close modal

توپک سیب‌ زمینی یک پیش‌غذا و یا غذای اصلی است که در گروه فینگرفودها جای می‌گیرد. توپک سیب‌ زمینی را غذای مردم آمریکای لاتین می‌دانند. آشپزی برای این غذا بسیار آسان است و نیاز به مهارت خاصی ندارد. آماده‌سازی اولیه برای پخت این غذا 40 دقیقه و پخت نهایی این غذا 20 دقیقه خواهد بود. برای پخت این غذا نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌ای حرفه‌ای نیست و تنها با داشتن یک قابلمه، تابه گوشت‌کوب برقی و یا هم‌زن، و یک قاشق بزرگ و کارد تیز آشپز امکان پخت توپک سیب‌زمینی را پیدا می‌کند. این غذا مناسب برای کودکان و افرادی است که زمان کافی برای غذا خوردن ندارند.

دستورالعمل پخت توپک سیب‌ زمینی

مواد لازم


مواد
مقدار
توضیحات
سیب‌زمینی
4 عدد
زیاد بزرگ نباشد
تخم‌مرغ
2 عدد

پنیر پیتزا100 گرم

رب
یک قاشق غذاخوری

روغن
نصف استکان

سبزی معطر
به میزان لازم
جعفری گشنیز
کنجد
1 قاشق غذاخوری

پودر سوخاری
100 گرم


آماده سازی

آماده‌سازی شامل پختن سیب‌ زمینی و میکس با مواد اولیه است.

قدم اول

ابتدا سیب‌ زمینی را آب‌پز نموده، برای بهتر آب‌پز شدن سیب‌ زمینی می‌توان سیب‌ زمینی را از وسط نصف نمود و در قابلمه انداخت. سپس آبی که از قبل گرم شده است و به ‌درجه‌ی جوش نرسیده است را به سیب‌زمینی اضافه نمایید. این روش باعث سریع‌تر پخته شدن سیب‌زمینی‌ می‌شود برای این‌که متوجه شوید سیب‌زمینی به اندازه‌‌ی کافی پخته است یا نه یک چنگال وارد سیب‌زمینی‌های در حال پخت نمایید. اگر چنگال به راحتی فرو رفت سیب‌زمینی پخته است.

قدم دوم

جعفری‌ها را ساطوری کرده و با کنجد مخلوط ‌نمایید.

قدم سوم

زمانی که سیب‌زمینی‌ها پخته شد، پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته، و سیب‌زمینی را پوره می‌نماییم. می‌توان با یک گوشت‌کوب برقی و حتی پشت یک قاشق این کار را انجام داد. بعد از این‌که سیب‌زمینی پوره شد. سیب‌زمینی را با جعفری و کنجد مخلوط کنید.

قدم چهارم

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف سیب‌زمینی شکسته و مجدداً مواد را مخلوط کنید. تخم‌مرغ نباید، باعث شل شدن مواد شود.

پختن

قدم اول

بعد از آماده‌سازی اولیه، کمی از مایه‌ی توپک را برداشته، کف دست گذاشته و بعد کمی پنیر پیتزا داخل مایه گذاشته و شروع به گرد‌کردن نمایید. زمانی که تعداد کافی توپک‌ها آماده شد، آن‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید.

قدم دوم

یک تابه را از روغن پر کرده و روغن را گرم نموده هنگامی که روغن به‌اندازه‌‌ای گرم شد که توپک به کف تابه نچسبد، توپک را در تابه بی‌اندازید. هرچه روغن داغ‌تر باشد توپک‌ها زودتر سرخ می‌شود.

قدم سوم

صبر نموده تا توپک طلایی شود و بعد از تابه خارج کنید.

تهیه‌ی سس
مواد لازممقدار
توضیحات
سیر
4 حبه

روغنیک قاشق غذاخوری

سبزی سس
100گرم
ریحان نعنا جعفری خرد شده
نمک و فلفل
به میزان لازم


قدم اول

ابتدا سیر را به خوبی پوست گرفته، خرد کرده و یک قاشق چای‌خوری نمک را در یک غذاساز مخلوط نمایید.

قدم دوم

بعد از ترکیب شدن آبلیمو را به آرامی به مواد اضافه کنید

قدم سوم

به‌آرامی روغن را اضافه به مواد اضافه نمایید در حالی‌ که غذاساز در حال کار است روغن را اضافه نموده و کمی آب‌سرد را به مواد اضافه کنید. و اجازه بدهید غذاساز کار کند. اضافه نمودن روغن و آب یخ را در چند مرتبه ادامه داده تا سس خامه‌گونه‌ای به‌دست آید

.