوجه و پنیر تهیه میشود و جزء سالادهای سبز محسوب میشود. وجود پنیر فتا در این سالاد این امکان را میدهد که از این سالاد بهعنوان یک وعدهی غذایی استفاده شود. آشپزی این غذا در سطح آسان دستهبندی میشود و برای تهیهی این سالاد تجهیزات آشپزخانهای زیادی نیاز نیست یک تختهکار و یک کارد برای برشدادن، همهی آن چیزی است که برای سالاد یونانی نیاز است مدت زمان آمادهسازی این سالاد 15 دقیقه است. این سالاد برای مهمانیهای رسمی و مجالس خاص مناسب است همچنین از این سالاد در بیرون از منزل نیز استفاده شود.
آمادهسازی این سالاد شامل خرد کردن مواد و میکس مواد است.
مواد اولیه
مواد اولیه | میزان |
خیار | یک عدد |
فلفل دلمهای قرمز | یک عدد |
فلفل دلمهای زرد | یک عدد |
گوجه | یک عدد |
پیاز قرمز کوچک | یک عدد |
زیتون | نصف فنجان |
پنیر فتا | 400 گرم |
برگ نعنا | یک سوم فنجان |
قدم اول
خیار را شسته و درشت خرد نمایید.
قدم دوم
تخم فلفلدلمهای را گرفته و آنها را مربعی برش دهید.
قدم سوم
پیاز را شسته و حلقهای خرد نمایید.
قدم چهارم
برگ نعنا را از ساقه جدا نمایید.
قدم پنجم
پنیر را به قطعات مکعبی شکل خرد کرده و روی سالاد قرار دهید.
قدم ششم
مواد را در یک کاسه برای رفتن به روی میز، میکس نمایید.
مواد لازم سس سالاد یونانی
مواد لازم | مقدار |
سیرِ له شده | 2 حبه |
پونه | یک قاشق چایخوری |
خردل | یک قاشق چایخوری |
سرکه قرمز | 1/4فنجان |
نمک | یک قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 1/2فنجان |
برای تهیهی سس، تمام مواد حاضر در جدول را باید با یکدیگر درهم آمیخت و برای مدتی همزد تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند.