سبزیجات معطر رمز طعم خوب یک کوکو سبزی با کیفیت است، بنابراین هنگام تهیه سبزی این فینگر فود باید دقت کنید تناسب مواد موجود رعایت شود و از سبزی تازه به همراه سیر برای پخت رول کوکو سبزی استفاده کنید.
سبزی کوکو باید ریز خرد شود تا برای رول کردن آن به مشکل بر نخورید، همچنین در فصلهایی که سیر تازه در دسترس شما نیست میتوانید از پودر سیر برای طعمدار کردن سبزی استفاده کنید.
پخت رول کوکو سبزی برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.
مواد لازم | میزان |
سبزی کوکو | 500 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
ماست موسیر | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زرشک | به مقدار لازم |
گردو | به مقدار لازم |
قدم اول
سبزی کوکو که شامل تره، جعفری، شوید، برگ سیر تازه و شنبلیله است را تهیه کنید، خوب بشویید و سپس ریز خرد کنید تا شکل خوبی پیدا کند.
قدم دوم
ماست و موسیر را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط نزدیک شود و در صورت تمایل اندکی زعفران آب شده به آن اضافه کنید تا رنگ جذابی به خود بگیرد.
قدم سوم
گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک کمی تفت دهید تا برای رول کردن آماده شود.
قدم اول
سبزیها را داخل ظرف بریزید و تخم مرغها را تک تک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود. نمک، فلفل و ادیه مورد علاقه خود را به مواد اضافه کنید.
قدم دوم
کمی روغن به مواد اضافه کنید، یک تابه تخت انتخاب کنید و روی گاز بگذارید تا به همراه روغن کمی گرم شود، مواد را به صورت یک لایه نازک روی آن قرار دهید و اجازه دهید با حرارت مناسب خوب پخت شود.
قدم سوم
کوکو را از روی گاز بردارید و روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و کمی از حرارت آن کاسته شود.
قدم چهارم
کوکو را در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی آن را با یک لایه نازک ماست و موسیر پوشش دهید.
قدم پنجم
کمی از ترکیب گردو و زرشک سرخ شده به اندازه یک ردیف کوچک وسط کوکو قرار دهید تا رنگ و طعم بهتری به رول شما بدهد.
قدم ششم
رول را با دقت و به آرامی بپیچید، محکم کنید و داخل یخچال بگذارید. بعد از چند ساعت رول را از یخچال خارج کنید و به اندازههای مساوی با چاقوی مناسب برش دهید.