close modal

فینگر فود ها غذاهایی هستند که بسیار زود آماده می‌شوند و یکی از خصوصیات فینگرفودها در آشپزی سریع آماده شدن این غذاها است. راتا مرغ و گردو را می‌توان در کم‌تر از یک ساعت برای سرو شدن آماده کرد. راتا مرغ و گردو در بین راتاها یک راتای مجلسی به‌شمار می‌آید و در مهمانی‌ها و مجالس رسمی این مدل راتا سرو می‌شود. برای پخت راتا یک قابلمه و یک تخته‌کار نیاز است. راتا مرغ و گردو غذایی است که می‌توان سرد نیز میل کرد. برای همین این غذا می‌تواند بیرون از خانه سرو شود. راتا برای افرادی که در خارج از خانه مشغول کار هستند و امکان گرم کردن غذا را ندارند بسیار مناسب است.

آماده‌سازی و پخت راتای مرغ و گردو


مواد لازم
مقدار
فیله ی مرغ400 گرم
سس مایونز
نصف لیوان
سیب‌زمینی
یک عدد
گردو
10 عدد
نان تست
به میزان لازم
فلفل
یک قاشق چای‌خوری
نمک
یک قاشق غذاخوری
پیاز
یک عدد

قدم اول

مرغ را همراه با پیاز که خلالی خرد شده است بپزید.

قدم دوم

سیب‌زمینی را بپزید.

قدم سوم

سیب‌زمینی را رنده کرده و همراه با مرغ ریش ریش شده مخلوط نمایید.

قدم چهارم

گردو را کوبیده و به مایه‌ی راتا اضافه نمایید.

قدم پنجم

در قدم آخر سس نیز به مواد زده و مواد را در غذاساز بریزید.

قدم ششم

میکس مواد که کامل شد، مواد را درون ظرفی ریخته و روی آن را با پلاستیک کاور کرده و برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

قدم هفتم

بعد از 20 دقیقه نان تست را روی تخته‌کار گذاشته و کاتر بزنید. مایه‌ی خمیر راتا را با یک قاشق روی نان تست قرار دهید. راتا مرغ و گردو برای قرار گرفتن روی میز آماده است.

.