db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114886468111627243141224700null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهکشک بادمجان00کشک بادمجان<p></p>
214886469111627244141224700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>بادمجان غذای محبوب مردمان ایران زمین است. در بیشتر مناطق ایران امکان کشت دارد و همیشه می‌توان بهترین بادمجان را در میوه‌ و سبزی‌ فروشی‌ها پیدا کرد. هم در خورشت‌ها بادمجان کنار گوشت و مرغ می‌نشیند و هم خود به تنهایی یک خوراک کامل به‌حساب می‌آید. گاه با کشک خورده می‌شود و گاه همراه با پیاز داغ . اما محبوب‌ترین خوراک بادمجان کشک وبادمجان است. در این مقاله طرز تهیه‌ی<a href="http://کشک-بادمجان" target="_blank"> </a><strong><a href="http://کشک-بادمجان" target="_blank">کشک بادمجان</a></strong> را آموزش می‌دهیم.</p>00<p>بادمجان غذای محبوب مردمان ایران زمین است. در بیشتر مناطق ایران امکان کشت دارد و همیشه می‌توان بهترین بادمجان را در میوه‌ و سبزی‌ فروشی‌ها پیدا کرد. هم در خورشت‌ها بادمجان کنار گوشت و مرغ می‌نشیند و هم خود به تنهایی یک خوراک کامل به‌حساب می‌آید. گاه با کشک خورده می‌شود و گاه همراه با پیاز داغ . اما محبوب‌ترین خوراک بادمجان کشک وبادمجان است. در این مقاله طرز تهیه‌ی<a href="http://کشک-بادمجان" target="_blank"> </a><strong><a href="http://کشک-بادمجان" target="_blank">کشک بادمجان</a></strong> را آموزش می‌دهیم.</p>
314886469111627244141224700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>بادمجان غذای محبوب مردمان ایران زمین است. در بیشتر مناطق ایران امکان کشت دارد و همیشه می‌توان بهترین بادمجان را در میوه‌ و سبزی‌ فروشی‌ها پیدا کرد. هم در خورشت‌ها بادمجان کنار گوشت و مرغ می‌نشیند و هم خود به تنهایی یک خوراک کامل به‌حساب می‌آید. گاه با کشک خورده می‌شود و گاه همراه با پیاز داغ . اما محبوب‌ترین خوراک بادمجان کشک وبادمجان است. در این مقاله طرز تهیه‌ی <strong><a href="http://فینگر-فود-کشک-بادمجان" target="_blank">کشک بادمجان</a></strong> را آموزش می‌دهیم.</p>00<p>بادمجان غذای محبوب مردمان ایران زمین است. در بیشتر مناطق ایران امکان کشت دارد و همیشه می‌توان بهترین بادمجان را در میوه‌ و سبزی‌ فروشی‌ها پیدا کرد. هم در خورشت‌ها بادمجان کنار گوشت و مرغ می‌نشیند و هم خود به تنهایی یک خوراک کامل به‌حساب می‌آید. گاه با کشک خورده می‌شود و گاه همراه با پیاز داغ . اما محبوب‌ترین خوراک بادمجان کشک وبادمجان است. در این مقاله طرز تهیه‌ی <strong><a href="http://فینگر-فود-کشک-بادمجان" target="_blank">کشک بادمجان</a></strong> را آموزش می‌دهیم.</p>
414886470111627246141224700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>کشک و بادمجان به روش‌های مختلف روی میز غذا قرار می‌گیرد. </p><p>رول کشک و بادمجان </p><p>برای تهیه‌ی رول کشک و بادمجان به روش زیر می‌توان عمل کرد </p><p>در این روش طبخ کشک و بادمجان متفاوت از کشک و بادمجان مرسوم است. </p><p>بادمجان را به لایه‌های نسبتاً ضخیم برش می‌زنیم توجه داشته باشید که برش‌ها نباید نازک باشند تا در زمان پخت اصطلاحاً بادمجان‌ها وا نرود. بهتر است از بادمجان‌های کم تخمه استفاده شود.</p><p>برش‌های بادمجان را در روغن سرخ می‌نماییم </p><p>بعد از سرخ کردن بادمجان را کنار گذاشته تا روغن آن برود و بادمجان سفت تر شود</p><p>دو لایه بادمجان را به شکل بعلاوه (+) روی هم می‌گذاریم.</p><p>مغز گردو و پیاز داغ را بخش مشترک دو بادمجان میگذاریم.