close modal

فینگر فودها معمولاً با یک یا دو نوع خوراکی که روی آن قرار می‌گیرد سرو می‌شود. راتا نیز یک نوع فینگر فود است و با قرار گرفتن یک نوع غذا روی یک نان تست این غذا آماده می‌شود معمولاً راتاها غذاهایی هستند که بسیار سریع حاضر شده و آشپزی این غذا بسیار آسان است. تنها تجهیزاتی که برای آشپزی راتا ذرت نیاز است قابلمه و تخته‌کار است. راتا ذرت برای مراسم فانتزی و مهمانی‌هایی همچون جشن تولدها و سالگرد ازدواج مناسب است. مدت زمان آماده‌سازی 20 دقیقه و زمان پخت این غذا 30 دقیقه است.

آماده‌سازی و پخت راتا ذرت
مواد لازم
مقدار
ذرت
2 فنجان
قارچ
1/2 فنجان
پنیر چدار
3 قاشق غذاخوری
فلفل
1 قاشق چای‌خوری
نمک
1/2 قاشق چای‌خوری


قدم اول

قارچ را تفت داده و کنار بگذارید.

قدم دوم

ذرت را در یک قابلمه انداخته و بپزید. زمانی که ذرت پخته شد. در حرارت کم پنیر و قارچ را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

قدم سوم

سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.

قدم چهارم

نان تست را با کاتر برش دهید.

قدم پنجم

مواد را روی نان قرار دهید.

روش دوم

این راتا ذرت بر اساس کاناپ ذرت ایتالیایی است.


مواد لازم
مقدار
ذرت شیرین
دو فنجان
کره
یک قاشق
پیاز خردشده
یک عدد
خامه
سه قاشق غذاخوری
پنیر موزرلا
نصف فنجان
نمک و فلفل
به میزان لازم


قدم اول

تابه را داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا قهوه‌ای طلایی شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.

قدم دوم

هم‌زمان ذرت را بخارپز کنید.

قدم سوم

خامه و پنیر را به ذرت اضافه کرده و حرارت دهید تا پنیر ذوب شود.

قدم چهارم

پس از این‌که مخلوط قوام گرفت پیاز را نیز اضافه کنید و مواد را در حرارت کم مخلوط کنید.

قدم پنجم

نان تست را برش زده و مواد را روی نان قرار دهید.

.