راتا کشک بادمجان در سطح آشپزی متوسط و آسان قرار دارد. آشپزی این غذا کمی زمانبر است مدت آمادهسازی این غذا یک تا دو ساعت و زمان پخت آن یک ساعت است. البته این امکان وجود دارد که زمان آمادهسازی در کشک بادمجان زمان بیشتری هم شود که این امر بستگی به انتخاب سرآشپز برای گرفتن تلخی بادنجان دارد. برای پخت راتا کشک بادمجان نیازمند یک قابلمه، تابه و تختهکار هستید. این غذا برای مهمانی و مجالس رسمی مناسب است.
مواد اولیه برای تهیه راتا کشک بادمجان
مواد اولیه | مقدار نیاز |
بادمجان | 5 عدد |
پیاز خرد شده | دو عدد |
گردو خرد شده | 100 گرم |
کشک | یک فنجان |
سیر | 3 حبه |
نعنا داغ | یک قاشق چایخوری |
قدم اول
بعد از پوست گرفتن بادمجان، با یک کارد میان بادمجان را برش و نمک زده و برای یک ساعت در آفتاب بگذارید. تا تلخی بادمجان گرفته شود.
قدم دوم
برگ نعنا را روی کمی روغن تفت دهید. دقت نمایید برگ نعنا نسوزد.
قدم سوم
پیازها را خلالی خرد نمایید.
قدم چهارم
پیاز و سیر را در یک تابه تفت دهید. بادمجان را نیز اضافه کرده و سرخ کنید.
از آنجا که بادمجان روغن زیادی بهخود جذب مینماید و در راتا این روغن باعث از بین رفتن نان میشود بهتر است بعد از سرخ شدن، بادمجان را روی یک آبکش گذاشته تا روغن اضافه را پس دهد. بعد از پس دادن روغن، بادمجان را با گوشتکوب دستی بکوبید
قدم پنجم
کشک را درون یک لیوان آب گرم رقیق نمایید، سپس درون یک شیرجوش کشک را چند دقیقه بجوشانید.
بعد از سرخ شدن، بادمجان را در قابلمهای جداگانه بپزید. ده دقیقه بعد از پخت بادمجان کشک را اضافه نمایید و پنج دقیقه زمان بدهید تا کشک به همراه بادمجان پخته شود.
قدم ششم
مغز گردو را کوبیده و به کشک بادمجان اضافه نمایید.
قدم هفتم
نان تست را برش بزنید. کشک بادمجان را روی آن قرار دهید. برای این کار میتوانید از قالبهای استیل کوچک که در قنادیها موجود است و در برش کیک کاربرد دارد استفاده نمایید. قالب را روی نان تست بگذارید و فشار دهید. زمانی که نان تست برش خورد فضای بالای قالب باید کمی خالی بماند کشک بادمجان را درون قالب فشرده نمایید.