</p><p>لایه‌ها را روی هم برمی‌گردانیم </p><p>با یک خلال دندان لایه‌ها را به یکدیگر متصل می‌نماییم</p><p>بادمجان‌های پیچیده شده را در یک قابلمه که کمی آب و کشک ریخته شده‌ است قرار می‌دهیم اجازه می‌دهیم 10 دقیقه بادمجان‌ها کمی با کشک پخته شود. </p><p>بعد از پخته شدن روی بادمجان‌ها را با سیر‌داغ و نعنا تزئین می‌نماییم.</p><p>قیف کشک و بادمجان </p><p>برای آماده‌سازی قیف کشک و بادمجان می‌توان از قیف‌های آماده استفاده نمود. و یا این‌‌که یک نان لواش نازک را به‌دور قالب قیف بگیریم و قالب را درون روغن داغ شده بگذاریم. تا نان سرخ و ترد شود. برای این‌‌که نان در زمان سرخ شدن از دور قالب جدا نشود، می‌توان لبه‌های نان را با کمی‌ خمیر به یکدیگر چسباند. برای این‌کار کمی آرد را با آب مخلوط کرده و به هم می‌زنیم، تا خمیر به‌دست بیاید. خمیر را به نوارهای باریکی برش داده و به لبه‌های نان می‌چسبانیم. به این‌صورت نان از هم جدا نمی‌شود. بعد از آماده شدن نان قیفی، مایه‌ی‌کشک و بادمجان را داخل قیف می‌ریزیم</p><p>شات کشک و بادمجان</p><p>کشک و بادمجان را در شات‌های مختلف ریخته و روی آن را با نعنا‌، سیر داغ و مغز گردو تزئین میکنیم</p><p>پرس کشک و یادنجان </p><p>کشک و بادمجان از جمله موادی است که به‌صورت پرسی سرو می‌شود. کشک و بادمجان را داخل دیس و‌ یا بشقاب‌های تزئین شده، روی میز قرار می‌دهیم. رسم است کشک و بادمجان پرسی را با نان سنگک تازه میل می‌نمایند. برای تزئین کشک وبادمجان از کشک غلیظ و مغز گردو، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می‌کنیم.</p>سروکردن00سروکردن<p>کشک و بادمجان به روش‌های مختلف روی میز غذا قرار می‌گیرد. </p><p>رول کشک و بادمجان </p><p>برای تهیه‌ی رول کشک و بادمجان به روش زیر می‌توان عمل کرد </p><p>در این روش طبخ کشک و بادمجان متفاوت از کشک و بادمجان مرسوم است. </p><p>بادمجان را به لایه‌های نسبتاً ضخیم برش می‌زنیم توجه داشته باشید که برش‌ها نباید نازک باشند تا در زمان پخت اصطلاحاً بادمجان‌ها وا نرود. بهتر است از بادمجان‌های کم تخمه استفاده شود.</p><p>برش‌های بادمجان را در روغن سرخ می‌نماییم </p><p>بعد از سرخ کردن بادمجان را کنار گذاشته تا روغن آن برود و بادمجان سفت تر شود</p><p>دو لایه بادمجان را به شکل بعلاوه (+) روی هم می‌گذاریم.</p><p>مغز گردو و پیاز داغ را بخش مشترک دو بادمجان میگذاریم.</p><p>لایه‌ها را روی هم برمی‌گردانیم </p><p>با یک خلال دندان لایه‌ها را به یکدیگر متصل می‌نماییم</p><p>بادمجان‌های پیچیده شده را در یک قابلمه که کمی آب و کشک ریخته شده‌ است قرار می‌دهیم اجازه می‌دهیم 10 دقیقه بادمجان‌ها کمی با کشک پخته شود. </p><p>بعد از پخته شدن روی بادمجان‌ها را با سیر‌داغ و نعنا تزئین می‌نماییم.</p><p>قیف کشک و بادمجان </p><p>برای آماده‌سازی قیف کشک و بادمجان می‌توان از قیف‌های آماده استفاده نمود. و یا این‌‌که یک نان لواش نازک را به‌دور قالب قیف بگیریم و قالب را درون روغن داغ شده بگذاریم. تا نان سرخ و ترد شود. برای این‌‌که نان در زمان سرخ شدن از دور قالب جدا نشود، می‌توان لبه‌های نان را با کمی‌ خمیر به یکدیگر چسباند. برای این‌کار کمی آرد را با آب مخلوط کرده و به هم می‌زنیم، تا خمیر به‌دست بیاید. خمیر را به نوارهای باریکی برش داده و به لبه‌های نان می‌چسبانیم. به این‌صورت نان از هم جدا نمی‌شود. بعد از آماده شدن نان قیفی، مایه‌ی‌کشک و بادمجان را داخل قیف می‌ریزیم</p><p>شات کشک و بادمجان</p><p>کشک و بادمجان را در شات‌های مختلف ریخته و روی آن را با نعنا‌، سیر داغ و مغز گردو تزئین میکنیم</p><p>پرس کشک و یادنجان </p><p>کشک و بادمجان از جمله موادی است که به‌صورت پرسی سرو می‌شود. کشک و بادمجان را داخل دیس و‌ یا بشقاب‌های تزئین شده، روی میز قرار می‌دهیم. رسم است کشک و بادمجان پرسی را با نان سنگک تازه میل می‌نمایند. برای تزئین کشک وبادمجان از کشک غلیظ و مغز گردو، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می‌کنیم.</p>
