close modal

بادمجان سرخ کرده بسیار خوش طعم است و به تنهایی یک غذای کامل است اما چون روغن زیادی نیاز دارد، یک گزینه رژیمی نیست، اگر به تهیه غذاهای سالم علاقه دارید می‌توانید از بادمجان کبابی برای تهیه این غذا استفاده کنید.

بادمجان به رنگ‌های سیاه، سفید، زرد و بنفش در دنیا کشت می‌شود، در ایران بیشتر بادمجان بنفش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرز تهیه رول بادمجان بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود. بادمجان ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و توصیه می‌شود در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.

آماده سازی و پخت رول بادمجان

پخت رول بادمجان برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.


مواد لازم
میزان
بادمجان
4 عدد
گوشت چرخ کرده
250 گرم
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
قارچ نگینی خرد شده
1 پیمانه 
پیاز 
1 عدد
سیر
2 حبه
نمک، فلفل و آویشن
به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
ریحان یا جعفری تازه
2 قاشق غذاخوری


آماده سازی

قدم اول

بادمجان‌ها را پوست بکنید و بعد از برش‌های طولی یک اندازه زدن، داخل آب سرد و اندکی نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

قدم دوم

بادمجان‌ها را از آب خارج کرده، خوب خشک کنید و سپس در روغن سرخ کنید. اگر دوست دارید یک غذای رژیمی داشته باشید می‌توانید ورقه‌های بادمجان را روی منقل یا هر وسیله دیگری که دوست دارید کبابی کنید.

قدم سوم

گوشت را داخل ظرف بریزید و با نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. 4/1 پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. ریحان (جعفری) خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید تا یک دست شوند. سپس به شکل کوفته‌های متوسط یک اندازه در بیاورید.

پختن

قدم اول

گوشت‌های قلقلی را داخل روغن تفت دهید و آن‌ها را روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

قدم دوم

باقی پیازها را به اندازه نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید، سیرها را هم در این مرحله به غذا اضافه کنید، قارچ‌ها را داخل ظرف بریزید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود.

قدم سوم

رب را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا رنگ بگیرند، گوشت قلقلی‌ها را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا یک دست شده و طعم بگیرد.

قدم چهارم

مواد داخل رول شما آماده است، یک نوار بادمجان را باز کنید و روی آن یک گوشت قلقلی به همراه مقداری از مواد دیگر داخل رول بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و رول‌ها را با دقت بپیچید.

قدم پنجم

وقتی همه رول‌ها پیچیده شده به همراه باقی مواد داخل رول که همان قارچ، پیاز، رب و سیر بود داخل یک ظرف مناسب بچینید و داخل فری که قبلا در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا خوب بپزد.

رول بادمجان شما آماده است، کافی است آن را تزئین و سرو کنید.

.