db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887404111627243141232400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهمینی کوکتل 00مینی کوکتل <p></p>
214887403111627244141232400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>در واقع کوکتل‌ها نوع خاصی از سوسیس نیستند، بلکه تنها به سوسیس‌های کوتاه کوکتل گفته می‌شود. ویژگی مشترک این سوسیس‌ها خورده شدن آن‌ها در یک یا دو نیش دندان است. در واقع کوکتل یک نوع بسته‌بندی سوسیس است که برای استفاده در مراسمات خاص تهیه می‌شود. کوکتل دودی، کوکتل پنیری و کوکتل معمولی از مدلهای مختلف کوکتل است که در سوپرمارکت‌ها دیده می‌شود. سوسیس کوکتل در دو نوع گوشت و مرغ تولید می‌شود.</p>00<p>در واقع کوکتل‌ها نوع خاصی از سوسیس نیستند، بلکه تنها به سوسیس‌های کوتاه کوکتل گفته می‌شود. ویژگی مشترک این سوسیس‌ها خورده شدن آن‌ها در یک یا دو نیش دندان است. در واقع کوکتل یک نوع بسته‌بندی سوسیس است که برای استفاده در مراسمات خاص تهیه می‌شود. کوکتل دودی، کوکتل پنیری و کوکتل معمولی از مدلهای مختلف کوکتل است که در سوپرمارکت‌ها دیده می‌شود. سوسیس کوکتل در دو نوع گوشت و مرغ تولید می‌شود.</p>
314887403111627244141232400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>در واقع کوکتل‌ها نوع خاصی از سوسیس نیستند، بلکه تنها به سوسیس‌های کوتاه کوکتل گفته می‌شود. ویژگی مشترک این سوسیس‌ها خورده شدن آن‌ها در یک یا دو نیش دندان است. در واقع کوکتل یک نوع بسته‌بندی سوسیس است که برای استفاده در مراسمات خاص تهیه می‌شود. کوکتل دودی، کوکتل پنیری و کوکتل معمولی از مدلهای مختلف کوکتل است که در سوپرمارکت‌ها دیده می‌شود. سوسیس کوکتل در دو نوع گوشت و مرغ تولید می‌شود.</p>00<p>در واقع کوکتل‌ها نوع خاصی از سوسیس نیستند، بلکه تنها به سوسیس‌های کوتاه کوکتل گفته می‌شود. ویژگی مشترک این سوسیس‌ها خورده شدن آن‌ها در یک یا دو نیش دندان است. در واقع کوکتل یک نوع بسته‌بندی سوسیس است که برای استفاده در مراسمات خاص تهیه می‌شود. کوکتل دودی، کوکتل پنیری و کوکتل معمولی از مدلهای مختلف کوکتل است که در سوپرمارکت‌ها دیده می‌شود. سوسیس کوکتل در دو نوع گوشت و مرغ تولید می‌شود.</p>
414887405111627246141232400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>برای سرو کردن <strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-کوکتل" target="_blank">مینی کوکتل</a></strong> روش‌های مختلفی وجود دارد که بسته به زمان و خلاقیت افراد متفاوت است </p><p>روش اول :</p><p> زمانی که کوکتل سرخ شد هر کوکتل را بین یک عدد نان کوچک بگذارید. روی کوکتل را سس خردل ریخته و روی میز غذا قرار دهید. اگر نان کوچک ندارید می‌توانید یک باگت را به‌اندازه‌ی یک کوکتل برش داده و کوکتل را داخلش ‌بگذارید. دور نان‌ها را می‌توان با یک روبان بست.</p><p>روش دوم </p><p>بعد از پخت کوکتل، کوکتل‌ها را درون پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً برای مدت یک دقیقه داخل ظرفی که از قبل با روغن زیاد داغ شده‌است گذاشته و سرخ نمایید. </p><p>روش سوم </p><p>زمانی که کوکتل پخته شد، کوکتل را بین یک نان قرار داده و یک ورق پنیر گودا بین نان و کوکتل گذاشته و ساندویچ را برای 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم نان کمی برشته شود و هم پنیر روی کوکتل آب شود</p>سرو کردن00سرو کردن<p>برای سرو کردن <strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-کوکتل" target="_blank">مینی کوکتل</a></strong> روش‌های مختلفی وجود دارد که بسته به زمان و خلاقیت افراد متفاوت است </p><p>روش اول :</p><p> زمانی که کوکتل سرخ شد هر کوکتل را بین یک عدد نان کوچک بگذارید. روی کوکتل را سس خردل ریخته و روی میز غذا قرار دهید. اگر نان کوچک ندارید می‌توانید یک باگت را به‌اندازه‌ی یک کوکتل برش داده و کوکتل را داخلش ‌بگذارید. دور نان‌ها را می‌توان با یک روبان بست.</p><p>روش دوم </p><p>بعد از پخت کوکتل، کوکتل‌ها را درون پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً برای مدت یک دقیقه داخل ظرفی که از قبل با روغن زیاد داغ شده‌است گذاشته و سرخ نمایید. </p><p>روش سوم </p><p>زمانی که کوکتل پخته شد، کوکتل را بین یک نان قرار داده و یک ورق پنیر گودا بین نان و کوکتل گذاشته و ساندویچ را برای 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم نان کمی برشته شود و هم پنیر روی کوکتل آب شود</p>