514886470111627246141224700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>کشک و بادمجان به روش‌های مختلف روی میز غذا قرار می‌گیرد. </p><p>رول کشک و بادمجان </p><p>برای تهیه‌ی رول کشک و بادمجان به روش زیر می‌توان عمل کرد </p><p>در این روش طبخ کشک و بادمجان متفاوت از کشک و بادمجان مرسوم است. </p><p>بادمجان را به لایه‌های نسبتاً ضخیم برش می‌زنیم توجه داشته باشید که برش‌ها نباید نازک باشند تا در زمان پخت اصطلاحاً بادمجان‌ها وا نرود. بهتر است از بادمجان‌های کم تخمه استفاده شود.</p><p>برش‌های بادمجان را در روغن سرخ می‌نماییم </p><p>بعد از سرخ کردن بادمجان را کنار گذاشته تا روغن آن برود و بادمجان سفت تر شود</p><p>دو لایه بادمجان را به شکل بعلاوه (+) روی هم می‌گذاریم.</p><p>مغز گردو و پیاز داغ را بخش مشترک دو بادمجان میگذاریم.</p><p>لایه‌ها را روی هم برمی‌گردانیم </p><p>با یک خلال دندان لایه‌ها را به یکدیگر متصل می‌نماییم</p><p>بادمجان‌های پیچیده شده را در یک قابلمه که کمی آب و کشک ریخته شده‌ است قرار می‌دهیم اجازه می‌دهیم 10 دقیقه بادمجان‌ها کمی با کشک پخته شود. </p><p>بعد از پخته شدن روی بادمجان‌ها را با سیر‌داغ و نعنا تزئین می‌نماییم.</p><p>قیف کشک و بادمجان </p><p>برای آماده‌سازی قیف کشک و بادمجان می‌توان از قیف‌های آماده استفاده نمود. و یا این‌‌که یک نان لواش نازک را به‌دور قالب قیف بگیریم و قالب را درون روغن داغ شده بگذاریم. تا نان سرخ و ترد شود. برای این‌‌که نان در زمان سرخ شدن از دور قالب جدا نشود، می‌توان لبه‌های نان را با کمی‌ خمیر به یکدیگر چسباند. برای این‌کار کمی آرد را با آب مخلوط کرده و به هم می‌زنیم، تا خمیر به‌دست بیاید. خمیر را به نوارهای باریکی برش داده و به لبه‌های نان می‌چسبانیم. به این‌صورت نان از هم جدا نمی‌شود. بعد از آماده شدن نان قیفی، مایه‌ی‌کشک و بادمجان را داخل قیف می‌ریزیم</p><p>شات کشک و بادمجان</p><p>کشک و بادمجان را در شات‌های مختلف ریخته و روی آن را با نعنا‌، سیر داغ و مغز گردو تزئین میکنیم</p><p>پرس کشک و یادنجان </p><p>کشک و بادمجان از جمله موادی است که به‌صورت پرسی سرو می‌شود. کشک و بادمجان را داخل دیس و‌ یا بشقاب‌های تزئین شده، روی میز قرار می‌دهیم. رسم است کشک و بادمجان پرسی را با نان سنگک تازه میل می‌نمایند. برای تزئین کشک وبادمجان از کشک غلیظ و مغز گردو، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می‌کنیم.</p>سروکردن00سروکردن<p>کشک و بادمجان به روش‌های مختلف روی میز غذا قرار می‌گیرد. </p><p>رول کشک و بادمجان </p><p>برای تهیه‌ی رول کشک و بادمجان به روش زیر می‌توان عمل کرد </p><p>در این روش طبخ کشک و بادمجان متفاوت از کشک و بادمجان مرسوم است. </p><p>بادمجان را به لایه‌های نسبتاً ضخیم برش می‌زنیم توجه داشته باشید که برش‌ها نباید نازک باشند تا در زمان پخت اصطلاحاً بادمجان‌ها وا نرود. بهتر است از بادمجان‌های کم تخمه استفاده شود.</p><p>برش‌های بادمجان را در روغن سرخ می‌نماییم </p><p>بعد از سرخ کردن بادمجان را کنار گذاشته تا روغن آن برود و بادمجان سفت تر شود</p><p>دو لایه بادمجان را به شکل بعلاوه (+) روی هم می‌گذاریم.</p><p>مغز گردو و پیاز داغ را بخش مشترک دو بادمجان میگذاریم.</p><p>لایه‌ها را روی هم برمی‌گردانیم </p><p>با یک خلال دندان لایه‌ها را به یکدیگر متصل می‌نماییم</p><p>بادمجان‌های پیچیده شده را در یک قابلمه که کمی آب و کشک ریخته شده‌ است قرار می‌دهیم اجازه می‌دهیم 10 دقیقه بادمجان‌ها کمی با کشک پخته شود. </p><p>بعد از پخته شدن روی بادمجان‌ها را با سیر‌داغ و نعنا تزئین می‌نماییم.