تارت الویه غذایی ساده اما زمانبر است. تارت الویه برای مجالس و مهمانیهای رسمی که قرار است پذیراییهای مختلف انجام شود، انتخاب بسیار مناسبی است. شکل خاص این غذا که روی میز میرود میتواند جلوهی متفاوتی به میز غذا بدهد. برای پخت تارت نیاز به یک قالب تارت و فر است. برای الویه نیز کافی است یک کارد، تختهکار و ظرفی برای میکس مواد در آشپزخانه در کنار دست خود قرار دهید. مدت آمادهسازی این غذا 40 دقیقه و مدت پخت آن20 دقیقه است. این غذا برای همهی مجالس مناسب است. همچنین برای کودکان که به شکل غذا اهمیت زیادی میدهند میتواند انگیزهی خوبی برای خوردن به کودک بدهد.
مواد لازم برای خمیر تارت الویه
مواد لازم | مقدار |
آرد | 250 گرم |
کره | 150 گرم |
آب | یک لیوان |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
قدم اول
آرد را الک کرده و درون یک ظرف بریزید.
قدم دوم
کره را خرد کرده و با آرد میکس نمایید. برای این کار میتوان از غذاساز و یا از انگشتان دست استفاده کرد. زمانی که آرد مانند خرده بیسکویت شد آب را اضافه نمایید. میکس مواد را ادامه دهید تا خمیر یکدستی تشکیل شود.
قدم سوم
خمیر را داخل یک پلاستیک گذاشته و برای مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
قدم چهارم
خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه پهن کنید.
قدم پنجم
خمیر را داخل قالب تارت گذاشته و داخل قالب فیکس نمایید. خمیرهایی که از روی قالب تارت اضافه آمده است را با کارد حذف کنید.
قدم ششم
تارت را داخل فر بگذارید و برای 15 دقیقه در دمای 150 درجه گرم نمایید.
مواد لازم برای سالاد الویه
مواد لازم | مقدار |
فیلهی مرغ | 300 گرم |
خیارشور | 100 گرم |
سیبزمینی | 3 عدد |
تخممرغ | 4 عدد |
سس مایونز | یک شیشهی کوچک |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
قدم اول
ابتدا مرغ را همراه با پیاز و زردچوبه بپزید. پخت مرغ با پیاز بهدلیل از بین بردن بوی نای مرغ است میتوان بهجای پیاز از سیر لهشده و زنجبیل استفاده نمایید. زنجبیل طعم متفاوتی به مرغ میدهد.
قدم دوم
همزمان تخممرغ و سیبزمینی را نیز بپزید.
قدم سوم
بعد از پخت مواد، مرغ را ریشریش کنید. سیبزمینی را پوست گرفته و رنده نمایید. تخممرغ را نیز رنده نمایید.
قدم چهارم
خیارشور را نگینی خرد نمایید.
قدم پنجم
در یک ظرف بزرگ مرغ، تخممرغ، سیب زمینی و خیارشور را مخلوط کرده و با سس میکس نمایید.
قدم ششم
زمانی که مواد میکس شد مواد را برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
قدم اول
قالب تارت را از داخل فر بیرون آورده و مایهی الویه را داخل تارت بریزید.
قدم دوم
با یک قاشق، سطح الویه را داخل تارت صاف نمایید.
قدم سوم
با کاتر تارت را برش مثلثی دهید.