db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885364111627243141215800null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کروسان ژامبون00طرز تهیه کروسان ژامبون<p></p>
214885363111627244141215800null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-کروسان-ژامبون" target="_blank">کروسان ژامبون</a></strong> بسیار آسان است اما اگر قرار است شما کروسان را در منزل تهیه کنید نیاز به آن دارید که خمیر هزارلا را تهیه نمایید. در این دستورالعمل روش تهیه خمیر هزارلا که پایه‌ی کروسان است نیز به شما آموزش داده میشود. تهیه‌ی خمیر کروسان نیاز به سرعت‌عمل دارد و شخصی که قرار است خمیر‌ هزارلا درست کند، باید از مهارت و تجربه‌ی زیادی برخوردار باشد. برای پخت کروسان ژامبون طبق دستورالعمل نوشته شده، نود دقیقه آماده‌سازی مواد زمان می‌گیرد و پخت مواد به 15 دقیقه زمان نیاز دارد. تجهیزات کروسان شامل هم‌زن، تخته‌کار، ظرف بزرگ برای میکس مواد و فر برای پختن کروسان ژامبون است. کروسان ژامبون به‌عنوان یک میان‌وعده‌ و یا یک پیش‌غذا در مهمانی‌ها و مراسم‌ها می‌تواند سرو شود. این غذا برای دانش‌آموزان و افرادی که بیرون از خانه مشغول به‌کار هستند بسیار مناسب است. ضمن‌ آن‌که، می‌توان از کروسان برای یک وعده‌ی عصرگاهی کودکان استفاده کرد.</p>00<p>آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-کروسان-ژامبون" target="_blank">کروسان ژامبون</a></strong> بسیار آسان است اما اگر قرار است شما کروسان را در منزل تهیه کنید نیاز به آن دارید که خمیر هزارلا را تهیه نمایید. در این دستورالعمل روش تهیه خمیر هزارلا که پایه‌ی کروسان است نیز به شما آموزش داده میشود. تهیه‌ی خمیر کروسان نیاز به سرعت‌عمل دارد و شخصی که قرار است خمیر‌ هزارلا درست کند، باید از مهارت و تجربه‌ی زیادی برخوردار باشد. برای پخت کروسان ژامبون طبق دستورالعمل نوشته شده، نود دقیقه آماده‌سازی مواد زمان می‌گیرد و پخت مواد به 15 دقیقه زمان نیاز دارد. تجهیزات کروسان شامل هم‌زن، تخته‌کار، ظرف بزرگ برای میکس مواد و فر برای پختن کروسان ژامبون است. کروسان ژامبون به‌عنوان یک میان‌وعده‌ و یا یک پیش‌غذا در مهمانی‌ها و مراسم‌ها می‌تواند سرو شود. این غذا برای دانش‌آموزان و افرادی که بیرون از خانه مشغول به‌کار هستند بسیار مناسب است. ضمن‌ آن‌که، می‌توان از کروسان برای یک وعده‌ی عصرگاهی کودکان استفاده کرد.</p>
314885365111627246141215800null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>آماده‌سازی کروسان شامل تهیه‌ی خمیر هزارلا و خرد کردن مواد داخل کروسان است.</p><p>تهیه‌ی خمیر هزارلا </p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>3 پیمانه</td></tr><tr><td>کره</td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>آب سرد</td><td>2 لیوان</td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p></p><p>برای تهیه‌ی خمیر هزارلا باید دوبار خمیر تهیه نمایید، یک‌مرتبه لایه‌ی بیرونی خمیر و یک‌مرتبه لایه‌ی درونی خمیر باید تهیه شود.</p><p></p>آماده‌سازی و پخت کروسان ژامبون 00آماده‌سازی و پخت کروسان ژامبون <p>آماده‌سازی کروسان شامل تهیه‌ی خمیر هزارلا و خرد کردن مواد داخل کروسان است.</p><p>تهیه‌ی خمیر هزارلا </p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>3 پیمانه</td></tr><tr><td>کره</td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>آب سرد</td><td>2 لیوان</td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p></p><p>برای تهیه‌ی خمیر هزارلا باید دوبار خمیر تهیه نمایید، یک‌مرتبه لایه‌ی بیرونی خمیر و یک‌مرتبه لایه‌ی درونی خمیر باید تهیه شود.</p><p></p>