</p><p>قیف کشک و بادمجان </p><p>برای آماده‌سازی قیف کشک و بادمجان می‌توان از قیف‌های آماده استفاده نمود. و یا این‌‌که یک نان لواش نازک را به‌دور قالب قیف بگیریم و قالب را درون روغن داغ شده بگذاریم. تا نان سرخ و ترد شود. برای این‌‌که نان در زمان سرخ شدن از دور قالب جدا نشود، می‌توان لبه‌های نان را با کمی‌ خمیر به یکدیگر چسباند. برای این‌کار کمی آرد را با آب مخلوط کرده و به هم می‌زنیم، تا خمیر به‌دست بیاید. خمیر را به نوارهای باریکی برش داده و به لبه‌های نان می‌چسبانیم. به این‌صورت نان از هم جدا نمی‌شود. بعد از آماده شدن نان قیفی، مایه‌ی‌کشک و بادمجان را داخل قیف می‌ریزیم</p><p>شات کشک و بادمجان</p><p>کشک و بادمجان را در شات‌های مختلف ریخته و روی آن را با نعنا‌، سیر داغ و مغز گردو تزئین میکنیم</p><p>پرس کشک و یادنجان </p><p>کشک و بادمجان از جمله موادی است که به‌صورت پرسی سرو می‌شود. کشک و بادمجان را داخل دیس و‌ یا بشقاب‌های تزئین شده، روی میز قرار می‌دهیم. رسم است کشک و بادمجان پرسی را با نان سنگک تازه میل می‌نمایند. برای تزئین کشک وبادمجان از کشک غلیظ و مغز گردو، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می‌کنیم.</p>
614886471111627246141224700null25011000محتوای_کلیnull <p>کشک منبع غنی کلسیم است. ویتامین K در بادمجان از غلظت خون و لخته شدن رگ‌ها جلوگیری می‌نماید. به افرادی که چاق هستند توصیه می‌شود بادمجانِ کشک و بادمجان را بپزند.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی<br></td><td>مقدار در 100 گرم<br></td></tr><tr><td>کیلوکالری</td><td>176 کیلوکالری<br></td></tr><tr><td>چربی <br></td><td>7.09 گرم<br></td></tr><tr><td>کربوهیدرات</td><td>8.34 گرم <br></td></tr><tr><td>قند</td><td>1.91 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>ارزش غذایی00ارزش غذایی<p>کشک منبع غنی کلسیم است. ویتامین K در بادمجان از غلظت خون و لخته شدن رگ‌ها جلوگیری می‌نماید. به افرادی که چاق هستند توصیه می‌شود بادمجانِ کشک و بادمجان را بپزند.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی<br></td><td>مقدار در 100 گرم<br></td></tr><tr><td>کیلوکالری</td><td>176 کیلوکالری<br></td></tr><tr><td>چربی <br></td><td>7.09 گرم<br></td></tr><tr><td>کربوهیدرات</td><td>8.34 گرم <br></td></tr><tr><td>قند</td><td>1.91 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
714886471111627246141224700null25011000محتوای_کلیnull <style>@font-face {font-family: Calibri;font-style: normal;font-weight: normal;src: url('/_fonts/Calibri.eot');src: url('/_fonts/Calibri.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('/_fonts/Calibri.woff') format('woff'), url('/_fonts/Calibri.ttf') format('truetype');}</style><p>کشک منبع غنی کلسیم است. ویتامین K در بادمجان از غلظت خون و لخته شدن رگ‌ها جلوگیری می‌نماید. به افرادی که چاق هستند توصیه می‌شود بادمجانِ کشک و بادمجان را بپزند.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-0ec3225c-7fff-aa01-1235-8de36749f67a"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-1344c8d4-7fff-ca19-9a55-c86ff99d8548"><p dir="rtl" style="line-height:1.2;text-align: right;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">مقدار در 100 گرم</span></p></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-45d0bb9a-7fff-e810-3435-3a1f35d76756"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">کیلوکالری</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-00dc525e-7fff-3f7a-d53a-6ca80dc6516d"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">176 