close modal

بسیاری از کودکان و حتی بزرگسالان با خوردن سبزیجات مشکل دارند و از خوردن آن لذت نمی‌برند، رول سبزیجات یک گزینه عالی برای این افراد است. به سبب خمیر یوفکا و طعم دهنده‌های عالی که به این پیش غذا یک طعم عالی هدیه می‌دهد، خوردن آن را برای سر سخت‌ترین مخالفان سبزیجات هم جذاب می‌کند.

سبزیجات استفاده شده در این غذا بخار پز می‌شوند و به همین دلیل مواد مغذی موجود در آن‌ها حفظ شده و رنگ و ساختار آن‌ها به خوبی حفظ می‌شود.

آماده سازی و پخت رول سبزیجات

پخت رول سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.


مواد لازم
میزان
خمیر یوفکا
1بسته
پیاز
1 عدد متوسط
سیب زمینی
2 عدد متوسط
قارچ1 پیمانه
کلم
2/1 پیمانه
هویج
2/1 پیمانه
گوجه گیلاسی
2/1 پیمانه
جعفری
2/1 پیمانه
زنجبیل
به مقدار لازم
پاپریکا
به مقدار لازم
سس خردل
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
کره
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم


آماده سازی

قدم اول

سبزیجات شامل، کلم، سیب زمینی، قارچ و هویج را خوب بشویید به اندازه‌های یکسان خرد کنید و با کمی نمک و فلفل با هر روشی که دوست دارید بخارپز کنید.

قدم دوم

خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اندکی فرصت بدهید تا به دمای اتاق برسد، دقت داشته باشید که با هوا تماس مستقیم نداشته باشد.

قدم سوم

جعفری‌ها را خوب بشویید و بعد ساطوری کنید.

پختن

قدم اول

پیاز نگین خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، سپس قارچ‌هایی که قبلا شسته و خرد کرده‌اید را به مواد اضافه کنید، حرارت گاز را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود.

قدم دوم

سبزیجات بخار پز را به مواد اضافه کنید و کمی کره به آن اظافه کنید تا طعم‌دار شود. در این مرحله زنجبیل، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

قدم سوم

مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی دمای آن به دمای اتاق نزدیک شود، جعفری‌های ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و با کمی پودر پاپریکا و سس خردل مواد خود را طعم دار کنید. مواد داخل رول شما آماده است.

قدم چهارم

خمیر یوفکا را به اندازه‌های یکسان برش بزنید و کمی از مواد را داخل آن قرار دهید و خمیر را به اندازه‌های مساوی بپیچید.

قدم پنجم

روغن را روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه گرم شد، تک تک رول‌ها را سرخ کنید و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

.