db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887335111627243141231400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهمیگو سوخاری00میگو سوخاری<p></p>
214887336111627244141231400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-میگو-سوخاری" target="_blank">میگو سوخاری</a></strong> یک فینگر فود دریایی است که اگر به خوبی پفکی شده باشد، شکل و طعم بسیار خوبی دارد. بسیاری افراد از این گلایه دارند که میگویی که در منزل طبخ می‌شود به خوش طعمی میگوی تهیه شده در رستوران‌ها نیست. با رعایت چند نکته ساده در دستور پخت می‌توانید با کمک میگو یک فینگر فود مهمانی تهیه کنید.</p><p>میگو سوخاری با انواع غذاهای سوخاری موجود در فست فودها بسیار متفاوت است و به همین دلیل این غذای دریایی در بسیاری از فست فودها سرو نمی‌شود.</p><p><br></p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-میگو-سوخاری" target="_blank">میگو سوخاری</a></strong> یک فینگر فود دریایی است که اگر به خوبی پفکی شده باشد، شکل و طعم بسیار خوبی دارد. بسیاری افراد از این گلایه دارند که میگویی که در منزل طبخ می‌شود به خوش طعمی میگوی تهیه شده در رستوران‌ها نیست. با رعایت چند نکته ساده در دستور پخت می‌توانید با کمک میگو یک فینگر فود مهمانی تهیه کنید.</p><p>میگو سوخاری با انواع غذاهای سوخاری موجود در فست فودها بسیار متفاوت است و به همین دلیل این غذای دریایی در بسیاری از فست فودها سرو نمی‌شود.</p><p><br></p>
314887337111627246141231400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>استفاده از ادویه مخصوص غذاهای دریایی می‌تواند در اقبال به این غذا تاثیر زیادی داشته باشد. تمیز کردن میگو کار بسیار سختی است، اگر رگ پشت میگو به درستی گرفته نشود در طعم غذا تاثیرگذار خواهد بود.</p><p>اغلب ایرانی‌ها دوست دارند میگو سوخاری آن‌ها پفکی باشد و اگر خمیر مناسبی برای پوشش دهی میگوها تهیه کنید که نه بیش از اندازه سفت باشد و نه آنکه حالت مایع به خود بگیرد، قطعا به میزان کافی پف کرده و یک لایه سوخاری کریسپی بر روی میگو شکل خواهد گرفت.</p><p> عده‌ای در مایع سوخاری از ماءالشعیر استفاده می‌کنند که به فرم و ظاهر بهتر این غذا بسیار کمک می‌کند. البته ترکیب‌های دیگری هم برای فرم دهی درست در طرز تهیه فینگر فود بکار می‌رود که می‌تواند به طعم و شکل بهتر این غذا کمک کند.</p><p>میگو سوخاری یک غذای تقریبا گران به حساب می‌آید که خواص غذایی و طعم بی‌نظیر آن باعث می‌شود خیلی مورد اقبال عمومی قرار گیرد و افراد حاضر باشند برای تست این غذا هزینه آن را هم پرداخت کنند.</p><p>طعم دلپذیر </p><p>طعم خاص و دوست داشتنی این غذا باعث می‌شود، افرادی که حتی به غذاهای دریایی علاقه‌ای ندارند هم برای این غذا استثنا قائل شوند و از خوردن آن لذت ببرند.</p><p>خواص بسیار زیاد</p><p>میگو حاوی مقادیر بالایی از سلنیوم است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، همچنین این ماده غذایی ضد آلزایمر بود و به دلیل امگا 3 بالا در پیشگیری از زوال عقل موثر است. این ماده غذایی همچنین به کنترل فشار خون افراد کمک می‌کند.</p><p>مناسب برای پذیرایی</p><p>شکل، طعم و ساختار مناسب میگو سوخاری را به یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها تبدیل کرده‌است. بسیاری ترجیح می‌دهند در سینه مزه خود از طعم آن استفاده کنند و این غذا را در لیست پیش غذاهای خود جهت پذیرایی اضافه کنند.