سالاد الویه بر پایهی سیبزمینی و سس مایونز بنا شده است و از ترکیب این مواد با سس مایونز، میتوان به سالاد الویه دست پیدا کرد. از آنجا که پخت این دو مادهی غذایی و میکس آن با سس کار بسیار سادهای است، آشپزی سالاد الویه نیز در سطح آسان ارزیابی میشود. این سالاد در گروه سالادهای سفید قرار دارد و در سفرههای خانوادگی بهعنوان غذای اصلی و در مجالس بهعنوان پیشغذا شناخته میشود. تجهیزات آشپزخانهای برای سالاد الویه تختهکار، قابلمه و ظرفی بزرگ برای میکس مواد است. این غذا مناسب افراد شاغل بیرون از خانه، مسافرت و پیکنیکها است. سرد سرو شدن غذا و وجود مواد غذایی که میتواند یک فرد را سیر نماید باعث محبوبیت همگانی این غذا شده است. مدت زمان آمادهسازی این غذا یک ساعت و تهیهی نهایی این غذا بیست دقیقه زمان نیاز دارد.
آمادهسازی سالاد الویه شامل پختن مواد اولیه و خرد کردن آن مواد است
مواد لازم | مقدار | توضیحات |
تخممرغ | 4 عدد | |
سیبزمینی | 5 عدد | درشت انتخاب نشود |
سینهی مرغ | 300 گرم | بسته به تعداد نفرات و سلیقهی افراد متفاوت است |
خیارشور | 200 گرم | |
کنسرو نخود سبز | 100 گرم | |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری | |
سس مایونز | یک شیشهی کوچک |
قدم اول
تخممرغ، سیبزمینی و مرغ را در ظروف جداگانه بپزید.
قدم دوم
تخممرغ و سیبزمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.
قدم سوم
مرغ را ریشریش کرده و با تخممرغ و سیبزمینی میکس نمایید.
قدم چهارم
خیارشور را بهصورت تکههای بسیار ریز خرد نمایید.
قدم پنجم
خیارشور، ذرت و نخودفرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و بار دیگر مواد را مخلوط نمایید.
قدم ششم
هنگام میکس شدن مواد، روغن زیتون را نیز آرام آرام اضافه کرده و مجدداً مواد را درهم نمایید.
قدم هفتم
سس مایونز را قاشق قاشق به سالاد اضافه نموده و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
قدم هشتم
سالاد را با تکههای هویج و سبزیجات تزئین نمایید و برای سرو شدن به روی میز غذا ببرید. بهتر است یکساعت قبل از سرو شدن سالادالویه درون یخچال قرار گیرد.