راتا و کاناپ به نوعی غذا گفته میشود که مواد خوراکی روی یک نان چیده و سرو میشود. آشپزی این نوع از غذا بسیار آسان است و در سطح ابتدایی آشپزی قرار میگیرد. به همان نسبت که آشپزی این غذا کار سادهای است تجهیزات پخت این غذا نیز بسیار ساده و ابتدایی است یک قابلمه، تختهکار و قالب برای راتا همهی تجهیزاتی است که برای پخت این راتا نیازدارید. راتا مرغ مناسب مجالس فانتزی مثل جشن تولد و مراسم سالگرد ازدواج مهمانیهای خداحافظی و ... است. نوع سرو راتا و مورد پسند بودن مرغ برای همهگان، باعث میشود این غذا برای همهی مجالس مناسب باشد. این راتا در گروه پیشغذاها طبقهبندی میشود. آمادهسازی و پخت راتا مرغ 30 دقیقه طول میکشد.
مواد لازم | مقدار |
مرغ | 400 گرم |
پیاز | یک عدد |
زردچوبه | یک قاشق |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | 100 گرم |
قدم اول
مرغ را به تکههای به نسبت درشت خرد کنید.
قدم دوم
پیاز را نگینی خرد کرده و در تابهای که از قبل داغ شده است تفت دهید.
قدم سوم
مرغ را به پیاز اضافه کرده و مرغ را نیز تفت دهید.
قدم چهارم
مرغ را از روی تابه برداشته و روی نان تست قراردهید. نان تست را با کاتر برش دهید و یا قالبهای استیل را روی نان تست قرار داده و قالب را روی نان تست فشار دهید. تا نان برش داده شود.
برای چیدن راتا مرغ ابتدا سطح نان را کمی سس بمالید. بهتر است از سس سفید و یا سس هزار جزیره استفاده شود. مرحلهی بعد تکههای مرغ قرار داده و در مرحلهی آخر یک تکه پنیر بگذارید.
در روش دیگر راتا مرغ ترد آموزش داده میشود. راتا مرغ ترد معادل کاناپ مرغ انگلیسی است.
مواد لازم | مقدار |
گوشت ران مرغ | 200 گرم |
پودر سیر | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 400 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
دوغ بدون چربی | یک لیوان |
قدم اول
ابتدا فلفل، پودر سیر، نمک و آرد را با هم مخلوط نمایید.
قدم دوم
مرغ را از چربی پاک کرده و به 4 قسمت تقسیم نمایید.
قدم سوم
مرغ را در مخلوط آرد انداخته و سپس در دوغ بغلتانید.
قدم چهارم
مجدداً مرغ را در آرد بغلتانید. مرغ را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
قدم پنجم
مرغ را در سینی فر قرار داده و در دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
قدم ششم
نان تست و یا باگت را برش زده و مرغ را روی آن قرار دهید.
قدم هفتم
راتا را با مخلوط سس خردل و سس مایونز بپوشانید.