</p><p>طبخ سریع</p><p>گوشت میگو بسیار لطیف بوده و پخت آن زمان زیادی نمی‌برد به همین دلیل یک گزینه عالی برای زمانی است که فرصت زیادی برای تهیه غذا در اختیار نیست.</p><p>میگو سوخاری یکی از غذاهای مورد علاقه بچه‌ها است و با ذوق و اشتیاق فراوان آن را صرف می‌کنند. برای والدینی که همواره با بی اشتهایی بچه‌های خود دست به گریبان هستند این یک گزینه عالی است.</p>راز اقبال میگو سوخاری00راز اقبال میگو سوخاری<p>استفاده از ادویه مخصوص غذاهای دریایی می‌تواند در اقبال به این غذا تاثیر زیادی داشته باشد. تمیز کردن میگو کار بسیار سختی است، اگر رگ پشت میگو به درستی گرفته نشود در طعم غذا تاثیرگذار خواهد بود.</p><p>اغلب ایرانی‌ها دوست دارند میگو سوخاری آن‌ها پفکی باشد و اگر خمیر مناسبی برای پوشش دهی میگوها تهیه کنید که نه بیش از اندازه سفت باشد و نه آنکه حالت مایع به خود بگیرد، قطعا به میزان کافی پف کرده و یک لایه سوخاری کریسپی بر روی میگو شکل خواهد گرفت.</p><p> عده‌ای در مایع سوخاری از ماءالشعیر استفاده می‌کنند که به فرم و ظاهر بهتر این غذا بسیار کمک می‌کند. البته ترکیب‌های دیگری هم برای فرم دهی درست در طرز تهیه فینگر فود بکار می‌رود که می‌تواند به طعم و شکل بهتر این غذا کمک کند.</p><p>میگو سوخاری یک غذای تقریبا گران به حساب می‌آید که خواص غذایی و طعم بی‌نظیر آن باعث می‌شود خیلی مورد اقبال عمومی قرار گیرد و افراد حاضر باشند برای تست این غذا هزینه آن را هم پرداخت کنند.</p><p>طعم دلپذیر </p><p>طعم خاص و دوست داشتنی این غذا باعث می‌شود، افرادی که حتی به غذاهای دریایی علاقه‌ای ندارند هم برای این غذا استثنا قائل شوند و از خوردن آن لذت ببرند.</p><p>خواص بسیار زیاد</p><p>میگو حاوی مقادیر بالایی از سلنیوم است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، همچنین این ماده غذایی ضد آلزایمر بود و به دلیل امگا 3 بالا در پیشگیری از زوال عقل موثر است. این ماده غذایی همچنین به کنترل فشار خون افراد کمک می‌کند.</p><p>مناسب برای پذیرایی</p><p>شکل، طعم و ساختار مناسب میگو سوخاری را به یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها تبدیل کرده‌است. بسیاری ترجیح می‌دهند در سینه مزه خود از طعم آن استفاده کنند و این غذا را در لیست پیش غذاهای خود جهت پذیرایی اضافه کنند.</p><p>طبخ سریع</p><p>گوشت میگو بسیار لطیف بوده و پخت آن زمان زیادی نمی‌برد به همین دلیل یک گزینه عالی برای زمانی است که فرصت زیادی برای تهیه غذا در اختیار نیست.</p><p>میگو سوخاری یکی از غذاهای مورد علاقه بچه‌ها است و با ذوق و اشتیاق فراوان آن را صرف می‌کنند. برای والدینی که همواره با بی اشتهایی بچه‌های خود دست به گریبان هستند این یک گزینه عالی است.</p>
414887337111627246141231400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>استفاده از ادویه مخصوص غذاهای دریایی می‌تواند در اقبال به این غذا تاثیر زیادی داشته باشد. تمیز کردن میگو کار بسیار سختی است، اگر رگ پشت میگو به درستی گرفته نشود در طعم غذا تاثیرگذار خواهد بود.</p><p>اغلب ایرانی‌ها دوست دارند میگو سوخاری آن‌ها پفکی باشد و اگر خمیر مناسبی برای پوشش دهی میگوها تهیه کنید که نه بیش از اندازه سفت باشد و نه آنکه حالت مایع به خود بگیرد، قطعا به میزان کافی پف کرده و یک لایه سوخاری کریسپی بر روی میگو شکل خواهد گرفت.