db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114884557111627243141211600null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کوکو سبزی00طرز تهیه کوکو سبزی<p></p>
214884556111627244141211600null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>کوکو بیشتر یک پیش‌غذا است تا غذای اصلی اما در بسیاری از اوقات به‌عنوان یک غذای اصلی میل می‌شود. <strong><a href="http://فینگر-فود-کوکو-سبزی" target="_blank">کوکو سبزی</a></strong> یک غذای اصیل ایرانی است که برای پخت آن آشپز نیاز نیست تجربه‌ی زیادی داشته باشد. زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه بوده و زمان پخت آن نیز تقریباً 20 دقیقه خواهد بود. کوکوی سبزی در هر خانه‌ای قابل پخت است و آشپز برای طبخ کوکو تنها نیاز به یک کاسه‌ی بزرگ،هم‌زن،تابه و اجاق گاز معمولی دارد. این غذا برای شاغلین، دانشجویان که فرصت کافی برای گرم کردن غذا ندارند و یا در مهمانی‌های نیمه‌رسمی مناسب است.</p>00<p>کوکو بیشتر یک پیش‌غذا است تا غذای اصلی اما در بسیاری از اوقات به‌عنوان یک غذای اصلی میل می‌شود. <strong><a href="http://فینگر-فود-کوکو-سبزی" target="_blank">کوکو سبزی</a></strong> یک غذای اصیل ایرانی است که برای پخت آن آشپز نیاز نیست تجربه‌ی زیادی داشته باشد. زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه بوده و زمان پخت آن نیز تقریباً 20 دقیقه خواهد بود. کوکوی سبزی در هر خانه‌ای قابل پخت است و آشپز برای طبخ کوکو تنها نیاز به یک کاسه‌ی بزرگ،هم‌زن،تابه و اجاق گاز معمولی دارد. این غذا برای شاغلین، دانشجویان که فرصت کافی برای گرم کردن غذا ندارند و یا در مهمانی‌های نیمه‌رسمی مناسب است.</p>
314884559111627246141211600null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد لازم </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>سبزی کوکویی<br></td><td>باید بعد از خرد شدن 100گرم سبزی داشته باشیم</td><td>کاهو شوید جعفری گشنیز تره</td></tr><tr><td>تخم‌مرغ</td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گردو</td><td>100 گرم</td><td>خرد شده<br></td></tr><tr><td>زرشک <br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک</td><td>یک قاشق چای‌خوری</td><td><br></td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>نصف قاشق چای‌خوری</td><td><br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>یک لیوان<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و پخت00آماده‌سازی و پخت<p>مواد لازم </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>سبزی کوکویی<br></td><td>باید بعد از خرد شدن 100گرم سبزی داشته باشیم</td><td>کاهو شوید جعفری گشنیز تره</td></tr><tr><td>تخم‌مرغ</td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گردو</td><td>100 گرم</td><td>خرد شده<br></td></tr><tr><td>زرشک <br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک</td><td>یک قاشق چای‌خوری</td><td><br></td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>نصف قاشق چای‌خوری</td><td><br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>یک لیوان<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414884574111627246141211600null25011000محتوای_کلیnull <p>آماده‌سازی در کوکو شامل خرد کردن و تفت دادن مواد اولیه است.</p><p>قدم اول </p><p>ابتدا سبزی‌ها را پاک می‌نماییم </p><p>برگ‌های بزرگ کاهو را گرفته و برگ‌های کوچکتر و نازکتر را کارد می‌زنیم</p><p>شوید: تنها برگ‌های شوید را به کوکو اضافه نمایید وساقه‌ها را اضافه نمی‌کنیم</p><p>گشنیز برگهای گشنیز و جعفری را گرفته و به مواد اولیه اضافه می‌نماییم</p><p>تره سر بالایی و انتهای تره را گرفته و به مواد اضافه می‌نماییم</p><p>سبزی‌ها را شسته و تا زمانی که آب سبزی‌ها برود صبر مینماییم</p><p>روی تخته‌کار سبزی‌ها را ساطوری می‌نماییم می‌توان از خردکن برقی نیز استفاده نمود</p><p>کمی در حرارت پایین سبزی را تفت می‌دهیم تا هم آب آن برود و هم کمی پخته شود </p><p>سبزی‌ها را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته تخم‌مرغ و ادویه‌‌ها را به ترکیب اضافه می‌نماییم </p><p>با هم‌زن مواد را آن‌قدر هم می‌زنیم تا چسبندگی مواد به یکدیگر زیاد شود</p><p></p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>آماده‌سازی در کوکو شامل خرد کردن و تفت دادن مواد اولیه است.</p><p>قدم اول </p><p>ابتدا سبزی‌ها را پاک می‌نماییم </p><p>برگ‌های بزرگ کاهو را گرفته و برگ‌های کوچکتر و نازکتر را کارد می‌زنیم</p><p>شوید: تنها برگ‌های شوید را به کوکو اضافه نمایید وساقه‌ها را اضافه نمی‌کنیم</p><p>گشنیز برگهای گشنیز و جعفری را گرفته و به مواد اولیه اضافه می‌نماییم</p><p>تره سر بالایی و انتهای تره را گرفته و به مواد اضافه می‌نماییم</p><p>سبزی‌ها را شسته و تا زمانی که آب سبزی‌ها برود صبر مینماییم</p><p>روی تخته‌کار سبزی‌ها را ساطوری می‌نماییم می‌توان از خردکن برقی نیز استفاده نمود</p><p>کمی در حرارت پایین سبزی را تفت می‌دهیم تا هم آب آن برود و هم کمی پخته شود </p><p>سبزی‌ها را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته تخم‌مرغ و ادویه‌‌ها را به ترکیب اضافه می‌نماییم </p><p>با هم‌زن مواد را آن‌قدر هم می‌زنیم تا چسبندگی مواد به یکدیگر زیاد شود</p><p></p>
514886502111627246141211600null25011000محتوای_کلیnull <p>ماهیتابه را روشن کرده و کمی روغن ریخته و صبر می‌نماییم تا مواد داغ شود </p><p>مایه‌ی کوکو را برداشته و در تابه ریخته و صبر می‌نماییم تا سرخ شود .</p><p>بعد از سرخ شدن کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود.</p><p></p>پخت00پخت<p>ماهیتابه را روشن کرده و کمی روغن ریخته و صبر می‌نماییم تا مواد داغ شود </p><p>مایه‌ی کوکو را برداشته و در تابه ریخته و صبر می‌نماییم تا سرخ شود .</p><p>بعد از سرخ شدن کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود.</p><p></p>