514887406111627246141232400null25011000محتوای_کلیnull <p>همان‌طور که گفته شد کوکتل نوعی از اشکال سوسیس است و ارزش غذایی این غذا کم و بیش شبیه ‌سوسیس است. برای همین بهتر است از روغن زیتون در سرخ کردن مواد استفاده کرد تا چربی کمتری جذب کوکتل شود. هم‌چنین از مصلحات غذایی مثل پیاز و سیر در زمان پخت و یا میل غذا استفاده شود. یکی از مشکلاتی که بعد از مصرف کوکتل و یا سوسیس ایجاد می‌شود دیرهضم بودن این نوع از غذا است بهتر است بعد از خوردن مینی‌ساندویچ کوکتل، یک لیوان شربت عرق نعنا مصرف شود. در پایان ارزش غذایی سوسیس کوکتل سرخ‌شده به‌شرح جدول زیر نوشته می‌شود.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد تشکیل‌دهنده اصلی<br></td><td>مقدار در 100 گرم<br></td></tr><tr><td>کالری<br></td><td>240<br></td></tr><tr><td>چربی<br></td><td>18 گرم<br></td></tr><tr><td>کربوهیدرات<br></td><td>12 گرم<br></td></tr><tr><td>پروتئین<br></td><td>12 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>ارزش غذایی مینی ساندویچ‌ کوکتل00ارزش غذایی مینی ساندویچ‌ کوکتل<p>همان‌طور که گفته شد کوکتل نوعی از اشکال سوسیس است و ارزش غذایی این غذا کم و بیش شبیه ‌سوسیس است. برای همین بهتر است از روغن زیتون در سرخ کردن مواد استفاده کرد تا چربی کمتری جذب کوکتل شود. هم‌چنین از مصلحات غذایی مثل پیاز و سیر در زمان پخت و یا میل غذا استفاده شود. یکی از مشکلاتی که بعد از مصرف کوکتل و یا سوسیس ایجاد می‌شود دیرهضم بودن این نوع از غذا است بهتر است بعد از خوردن مینی‌ساندویچ کوکتل، یک لیوان شربت عرق نعنا مصرف شود. در پایان ارزش غذایی سوسیس کوکتل سرخ‌شده به‌شرح جدول زیر نوشته می‌شود.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد تشکیل‌دهنده اصلی<br></td><td>مقدار در 100 گرم<br></td></tr><tr><td>کالری<br></td><td>240<br></td></tr><tr><td>چربی<br></td><td>18 گرم<br></td></tr><tr><td>کربوهیدرات<br></td><td>12 گرم<br></td></tr><tr><td>پروتئین<br></td><td>12 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
614887406111627246141232400null25011000محتوای_کلیnull <p>همان‌طور که گفته شد کوکتل نوعی از اشکال سوسیس است و ارزش غذایی این غذا کم و بیش شبیه ‌سوسیس است. برای همین بهتر است از روغن زیتون در سرخ کردن مواد استفاده کرد تا چربی کمتری جذب کوکتل شود. هم‌چنین از مصلحات غذایی مثل پیاز و سیر در زمان پخت و یا میل غذا استفاده شود. یکی از مشکلاتی که بعد از مصرف کوکتل و یا سوسیس ایجاد می‌شود دیرهضم بودن این نوع از غذا است بهتر است بعد از خوردن مینی‌ساندویچ کوکتل، یک لیوان شربت عرق نعنا مصرف شود. در پایان ارزش غذایی سوسیس کوکتل سرخ‌شده به‌شرح جدول زیر نوشته می‌شود.</p>ارزش غذایی مینی ساندویچ‌ کوکتل00ارزش غذایی مینی ساندویچ‌ کوکتل<p>همان‌طور که گفته شد کوکتل نوعی از اشکال سوسیس است و ارزش غذایی این غذا کم و بیش شبیه ‌سوسیس است. برای همین بهتر است از روغن زیتون در سرخ کردن مواد استفاده کرد تا چربی کمتری جذب کوکتل شود. هم‌چنین از مصلحات غذایی مثل پیاز و سیر در زمان پخت و یا میل غذا استفاده شود. یکی از مشکلاتی که بعد از مصرف کوکتل و یا سوسیس ایجاد می‌شود دیرهضم بودن این نوع از غذا است بهتر است بعد از خوردن مینی‌ساندویچ کوکتل، یک لیوان شربت عرق نعنا مصرف شود. در پایان ارزش غذایی سوسیس کوکتل سرخ‌شده به‌شرح جدول زیر نوشته می‌شود.</p>