</p><p> عده‌ای در مایع سوخاری از ماءالشعیر استفاده می‌کنند که به فرم و ظاهر بهتر این غذا بسیار کمک می‌کند. البته ترکیب‌های دیگری هم برای فرم دهی درست در طرز تهیه فینگر فود بکار می‌رود که می‌تواند به طعم و شکل بهتر این غذا کمک کند.</p><p>میگو سوخاری یک غذای تقریبا گران به حساب می‌آید که خواص غذایی و طعم بی‌نظیر آن باعث می‌شود خیلی مورد اقبال عمومی قرار گیرد و افراد حاضر باشند برای تست این غذا هزینه آن را هم پرداخت کنند.</p><p>طعم دلپذیر </p><p>طعم خاص و دوست داشتنی این غذا باعث می‌شود، افرادی که حتی به غذاهای دریایی علاقه‌ای ندارند هم برای این غذا استثنا قائل شوند و از خوردن آن لذت ببرند.</p><p>خواص بسیار زیاد</p><p>میگو حاوی مقادیر بالایی از سلنیوم است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، همچنین این ماده غذایی ضد آلزایمر بود و به دلیل امگا 3 بالا در پیشگیری از زوال عقل موثر است. این ماده غذایی همچنین به کنترل فشار خون افراد کمک می‌کند.</p><p>مناسب برای پذیرایی</p><p>شکل، طعم و ساختار مناسب میگو سوخاری را به یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها تبدیل کرده‌است. بسیاری ترجیح می‌دهند در سینه مزه خود از طعم آن استفاده کنند و این غذا را در لیست پیش غذاهای خود جهت پذیرایی اضافه کنند.</p><p>طبخ سریع</p><p>گوشت میگو بسیار لطیف بوده و پخت آن زمان زیادی نمی‌برد به همین دلیل یک گزینه عالی برای زمانی است که فرصت زیادی برای تهیه غذا در اختیار نیست.</p><p>میگو سوخاری یکی از غذاهای مورد علاقه بچه‌ها است و با ذوق و اشتیاق فراوان آن را صرف می‌کنند. برای والدینی که همواره با بی اشتهایی بچه‌های خود دست به گریبان هستند این یک گزینه عالی است.</p>راز اقبال میگو سوخاری00راز اقبال میگو سوخاری<p>استفاده از ادویه مخصوص غذاهای دریایی می‌تواند در اقبال به این غذا تاثیر زیادی داشته باشد. تمیز کردن میگو کار بسیار سختی است، اگر رگ پشت میگو به درستی گرفته نشود در طعم غذا تاثیرگذار خواهد بود.</p><p>اغلب ایرانی‌ها دوست دارند میگو سوخاری آن‌ها پفکی باشد و اگر خمیر مناسبی برای پوشش دهی میگوها تهیه کنید که نه بیش از اندازه سفت باشد و نه آنکه حالت مایع به خود بگیرد، قطعا به میزان کافی پف کرده و یک لایه سوخاری کریسپی بر روی میگو شکل خواهد گرفت.</p><p> عده‌ای در مایع سوخاری از ماءالشعیر استفاده می‌کنند که به فرم و ظاهر بهتر این غذا بسیار کمک می‌کند. البته ترکیب‌های دیگری هم برای فرم دهی درست در طرز تهیه فینگر فود بکار می‌رود که می‌تواند به طعم و شکل بهتر این غذا کمک کند.</p><p>میگو سوخاری یک غذای تقریبا گران به حساب می‌آید که خواص غذایی و طعم بی‌نظیر آن باعث می‌شود خیلی مورد اقبال عمومی قرار گیرد و افراد حاضر باشند برای تست این غذا هزینه آن را هم پرداخت کنند.</p><p>طعم دلپذیر </p><p>طعم خاص و دوست داشتنی این غذا باعث می‌شود، افرادی که حتی به غذاهای دریایی علاقه‌ای ندارند هم برای این غذا استثنا قائل شوند و از خوردن آن لذت ببرند.</p><p>خواص بسیار زیاد</p><p>میگو حاوی مقادیر بالایی از سلنیوم است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، همچنین این ماده غذایی ضد آلزایمر بود و به دلیل امگا 3 بالا در پیشگیری از زوال عقل موثر است. این ماده غذایی همچنین به کنترل فشار خون افراد کمک می‌کند.