close modal

سالاد سزار با آن‌که یک سالاد است اما یک وعده‌ی غذایی کامل است. که توسط افراد میل می‌شود. برای تهیه این سالاد نیاز به مهارت‌های ویژه‌ِ‌‌ی آشپزی نیست و هر شخص می‌تواند این سالاد را برای خود و دیگران آماده نماید. مدت زمان لازم برای تهیه‌ی این سالاد یک ساعت است. سالاد سزار نیاز به تجهیزات حرفه‌ای آشپزی ندارد. تهیه‌ی این سالاد در هر آشپزخانه‌ای امکان پذیر است کافی است شما یک قابلمه، یک تخته‌کار و یک کارد تیز برای خود فراهم نمایید تا بتوانید این سالاد را درست کنید. سالاد سزار مناسب شاغلین و افرادی است که در زمان مسافرت امکان گرم نمودن غذا را ندارند هم‌چنین برای افرادی که رژیم غذایی دارند نیز مناسب است.

آماده‌سازی سالاد سزار

مواد لازم


مواد لازم
میزان
توضیحات
سیر
4 حبه 
بسته به طبع افراد می‌توان کم و یا زیادتر سیر را اضافه کرد
سس مایونز
3/4 پیمانه

پنیر پارمسان
6 قاشق غذاخوری

آبلیمو 
یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون
 1/4 فنجان

تخم‌مرغ
2 عدد

سس خردل
یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ
200 گرم

نان تست
4 عدد

کاهو 
یک عدد کوچک

نمک
به میزان لازم

فلفل
به میزان لازم


تهیه‌ی سس

مهم‌ترین و مزه‌دارترین بخش سالاد سزار، سس سالاد است. کافی است روش تهیه‌ی سس سالاد سزار در اینترنت جستجو کنید. هزاران دستورالعمل مختلف پیدا می‌کنید، دو روش بیشترین طرفدار را دارد یک روش تهیه‌ی سس سالاد با خمیر آنچوی و روش دیگر تهیه‌ی سالاد با زرده‌ی تخم‌مرغ است. از آن‌جا که خمیر آنچوی (نوعی ماهی محلی که در استان‌های جنوبی ماهی موتو شناخته می‌شود) در همه‌جا دسترس نیست دستورالعمل تهیه‌‌ی سس سالاد با تخم‌مرغ نوشته می‌شود.

قدم اول

زمانی که قرار است از تخم‌مرغ در سس سالاد استفاده شود بهتر است تخم‌مرغ در مدت 2 الی 4 دقیقه جوشانده شود. تخم‌مرغ عسلی از روی گاز برداشته شود.

قدم دوم

از 4 حبه سیر دو حبه سیر را له نمایید.

قدم سوم

سیرهای له شده را با زرده‌ی تخم‌مرغ و پنیر پارمیسان مخلوط نموده، سپس سس خردل را اضافه کنید. با هم‌زن میکس مواد را تا زمانی که رنگ سس تغییر کند، ادامه دهید. زمانی که رنگ مواد تغییر پیدا کرد سرکه‌ی بالزامیک را به مواد اضافه کنید و مجدداً مواد هم‌زده شود. تا رنگ سس، مانند سس مایونز شود.

قدم چهارم

سس به مدت یک ساعت، داخل یخچال گذاشته شود.

.