فینگر فود ها غذاهایی هستند که بسیار زود آماده میشوند و یکی از خصوصیات فینگرفودها در آشپزی سریع آماده شدن این غذاها است. راتا مرغ و گردو را میتوان در کمتر از یک ساعت برای سرو شدن آماده کرد. راتا مرغ و گردو در بین راتاها یک راتای مجلسی بهشمار میآید و در مهمانیها و مجالس رسمی این مدل راتا سرو میشود. برای پخت راتا یک قابلمه و یک تختهکار نیاز است. راتا مرغ و گردو غذایی است که میتوان سرد نیز میل کرد. برای همین این غذا میتواند بیرون از خانه سرو شود. راتا برای افرادی که در خارج از خانه مشغول کار هستند و امکان گرم کردن غذا را ندارند بسیار مناسب است.
مواد لازم | مقدار |
فیله ی مرغ | 400 گرم |
سس مایونز | نصف لیوان |
سیبزمینی | یک عدد |
گردو | 10 عدد |
نان تست | به میزان لازم |
فلفل | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
قدم اول
مرغ را همراه با پیاز که خلالی خرد شده است بپزید.
قدم دوم
سیبزمینی را بپزید.
قدم سوم
سیبزمینی را رنده کرده و همراه با مرغ ریش ریش شده مخلوط نمایید.
قدم چهارم
گردو را کوبیده و به مایهی راتا اضافه نمایید.
قدم پنجم
در قدم آخر سس نیز به مواد زده و مواد را در غذاساز بریزید.
قدم ششم
میکس مواد که کامل شد، مواد را درون ظرفی ریخته و روی آن را با پلاستیک کاور کرده و برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
قدم هفتم
بعد از 20 دقیقه نان تست را روی تختهکار گذاشته و کاتر بزنید. مایهی خمیر راتا را با یک قاشق روی نان تست قرار دهید. راتا مرغ و گردو برای قرار گرفتن روی میز آماده است.