کیلوکالری</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-9c220bc2-7fff-f3b9-78f3-f65520f33e8b"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">چربی</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-f002273e-7fff-50c7-1241-aa8f999f3522"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">7.09 گرم</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-a43b23f9-7fff-0cc3-4b1e-8b3c87c38836"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">کربوهیدرات</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-e1e467db-7fff-7d00-0694-ad2c97884f66"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">8.34 گرم</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-07984e4a-7fff-1c46-efb4-bb97e1fe1339"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">قند</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-d5493b30-7fff-ad00-fa69-80cf5f2a67c9"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">1.91 گرم</span></b></td></tr></tbody></table><p><br></p>ارزش غذایی00ارزش غذایی<style>@font-face {font-family: Calibri;font-style: normal;font-weight: normal;src: url('/_fonts/Calibri.eot');src: url('/_fonts/Calibri.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('/_fonts/Calibri.woff') format('woff'), url('/_fonts/Calibri.ttf') format('truetype');}</style><p>کشک منبع غنی کلسیم است. ویتامین K در بادمجان از غلظت خون و لخته شدن رگ‌ها جلوگیری می‌نماید. به افرادی که چاق هستند توصیه می‌شود بادمجانِ کشک و بادمجان را بپزند.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-0ec3225c-7fff-aa01-1235-8de36749f67a"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-1344c8d4-7fff-ca19-9a55-c86ff99d8548"><p dir="rtl" style="line-height:1.2;text-align: right;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">مقدار در 100 گرم</span></p></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-45d0bb9a-7fff-e810-3435-3a1f35d76756"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">کیلوکالری</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-00dc525e-7fff-3f7a-d53a-6ca80dc6516d"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">176 کیلوکالری</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-9c220bc2-7fff-f3b9-78f3-f65520f33e8b"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">چربی</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-f002273e-7fff-50c7-1241-aa8f999f3522"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">7.09 گرم</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-a43b23f9-7fff-0cc3-4b1e-8b3c87c38836"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">کربوهیدرات</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-e1e467db-7fff-7d00-0694-ad2c97884f66"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">8.34 گرم</span></b></td></tr><tr><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-07984e4a-7fff-1c46-efb4-bb97e1fe1339"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">قند</span></b></td><td><b style="font-weight:normal;" id="docs-internal-guid-d5493b30-7fff-ad00-fa69-80cf5f2a67c9"><span style="font-size:11pt;font-family:Calibri,sans-serif;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre;white-space:pre-wrap;">1.91 گرم</span></b></td></tr></tbody></table><p><br></p>