close modal

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که برای تهیه‌ی مواد اولیه‌ی آن 20دقیقه زمان برده اما زمان آماده‌شدن تیرامیسو با توجه به‌ این‌که باید در یخچال قرار گیرد 2 تا 3 ساعت می‌باشد. برای تهیه‌ی تیرامیسو نیاز به تجهیزات خاص آشپزخانه نیست تنها با یک شعله‌ی کوچک گاز، یک قهوه ‌جوش ،یک هم‌زن و یک یخچال می‌توان یک تیرامیسو تهیه نمود. آشپزی تیرامیسو کار بسیار ساده‌ای است و آشپز نباید مهارت خاصی داشته باشد. تیرامیسو را می‌توان در مهمانی‌های رسمی و نیمه‌رسمی سرو نمود هم‌چنین می‌توان تیرامیسو را به‌عنوان یک میان وعده مصرف نمود.

آماده‌سازی و تهیه‌ی تیرامیسو

مواد لازم

مواد 
میزان 
تخم‌مرغ
4 عدد
پنیر ماسکارپونه
250 گرم
وانیل
یک قاشق چای‌خوری
قهوه
دو قاشق غذاخوری
شکر
2 قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو100 گرم

آماده‌سازی

قدم اول

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته سفیده و زرده‌ی تخم‌‌مرغ را جدا نمایید.

قدم دوم

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط ط کرده و با هم‌زن تا جایی که بافت فومی‌ پدیدار شود مخلوط کردن را ادامه می‌دهیم.

قدم سوم

سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز زده تا حجم بگیرد. سفیده را کنار می‌گذاریم.

قدم چهارم

پنیر ماسکارپونه را به ترکیب زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر اضافه می‌نماییم.

قدم پنجم

سفیده‌ای که کنار گذاشته شده است را به مواد اضافه کرده و مجدداً هم‌میزنیم.

قدم ششم

هم‌زدن را آن‌قدر ادامه می‌دهیم تا زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم مواد از کاسه جدا نشود.

تهیه‌ی نهایی تیرامیسو

قدم اول

قهوه‌ی اسپرسو تهیه شده را در ته‌ قالبی که می‌خواهیم تیرامیسو را درست کنیم، می‌ریزیم. قهوه بسیار بسیار کم باشد، تا لیدی فینگر‌ها خیس نشوند و از بین نروند. می‌توان بیسکوئیت انگشتی(لیدی فینگر) را در قهوه مرطوب نموده و در قالب بچینیم.

قدم دوم

بیسکوییت‌های لیدی فینگر را روی قهوه‌ها گذاشته و کرم تهیه‌شده را روی بیسکوئیت‌ها می‌گذاریم.

قدم سوم

پودر شکلات را روی خامه می‌گذاریم.

قدم چهارم

مجدداً یک ردیف بیسکویت چیده و مجدداً مواد را اضافه می‌کنیم.

تا تمام شدن مواد لایه‌گذاری تیرامیسو را ادامه می‌دهیم. زمانی که کارمان تمام شد تیرامیسو را در یخچال می‌گذاریم.

روش تهیه‌ی تیرامیسو بدون تخم‌مرغ
مواد لازماندازه
توضیحات
پنیر ماسکارپونه
400 گرم

شکلات تخته‌ای
200 گرم

خامه‌ صبحانه
400 گرم
می‌توان پنیر خامه‌ای نیز استفاده کرد
پودرژلاتین
یک قاشق‌غذاخوری
کافی میکس
2 قاشق غذاخوری

شیر 
1.5 لیوان

لیدی فینگر
10 تا 20 عدد

شکر
یک قاشق غذاخوری

آماده‌سازی

قدم اول

شکلات تخته‌ای را روی بخار آب به‌روش بن‌ماری آب می‌کنیم.

قدم دوم

ژلاتین را نیز در ظرفی جداگانه به‌روش بن‌ماری حل نموده و صبر می‌کنیم تا مایع صاف شود.

قدم سوم

ژلاتین حل شده را به مایع شکلات اضافه نموده و روی حرارت کمی‌ هم‌می‌زنیم.

قدم چهارم

پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف تمیز ریخته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. با هم‌زن تا آن‌جا که شکر حل شود، زدن را ادامه می‌دهیم.

قدم پنجم

شیر و کافی‌میکس را در شیرجوش با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار می‌دهیم. تا کافی‌میکس حل شود.

قدم ششم

خامه را در چند مرحله مخلوط شکلات و ژلاتین اضافه کرده و چند دقیقه هم‌ می‌زنیم.

قدم هفتم

مخلوط شیر و کافی‌میکس را در ته‌ قالبی که داریم ریخته وبیسکوئیت‌های لیدی فینگر‌ را روی قالب می‌چینیم.

قدم هشتم

کرمی که از مخلوط خامه و شکلات به‌دست آمد را روی ردیف بیسکوئیت‌ها می‌مالیم.

قدم نهم

مجدداً یک ردیف بیسکویت روی ردیف قبل گذاشته و کرم می‌مالیم. لایه‌گذاری را تا آخر ادامه می‌دهیم

محصول را برای مدتی در یخچال می‌گذاریم.

.