close modal

سالاد الویه بر پایه‌ی سیب‌زمینی و سس مایونز بنا شده است و از ترکیب این مواد با سس مایونز، می‌توان به سالاد الویه دست پیدا کرد. از آن‌جا که پخت این دو ماده‌ی غذایی و میکس آن با سس کار بسیار ساده‌ای است، آشپزی سالاد الویه نیز در سطح آسان ارزیابی میشود. این سالاد در گروه سالادهای سفید قرار دارد و در سفره‌های خانوادگی به‌عنوان غذای اصلی و در مجالس به‌عنوان پیش‌غذا شناخته می‌شود. تجهیزات آشپزخانه‌ای برای سالاد الویه تخته‌کار، قابلمه و ظرفی بزرگ برای میکس مواد است. این غذا مناسب افراد شاغل بیرون از خانه، مسافرت و پیک‌نیک‌ها است. سرد سرو شدن غذا و وجود مواد غذایی که می‌تواند یک فرد را سیر نماید باعث محبوبیت همگانی این غذا شده است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا یک ساعت و تهیه‌ی نهایی این غذا بیست دقیقه زمان نیاز دارد.

آماده‌سازی و تهیه‌ی محصول نهایی

آماده‌سازی سالاد الویه شامل پختن مواد اولیه و خرد کردن آن مواد است


مواد لازم
مقدار
توضیحات
تخم‌مرغ
4 عدد

سیب‌زمینی
5 عدد
درشت انتخاب نشود
سینه‌ی مرغ
300 گرم
بسته به تعداد نفرات و سلیقه‌ی افراد متفاوت است
خیارشور
200 گرم

کنسرو نخود سبز
100 گرم

روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری

سس مایونز
یک شیشه‌ی کوچک


آماده‌سازی

قدم اول

تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و مرغ را در ظروف جداگانه بپزید.

قدم دوم

تخم‌مرغ و سیب‌زمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.

قدم سوم

مرغ را ریش‌ریش کرده و با تخم‌مرغ و سیب‌زمینی میکس نمایید.

قدم چهارم

خیار‌شور را به‌صورت تکه‌های بسیار ریز خرد نمایید.

قدم پنجم

خیار‌شور، ذرت و نخود‌فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و بار دیگر مواد را مخلوط نمایید.

قدم ششم

هنگام میکس شدن مواد، روغن زیتون را نیز آرام آرام اضافه کرده و مجدداً مواد را درهم نمایید.

قدم هفتم

سس مایونز را قاشق قاشق به سالاد اضافه نموده و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.

قدم هشتم

سالاد را با تکه‌های هویج و سبزیجات تزئین نمایید و برای سرو شدن به روی میز غذا ببرید. بهتر است یک‌ساعت قبل از سرو شدن سالادالویه درون یخچال قرار گیرد.

.