db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114888115111627243141241800null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کلم پلو 00طرز تهیه کلم پلو <p></p>
214888114111627244141241800null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>فردی که آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-کلم-پلو" target="_blank">کلم پلو</a></strong> را انجام می‌دهد حتماً باید در مرحله‌ی اول بتواند پخت برنج را فرا گیرد. پخت برنج در آشپزی یکی از ساده‌ترین آشپزی‌ها است برای همین می‌توان ادعا داشت پخت کلم پلو کار بسیار ساده‌ای است. کلم پلو را می‌توان در مهمانی‌های رسمی سرو کرد اما این غذا شاید به ذائقه‌ی همه خوش نیاید(به دلیل وجود کلم) برای همین در بیشتر اوقات کلم پلو در مهمانی‌های رسمی به عنوان غذای دوم روی میز غذا قرار می‌گیرد اما برای سرو کردن در مهمانی‌های خانگی و خودمانی این پلو یک غذای بسیار خوشمزه است. برای پخت کلم پلو نیاز به یک قابلمه، آب‌کش، تابه و تخته‌کار است. مدت زمان آماده‌سازی کلم پلو 30 دقیقه و مدت زمان پخت آن 40 دقیقه است.</p>00<p>فردی که آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-کلم-پلو" target="_blank">کلم پلو</a></strong> را انجام می‌دهد حتماً باید در مرحله‌ی اول بتواند پخت برنج را فرا گیرد. پخت برنج در آشپزی یکی از ساده‌ترین آشپزی‌ها است برای همین می‌توان ادعا داشت پخت کلم پلو کار بسیار ساده‌ای است. کلم پلو را می‌توان در مهمانی‌های رسمی سرو کرد اما این غذا شاید به ذائقه‌ی همه خوش نیاید(به دلیل وجود کلم) برای همین در بیشتر اوقات کلم پلو در مهمانی‌های رسمی به عنوان غذای دوم روی میز غذا قرار می‌گیرد اما برای سرو کردن در مهمانی‌های خانگی و خودمانی این پلو یک غذای بسیار خوشمزه است. برای پخت کلم پلو نیاز به یک قابلمه، آب‌کش، تابه و تخته‌کار است. مدت زمان آماده‌سازی کلم پلو 30 دقیقه و مدت زمان پخت آن 40 دقیقه است.</p>
314888116111627246141241800null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>برنج<br></td><td>4 پیمانه<br></td></tr><tr><td>کلم قمری<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>دو عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک</td><td>یک قاشق غذا‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد نخودچی<br></td><td>سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>سبزی معطر<br></td><td>300 گرم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>آماده‌سازی و پخت کلم پلو00آماده‌سازی و پخت کلم پلو<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>برنج<br></td><td>4 پیمانه<br></td></tr><tr><td>کلم قمری<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>دو عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک</td><td>یک قاشق غذا‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد نخودچی<br></td><td>سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>سبزی معطر<br></td><td>300 گرم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
414888117111627246141241800null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>گوشت را چرخ کنید و با آرد نخودچی ورز دهید.</p><p>قدم دوم </p><p>کلم را پوست گرفته و به شکل خلال خرد نمایید. پیاز را نیز خلالی کرده و خرد نمایید.</p><p>قدم سوم </p><p>گوشت ورز داده را به صورت کوفته‌های ریز درآورید.</p><p>قدم چهارم</p><p>کلم خلال شده را همراه با نمک و زردچوبه بپزید. هدف از این کار نرم شدن کلم‌قمری است.</p><p>قدم پنجم</p><p>پیاز را در تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد گوشت قلقلی را نیز اضافه کرده و تفت دهید. زمانی که گوشت کمی پخته شد. مواد را کنار بگذارید.</p><p>قدم ششم</p><p>کلم را تفت دهید. سبزی‌های معطر(گشنیز، ترخون، ریحان،مرزه) را نیز همراه با کلم تفت دهید.</p>آماده‌سازی کوفته قلقلی00آماده‌سازی کوفته قلقلی<p>قدم اول </p><p>گوشت را چرخ کنید و با آرد نخودچی ورز دهید.</p><p>قدم دوم </p><p>کلم را پوست گرفته و به شکل خلال خرد نمایید. پیاز را نیز خلالی کرده و خرد نمایید.</p><p>قدم سوم </p><p>گوشت ورز داده را به صورت کوفته‌های ریز درآورید.</p><p>قدم چهارم</p><p>کلم خلال شده را همراه با نمک و زردچوبه بپزید. هدف از این کار نرم شدن کلم‌قمری است.</p><p>قدم پنجم</p><p>پیاز را در تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد گوشت قلقلی را نیز اضافه کرده و تفت دهید. زمانی که گوشت کمی پخته شد. مواد را کنار بگذارید.</p><p>قدم ششم</p><p>کلم را تفت دهید. سبزی‌های معطر(گشنیز، ترخون، ریحان،مرزه) را نیز همراه با کلم تفت دهید.</p>
514888118111627246141241800null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>برنج را خوب شسته برای 30 دقیقه برنج را کنار بگذارید.</p><p>قدم دوم </p><p>برنج را در قابلمه‌ای که تا نیمه آب دارد ریخته و اجازه دهید تا برنج بجوشد زمانی که برنج دو یا سه جوش خورد و برنج کمی پخته شده بود برنج را آب‌کش نمایید.</p><p>قدم سوم </p><p>کف قابلمه را روغن ریخته و سیب‌زمینی بچینید.</p><p>قدم چهارم</p><p>کمی برنج کف قابلمه ریخته و کلم را به برنج اضافه نمایید. مجدداً کمی برنج ریخته و کلم را اضافه نمایید. در مرحله آخر کوفته قلقلی‌ها را روی برنج چیده و در قابلمه را بگذارید. پنج دقیقه در دمای بالا برنج را بپزید و سپس دمای برنج را کم نمایید تا برنج به خوبی بپزد.</p>پختن برنج00پختن برنج<p>قدم اول</p><p>برنج را خوب شسته برای 30 دقیقه برنج را کنار بگذارید.</p><p>قدم دوم </p><p>برنج را در قابلمه‌ای که تا نیمه آب دارد ریخته و اجازه دهید تا برنج بجوشد زمانی که برنج دو یا سه جوش خورد و برنج کمی پخته شده بود برنج را آب‌کش نمایید.</p><p>قدم سوم </p><p>کف قابلمه را روغن ریخته و سیب‌زمینی بچینید.</p><p>قدم چهارم</p><p>کمی برنج کف قابلمه ریخته و کلم را به برنج اضافه نمایید. مجدداً کمی برنج ریخته و کلم را اضافه نمایید. در مرحله آخر کوفته قلقلی‌ها را روی برنج چیده و در قابلمه را بگذارید. پنج دقیقه در دمای بالا برنج را بپزید و سپس دمای برنج را کم نمایید تا برنج به خوبی بپزد.</p>