db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114893132111627243141277600null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کوکو سیب زمینی00طرز تهیه کوکو سیب زمینی<p></p>
214893133111627244141277600null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>برای <a href="http://فینگر-فود-کوکو سیب زمینی" target="_blank"><strong>کوکو سیب زمینی</strong></a> آشپز نیاز به مهارت خاصی ندارد اما پخت یک کوکو سیب زمینی ترد و خوشمزه نیاز به تجربه دارد که هر فرد با یک یا دو بار پخت کوکو می‌تواند این غذا را درست کند. کوکو سیب زمینی یک میان وعده‌ی مناسب است هرچند در بیشتر منازل کوکو به‌عنوان یک وعده‌ی غذایی استفاده می‌شود. که بیشر مواقع در زمان شام این غذا خورده می‌شود.تجهیزات آشپزخانه‌ای کوکو سیب زمینی تخته‌کار، تابه، ظرف برای میکس مواد است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا سی دقیقه است و پخت کوکو‌ی سیب زمینی ده دقیقه زمان نیاز دارد. کوکو سیب زمینی یک غذای مناسب برای کودکان است هم‌چنین در مهمانی‌های فانتزی مثل جشن تولد و مهمانی‌های خانوادگی می‌توان این غذا را سرو نمود از آن‌جا که این غذا را سرد نیز می‌توان میل نمود غذایی مناسب برای پیک‌نیک‌ها و مراسم بیرون از خانه است.</p>00<p>برای <a href="http://فینگر-فود-کوکو سیب زمینی" target="_blank"><strong>کوکو سیب زمینی</strong></a> آشپز نیاز به مهارت خاصی ندارد اما پخت یک کوکو سیب زمینی ترد و خوشمزه نیاز به تجربه دارد که هر فرد با یک یا دو بار پخت کوکو می‌تواند این غذا را درست کند. کوکو سیب زمینی یک میان وعده‌ی مناسب است هرچند در بیشتر منازل کوکو به‌عنوان یک وعده‌ی غذایی استفاده می‌شود. که بیشر مواقع در زمان شام این غذا خورده می‌شود.تجهیزات آشپزخانه‌ای کوکو سیب زمینی تخته‌کار، تابه، ظرف برای میکس مواد است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا سی دقیقه است و پخت کوکو‌ی سیب زمینی ده دقیقه زمان نیاز دارد. کوکو سیب زمینی یک غذای مناسب برای کودکان است هم‌چنین در مهمانی‌های فانتزی مثل جشن تولد و مهمانی‌های خانوادگی می‌توان این غذا را سرو نمود از آن‌جا که این غذا را سرد نیز می‌توان میل نمود غذایی مناسب برای پیک‌نیک‌ها و مراسم بیرون از خانه است.</p>
314893134111627246141277600null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد اولیه<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سیب زمینی</td><td>3 عدد<br></td></tr><tr><td>تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>روغن<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>زعفران دم‌کرده<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>سیب زمینی را از وسط به دو قسمت کرده همراه با کمی نمک بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>سیب زمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرف سیب زمینی انداخته و مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>ادویه‌ها و افزودنی‌ها را به مواد اضافه کرده و مجدد مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم پنجم</p><p>تابه را روغن ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود.</p><p>قدم ششم</p><p>مایه‌ی کوکو سیب زمینی را به اندازه‌ی یک توپ تنیس برداشته و درکف دست صاف نمایید. مواد را خیلی آرام درون روغن قرار دهید. صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی شود، کوکو را برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.</p><p>بعد از پخته شدن، کوکو را روی یک دستمال گذاشته و صبر کنید تا روغن اضافی کوکو گرفته شود.</p> آماده‌سازی و پخت کوکو سیب زمینی00 آماده‌سازی و پخت کوکو سیب زمینی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد اولیه<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سیب زمینی</td><td>3 عدد<br></td></tr><tr><td>تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>روغن<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>زعفران دم‌کرده<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>سیب زمینی را از وسط به دو قسمت کرده همراه با کمی نمک بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>سیب زمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرف سیب زمینی انداخته و مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>ادویه‌ها و افزودنی‌ها را به مواد اضافه کرده و مجدد مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم پنجم</p><p>تابه را روغن ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود.</p><p>قدم ششم</p><p>مایه‌ی کوکو سیب زمینی را به اندازه‌ی یک توپ تنیس برداشته و درکف دست صاف نمایید. مواد را خیلی آرام درون روغن قرار دهید. صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی شود، کوکو را برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.</p><p>بعد از پخته شدن، کوکو را روی یک دستمال گذاشته و صبر کنید تا روغن اضافی کوکو گرفته شود.</p>