close modal

سالاد ماکارونی ، یک سالاد آمریکایی است که در زیرگروه ماکارونی‌ها تقسیم می‌شود. برای تهیه‌‌ی این سالاد آشپز نباید از مهارت ویژه‌ای برخوردار باشد. سالاد ماکارونی غذایی است با سطح آشپزی آسان، که برای آماده‌سازی این سالاد، یک ساعت زمان لازم است و برای محصول نهایی که از میکس مواد به‌دست می‌آید، 10 دقیقه زمان کافی است. یکی دیگر از مزیت‌های سالاد ماکارونی تجهیزات آشپزخانه‌ای کمی است که برای این سالاد نیاز دارید، یک گاز رومیزی، یک کارد تیز و یک قابلمه برای درست کردن سالاد ماکارونی کافی است. سالاد ماکارونی برای شاغلینی که فرصت گرم‌ نمودن غذا را ندارند و یا زمانی برای درست کردن غذا ندارند بسیار مناسب است چون سالاد ماکارونی را تا یک هفته در یخچال می‌توان نگه‌داشت و میل کرد.

آماده‌سازی و تهیه‌ی سالاد ماکارونی

مواد اولیه

 مواد اولیه
مقدار
توضیحات
ماکارونی
200 گرم
شکل‌دار باشد به شکل C  بهتر است
جعفری خرد شده
نصف فنجان

ژامبون
200 گرم

سس مایونز
یک قاشق غذاخوری

آبلیمو
یک قاشق غذاخوری

روغن
یک قاشق غذاخوری

نمک
یک قاشق چای‌خوری

خیارشور
100 گرم

ذرت
1/3 پیمانه


آماده‌سازی

قدم اول

ابتدا ماکارونی را در قابلمه ریخته نمک و روغن را اضافه‌ کرده و صبر کنید تا ماکارونی کمی بیشتر پخته شود.

قدم دوم

ماکارونی را بعد از جوشاندن، آبکش کرده و کنار بگذارید تا هم‌دمای اتاق شود.

قدم سوم

کالباس،جعفری و خیار‌شور را به تکه‌های کوچک‌تر تبدیل نمایید.

تهیه‌ی سس

دو قاشق سس مایونز را در یک کاسه ریخته و آبلیمو و فلفل و نمک را به آن اضافه نمایید. توجه باید داشت که سس نباید زیاد رقیق شود. مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.

تهیه‌ی نهایی

ماکارونی را با مواد خرد شده در یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کرده و به خوبی با یک قاشق بزرگ با هم ترکیب کنید. زمانی که مواد به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شد سس را به مواد اضافه نمایید.

.