سالاد کلم بیشترین شهرت خود را از شعبههای KFC دارد. در کنار مرغسوخاری، نوعی از سالاد کلم سرو میشود. نوع دیگری از سالاد کلم نیز که در ایران رواج دارد شبیه به یکی از مدلهای سالاد اندونزی است. سالاد کلم بسیار راحت تهیه میشود و دلیل آن، دسترس بودن تمام مواد است. آمادهسازی و سرو این سالاد زمان کمی از آشپز میگیرد. آشپزی برای این سالاد بسیار ساده بوده و نیاز به مهارت خاصی ندارد. این سالاد همراه با غذا میل میشود. تجهیزات آشپزخانهای این سالاد تختهکار، ظرف بزرگ( برای مخلوط کردن مواد) و یک کارد تیز است. این سالاد برای مهمانیهای رسمی و استفاده در رستورانها بسیار مفید است. دو دستورالعمل سالاد کلم، یکی سالاد کلم KFC و دیگری سالاد کلم ایرانی آموزش داده میشود.
مواد لازم برای سس سالاد کلم KFC
مواد لازم | میزان |
کلمپیچ سفید | یک عدد |
هویج | یک عدد متوسط |
پیاز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | نصف پیمانه |
شکر | 1/3 قاشق غذاخوری |
شیر | نصف لیوان |
کره | 50 گرم |
آبلیمو | نصف قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | نصف قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | به میزان لازم |
قدم اول
ابتدا در یک ظرف سس مایونز، شیر، کره، شکر، نمک، آبلیمو، سرکه و فلفل را مخلوط کرده و همهی مواد را بهخوبی همزده تا یک ترکیب یکدست تشکیل شود. سس بهدست آمده را تا زمانی که سالاد تهیه شود در یخچال بگذارید.
قدم دوم
کلم و هویج را بسیار ریز خرد نمایید. هویج را از رندهی بسیار ریز عبور داده و کلمپیچ را در غذاساز خرد نمایید. در صورتی که غذاساز موجود نیست کلمپیچ را دوبار ساطوری نمایید. تا تکههای کلم بهاندازهی دانهی برنج شود.
قدم سوم
پیاز را نیز بسیار ریز کرده و با هویج و کلمپیچ مخلوط نمایید.
قدم چهارم
سس را به مواد سالاد اضافه نموده و برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از دو ساعت سالاد برای سرو شدن آماده است.
این سالاد همانند سالاد کلم سفید اندونزی است.
مواد لازم
مواد لازم | میزان |
کلم سفید | یک عدد |
هویج | دو عدد |
کشمش پلویی | 100 گرم |
مغز تخمه آفتابگردان | یک بسته |
ذرت | یک عدد |
سس مایونز | نصف پیمانه |
آبلیموی تازه | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
قدم اول
کلم سفید را برگ برگ کرده و با کارد، برگهای کلم را خرد نمایید. برگهای کلم بهصورت رشتهای خرد شود و اندازهی هر رشته کوچکتر از دو بند انگشت نشود.
قدم دوم
سطح رویی و کدر هویج را با کارد گرفته و بعد از پوستگیری، هویج را از رندهی متوسط عبور دهید.
قدم سوم
هویج کلمپیچ و ذرت را میکس نموده و کنار بگذارید.
قدم چهارم
برای تهیهی سس سالاد، سس مایونز، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را میکس کرده و بهخوبی همزده تا یک مایع یکدست تشکیل شود.
قدم پنجم
سس را روی مواد ریخته و مواد را با سس همزده تا سس به خوبی خرج سالاد شود.
قدم ششم
کشمش و مغز تخمه آفتابگردان را بهعنوان تزئین روی سالاد دهید.