جیب تاجر یک غذای فینگر فود آسانپز است. این فینگرفود مهمانی برای جشن تولدها یک گزینه بسیار مناسب است و دارای دو بخش اصلی است، نان که پوشش اصلی این فینگر فود ساده است و بخش میانی آن که میتواند شامل مواد مختلفی مثل انواع سبزیجات پخته، مرغ، ناگت و حتی الویه باشد. پخت این فینگر فود زمان زیادی نمی خواهد که بستگی به مواد داخل فینگر فود دارد اما به طور کل یک بازه 20 الی 40 دقیقه ای زمانی است که شما برای پخت جیب تاجر نیاز دارید. در آشپزی به غذاهایی که نیاز به تجهیزات زیادی نداشته باشد آشپزی دم دستی می گویند یعنی همه وسایل نزدیک دست آشپز وجود دارد. این غذا نیز همه وسایل که شامل یک تابه یک هم زن و یک ظرف برای میکس مواد است در کنار دست آشپز وجود دارد.
در این دستور غذایی ترکیبی از مرغ و مواد غذایی مکمل آن را برای بخش میانی فینگر فود جیب تاجر آموزش میدهیم.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه نان جیب تاجر
مواد لازم | میزان |
نان تست | 1 بسته |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 2/1 پیمانه |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
در نگاه اول مواد اولیه و تهیه نان جیب تاجر کار سادهای به نظر میرسد اما حقیقت این است که تهیه این پوشش فینگر فود یک کار حساس و دقیق است که اگر به درستی انجام نشود، نانهای شما شکل دلخواه مورد نظر را پیدا نخواهند کرد.
مرحله اول
نان تست را با وردنه یا یک سطح گرد شبیه شیشه نوشابه صاف کنید. دو عدد نان تست را روی یکدیگر فشرده کنید به نحوی که به یکدیگر بچسبند. از نان تست معمولی و سبوس دار میتوان برای تهیه این نانها استفاده کرد، توصیه میشود از نان تست معمولی که حالت چسبندگی بیشتری دارد برای تهیه این غذا استفاده کنید.
مرحله دوم
نان تستها را به شکل دایرههای کوچک یک اندازه برش دهید و مجدد فشرده کنید تا از چسبیدن آنها به یکدیگر مطمئن شوید.
مرحله سوم
شیر و تخم مرغ را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم
نان تستهایی که شکل گرفته اند را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید و سریع خارج کنید. دقت کنید که مدت زیاد در مخلوط نمانند و خیس نشوند.
مرحله پنجم
نانها را داخل پودر سوخاری بزنید و سپس در تابه روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ششم
نانهای تست هنگام سوخاری شدن از هم جدا میشوند و شبیه یک دایره تو خالی میشوند.
مرحله هفتم
نانهای سوخاری شده را از روغن خارج کنید، و روی دستمال، روغن اضافه آنها را بگیرید. حالا قسمت بالای نان را برش دهید تا شبیه یک جیب باز شوند.
نان یا لایه خارجی جیب تاجر شما آماده است و میتوانید آن را با هر مادهای که دوست دارید پر کنید.
مواد لازم | میزان |
سینه مرغ | 1عدد |
سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذا خوری |
خیارشور و ذرت | به میزان لازم |
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو | به میزان لازم |
مرحله اول
سینه مرغ را به همراه پیاز، برگ بو، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید تا خوب پخته شود.
مرحله دوم
اجازه دهید مرغ سرد شود و سپس آن را ریش ریش کنید.
مرحله سوم
به مرغهای ریش ریش شده خیار شورخرد شده، ذرت پخته، جعفری خرد شده، سس مایونز، نمک و فلفل و کمی آبلیمو اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود.
مرحله چهارم
مواد داخل جیب تاجر را برای مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی ترکیب شده و مزه خوبی در سراسر آن پخش شود.
مرحله پنجم
نانهای جیب تاجر را با مواد پر کنید و آن را تزئین کنید. غذای شما آماده است.