close modal

راتا و کاناپ به نوعی غذا گفته می‌شود که مواد خوراکی روی یک نان چیده و سرو می‌شود. آشپزی این نوع از غذا بسیار آسان است و در سطح ابتدایی آشپزی قرار می‌گیرد. به همان نسبت که آشپزی این غذا کار ساده‌ای است تجهیزات پخت این غذا نیز بسیار ساده و ابتدایی است یک قابلمه، تخته‌کار و قالب برای راتا همه‌ی تجهیزاتی است که برای پخت این راتا نیازدارید. راتا مرغ مناسب مجالس فانتزی مثل جشن تولد و مراسم سالگرد ازدواج مهمانی‌های خداحافظی و ... است. نوع سرو راتا و مورد‌ پسند بودن مرغ برای همه‌گان، باعث میشود این غذا برای همه‌ی مجالس مناسب باشد. این راتا در گروه پیش‌غذاها طبقه‌بندی میشود. آماده‌سازی و پخت راتا مرغ 30 دقیقه طول می‌کشد.

آماده‌سازی و پخت راتای مرغ


مواد لازم
مقدار
مرغ 
400 گرم
پیاز
یک عدد
زردچوبه
یک قاشق
روغن 
یک قاشق غذاخوری
پنیر گودا
100 گرم


قدم اول

مرغ را به تکه‌های به نسبت درشت خرد کنید.

قدم دوم

پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.

قدم سوم

مرغ را به پیاز اضافه کرده و مرغ را نیز تفت دهید.

قدم چهارم

مرغ را از روی تابه برداشته و روی نان تست قراردهید. نان تست را با کاتر برش دهید و یا قالب‌های استیل را روی نان تست قرار داده و قالب را روی نان تست فشار دهید. تا نان برش داده شود.

برای چیدن راتا مرغ ابتدا سطح نان را کمی سس بمالید. بهتر است از سس سفید و یا سس هزار جزیره استفاده شود. مرحله‌ی بعد تکه‌های مرغ قرار داده و در مرحله‌ی آخر یک تکه پنیر بگذارید.

در روش دیگر راتا مرغ ترد آموزش داده می‌شود. راتا مرغ ترد معادل کاناپ مرغ انگلیسی است.


مواد لازم
مقدار
گوشت ران مرغ
200 گرم
پودر سیر
یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری
آرد سفید
400 گرم
نمک
یک قاشق چای‌خوری
دوغ بدون چربی
یک لیوان


قدم اول

ابتدا فلفل، پودر سیر، نمک و آرد را با هم مخلوط نمایید.

قدم دوم

مرغ را از چربی پاک کرده و به 4 قسمت تقسیم نمایید.

قدم سوم

مرغ را در مخلوط آرد انداخته و سپس در دوغ بغلتانید.

قدم چهارم

مجدداً مرغ را در آرد بغلتانید. مرغ را برای نیم‌ ساعت در یخچال بگذارید.

قدم پنجم

مرغ را در سینی فر قرار داده و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد بپزید.

قدم ششم

نان تست و یا باگت را برش زده و مرغ را روی آن قرار دهید.

قدم هفتم

راتا را با مخلوط سس خردل و سس مایونز بپوشانید.

.