</p><p>مناسب برای پذیرایی</p><p>شکل، طعم و ساختار مناسب میگو سوخاری را به یک گزینه مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها تبدیل کرده‌است. بسیاری ترجیح می‌دهند در سینه مزه خود از طعم آن استفاده کنند و این غذا را در لیست پیش غذاهای خود جهت پذیرایی اضافه کنند.</p><p>طبخ سریع</p><p>گوشت میگو بسیار لطیف بوده و پخت آن زمان زیادی نمی‌برد به همین دلیل یک گزینه عالی برای زمانی است که فرصت زیادی برای تهیه غذا در اختیار نیست.</p><p>میگو سوخاری یکی از غذاهای مورد علاقه بچه‌ها است و با ذوق و اشتیاق فراوان آن را صرف می‌کنند. برای والدینی که همواره با بی اشتهایی بچه‌های خود دست به گریبان هستند این یک گزینه عالی است.</p>
514887338111627246141231400null25011000محتوای_کلیnull <p>میگو سوخاری مواد مغذی بسیار زیادی دارد و در عین حال بسیار پر کالری است به همین دلیل بهتر است به میزان کم به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا استفاده شود. افراد مسن و کسانیکه سابقه بیماری قلبی دارند بهتر است از این غذای پرکالری کمتر استفاده کنند. </p><p>سرخ کردن هر طرف میگوها 5 تا 10 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین اگر میگو در یک ظرف روغن شناور باشد زمان پخت شما به نصف کاهش پیدا می‌کند. میگو باید بلافاصله پس از سرخ شدن مصرف شود در غیر این صورت گوشت آن سفت شده و طعم اولیه خود را از دست می‌دهد.</p>میگو سوخاری مغذی00میگو سوخاری مغذی<p>میگو سوخاری مواد مغذی بسیار زیادی دارد و در عین حال بسیار پر کالری است به همین دلیل بهتر است به میزان کم به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا استفاده شود. افراد مسن و کسانیکه سابقه بیماری قلبی دارند بهتر است از این غذای پرکالری کمتر استفاده کنند. </p><p>سرخ کردن هر طرف میگوها 5 تا 10 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین اگر میگو در یک ظرف روغن شناور باشد زمان پخت شما به نصف کاهش پیدا می‌کند. میگو باید بلافاصله پس از سرخ شدن مصرف شود در غیر این صورت گوشت آن سفت شده و طعم اولیه خود را از دست می‌دهد.</p>
614887338111627246141231400null25011000محتوای_کلیnull <p>میگو سوخاری مواد مغذی بسیار زیادی دارد و در عین حال بسیار پر کالری است به همین دلیل بهتر است به میزان کم به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا استفاده شود. افراد مسن و کسانیکه سابقه بیماری قلبی دارند بهتر است از این غذای پرکالری کمتر استفاده کنند. </p><p>سرخ کردن هر طرف میگوها 5 تا 10 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین اگر میگو در یک ظرف روغن شناور باشد زمان پخت شما به نصف کاهش پیدا می‌کند. میگو باید بلافاصله پس از سرخ شدن مصرف شود در غیر این صورت گوشت آن سفت شده و طعم اولیه خود را از دست می‌دهد.</p>میگو سوخاری مغذی00میگو سوخاری مغذی<p>میگو سوخاری مواد مغذی بسیار زیادی دارد و در عین حال بسیار پر کالری است به همین دلیل بهتر است به میزان کم به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا استفاده شود. افراد مسن و کسانیکه سابقه بیماری قلبی دارند بهتر است از این غذای پرکالری کمتر استفاده کنند. </p><p>سرخ کردن هر طرف میگوها 5 تا 10 دقیقه زمان می‌برد، بنابراین اگر میگو در یک ظرف روغن شناور باشد زمان پخت شما به نصف کاهش پیدا می‌کند. میگو باید بلافاصله پس از سرخ شدن مصرف شود در غیر این صورت گوشت آن سفت شده و طعم اولیه خود را از دست می‌دهد.</p>