close modal

رول اسفناج و گوشت غذایی بر پایه ی اسفناج است که در گروه غذاهای رولی دسته بندی میشود آشپزی رول اسفناج و گوشت بسیار آسان است ودر مدت یک ساعت غذا آماده میشود برای پخت رول اسفناج شما نیاز به فر قابلمه یک ظرف متوسط و تخته کار دارید بهتر است برای پخت رول اسفناج و گوشت بهتر است از یک تخته کار چوبی استفاده شود.

طرز تهیه رول اسفناج و گوشت

اسفناج نباید بیش از اندازه پخته شود، در غیر این صورت خواص مغذی خود را از دست می‌دهد و آهن موجود در آن از بین می‌رود. طرز تهیه این غذا آسان است، اما بخش رول کردن مواد اولیه و برش یک اندازه آن‌ها بسیار مهم هستند و اگر به درستی انجام نشود شکل و ساختار مورد علاقه ما را نخواهند داشت.

امروزه اسفناج در سراسر جهان کشت می‌شود و در بیشتر روزهای سال در دسترس است. برگ‌های پهن و مثلثی شکل این گیاه باید سبز تیره و تازه باشد. معمولا ریشه گیاه باید 1 سال رشد کند تا یک اسفناج با کیفیت و مغذی داشته باشیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای رول اسفناج و گوشت
مواد لازم
میزان
گوشت استیکی
200 گرم
اسفناج
300 گرم
پنیر خامه‌ای
200 گرم
سفیده تخم مرغ
4 عدد
شوید خشک2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت
2 قاشق غذا خوری
سیر تازه
4 حبه
نمک و فلفل 
به میزان لازم

مراحل تهیه رول اسفناج و گوشت

مرحله اول

گوشت‌های استیکی را کمی بکوبید که نرم شود و بعد از آن با روغن زیتون آغشته کنید و روی گاز یا داخل فر بگذارید تا به میزان دلخواه شما بپزند. عده‌ای دوست دارند این گوشت کمی آب دار باشد و بعضی هم دوست دارند کاملا پخته شود انتخاب با شما است.

مرحله دوم

اسفناج‌ها را خوب بشویید و بعد از آن با کمی آب روی گاز بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزند. پخت بیش از اندازه اسفناج باعث می‌شود شکل زیبا و خواص بی‌نظیر خود را از دست بدهد.

مرحله سوم

سفیده تخم مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و کمی مخلوط کنید، سپس اسفناج‌ها که کمی حرارت خود را از دست داده‌اند، شوید خشک شده و آرد ذرت را به همراه حبه‌های سیر رنده شده و نمک و فلفل خوب به هم بزنید تا یک دست شوند.

مرحله چهارم

کف سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و بعد مواد را به شکل یک لایه یک دست و یک اندازه کف سینی فر پهن کنید.

مرحله پنجم

فر را روشن کنید و اجازه دهید در دمای 170 درجه سانتیگراد کمی حرارت ببیند، بعد سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید اسفناج و تخم مرغ 15 دقیقه حرارت ببینید. دقت کنید اسفناج‌ها به اندازه پخته شوند و خدای نکرده نسوزند.

مرحله ششم

اجازه دهید اسفناج‌ها کمی خنک شوند، سپس روی آن‌ها را با یک لایه نازک از پنیر خامه‌ای بپوشانید.

مرحله هفتم

گوشت‌های استیک را در مرکز سینی به شکل کاملا منظمی پخش کنید و بعد به کمک کاغذ روغنی زیر سینی اسفناج‌ها را به آرامی رول کنید. دقت کنید رول به خوبی و منسجم پیچیده شود.

مرحله هشتم

رول اسفناج را داخل سلفون بپیچید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه داخل فریزر شکل بگیرد.

مرحله نهم

رول را از فریزر خارج کنید و با یک چاقوی مناسب به اندازه‌های مساوی برش بزنید.

رول اسفناج و گوشت شما آماده است.

.