close modal

آماده سازی رول ژامبون و پنیر برای خانم های خانه دار کمتر از 30 دقیقه زمان میبرد و پخت این فینگرفود در یک آشپزخانه کوچک امکان پذیر بود کافی بود شما یک تابه روی یک گاز معمولی داشته باشید تا رول را برای همسر و فرزند خود تهیه نمایید. این رول مناسب شاغلین بیرون از منزل، دانشجویان و مهمانی های فانتزی است.

طرز تهیه رول ژامبون و پنیر

برخی فینگرفود رول ژامبون و پنیر را به شکل رول‌های کوچک سرو می‌کنند و برخی هم آن را برش می‌زنند و به شکل لقمه‌های رولی کوچک سرو می‌کنند. طرز تهیه هر دو این‌ها یکی است و فقط شیوه سرو آن‌ها متفاوت است.

شما بسته به علاقه و سلیقه می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید و با انواع مخلفات تزئین کنید. دقت کنید موقع تهیه این غذا ترتیب دستور پخت را رعایت کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای رول ژامبون و پنیر
مواد لازم
میزان
نان تست
1 بسته
ژامبون
به تعداد نان‌ها
پنیر پیتزا یا گودا
به مقدار لازم
تخم مرغ
2 عدد
کره و روغن
به میزان لازم
پودر سوخاری
به میزان لازم
نمک، فلفل و آویشنبه میزان لازم

مراحل تهیه رول ژامبون و پنیر

قسمت‌های سفت و قهوه‌ای نان تست را جدا کرده و آ‌ن‌ها را یک شکل و یک اندازه برش بزنید.

نان را با وردنه یا هر وسیله دیگری باز کنید به شکلی که نازک شود.

روی نان باز شده یک ورق ژامبون قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر گودا یا کمی پنیر پیتزا بریزید.

کمی آویشن، نمک و فلفل بزنید تا طعم‌دار شود.

به آرامی رول را بپیچید و کنار بگذارید.

تخم مرغ‌ها را بزنید تا یک دست شوند و به مقدار لازم به آن ادویه بزنید.

رول‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و سپس با آرد سوخاری سراسر آن را بپوشانید.

مرحله قبل را تکرار کنید تا رول کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.

کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، برای اینکه نسوزد کمی روغن به آن اضافه کنید. اجازه دهید روغن حرارت ببیند و گرم شود.

رول‌ها را تک تک داخل روغن قرار دهید و بگذارید خوب سرخ شوند.

رول ژامبون و پنیر شما آماده است، آن‌ها را روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

اگر دوست دارید رول‌ها را برش دهید اجازه دهید سرد شود و بعد با چاقوی مناسب که کمی با کره چرب شده به فاصله 3 سانت برش بدهید.

.