414885366111627246141215800null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>یک لیوان آرد را الک کرده و با 100 گرم کره‌ی یخ‌زده، مخلوط نمایید</p><p>قدم دوم</p><p> یک لیوان آب سرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط کره وآرد را اضافه نمایید. و مواد را بعد از هربار اضافه کردن آب هم‌زنید.</p><p>قدم سوم </p><p>زمانی که مواد با یکدیگر میکس شدند، روی تخته‌کار خمیر را ده دقیقه ورز دهید.</p><p>قدم چهارم </p><p>بعد از ورز دادن، خمیر را داخل یک پلاستیک گذاشته و برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. </p>لایه‌ی بیرونی خمیر00لایه‌ی بیرونی خمیر<p>قدم اول </p><p>یک لیوان آرد را الک کرده و با 100 گرم کره‌ی یخ‌زده، مخلوط نمایید</p><p>قدم دوم</p><p> یک لیوان آب سرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط کره وآرد را اضافه نمایید. و مواد را بعد از هربار اضافه کردن آب هم‌زنید.</p><p>قدم سوم </p><p>زمانی که مواد با یکدیگر میکس شدند، روی تخته‌کار خمیر را ده دقیقه ورز دهید.</p><p>قدم چهارم </p><p>بعد از ورز دادن، خمیر را داخل یک پلاستیک گذاشته و برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. </p>
514887749111627246141215800null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>300 گرم کره‌ی باقی‌مانده‌ را رنده کرده و داخل ظرف بریزید.</p><p>قدم دوم</p><p>نمک و آبلیمو را به کره‌ی رنده شده اضافه نموده و مواد را با نوک انگشتان ورز دهید.(حدود یک دقیقه)</p><p>قدم سوم </p><p>یک پیمانه‌ آرد را به کره اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>روی تخته‌کار را آرد پاشی کرده و مخلوط کره و آرد را روی تخته‌کار با نوک انگشتان ورز دهید. به‌دلیل این‌که کره در دمای محیط ذوب می‌شود این مرحله باید با سرعت انجام شود. کره را به شکل یک مربع درآورده و با دقت روی پلاستیک می‌گذاریم و برای 20 دقیقه در یخچال می‌گذاریم.</p><p>قدم پنجم </p><p>بعد از 20 دقیقه ابتدا خمیر لایه‌ی بیرونی را از یخچال بیرون آورده، روی تخته کار را آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر را باز نمایید</p><p>قدم ششم</p><p>کره را از یخچال بیرون آورده و در بین خمیر بگذارید. لبه‌های خمیر بیرونی را روی کره بگذارید. هر لبه را که روی کره برمی‌گردانید با برس آردها را پاک کنید</p><p>قدم هفتم </p><p>زمانی که کره بین خمیر قرار گرفت، با سطح وردنه ضربه‌هایی را به خمیر بزنید. این ضربه باید موجی باشد سپس وردنه را روی خمیر بکشید تا خمیر گسترده شود. مجدداً لبه‌های خمیر را روی هم قرار داده و مثل قبل وردنه بزنید. دوباره خمیر را روی هم بگذارید به‌گونه‌ای که یک خمیر چندلا شکل بگیرد. خمیر را در پلاستیک گذاشته و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. هر یک‌ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و مجدداً با وردنه ضربه زده و دوباره در یخچال بگذارید.</p>مواد داخل لایه خمیر هزارلا00مواد داخل لایه خمیر هزارلا<p>قدم اول </p><p>300 گرم کره‌ی باقی‌مانده‌ را رنده کرده و داخل ظرف بریزید.</p><p>قدم دوم</p><p>نمک و آبلیمو را به کره‌ی رنده شده اضافه نموده و مواد را با نوک انگشتان ورز دهید.(حدود یک دقیقه)</p><p>قدم سوم </p><p>یک پیمانه‌ آرد را به کره اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>روی تخته‌کار را آرد پاشی کرده و مخلوط کره و آرد را روی تخته‌کار با نوک انگشتان ورز دهید. به‌دلیل این‌که کره در دمای محیط ذوب می‌شود این مرحله باید با سرعت انجام شود. کره را به شکل یک مربع درآورده و با دقت روی پلاستیک می‌گذاریم و برای 20 دقیقه در یخچال می‌گذاریم.</p><p>قدم پنجم </p><p>بعد از 20 دقیقه ابتدا خمیر لایه‌ی بیرونی را از یخچال بیرون آورده، روی تخته کار را آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر را باز نمایید</p><p>قدم ششم</p><p>کره را از یخچال بیرون آورده و در بین خمیر بگذارید. لبه‌های خمیر بیرونی را روی کره بگذارید. هر لبه را که روی کره برمی‌گردانید با برس آردها را پاک کنید</p><p>قدم هفتم </p><p>زمانی که کره بین خمیر قرار گرفت، با سطح وردنه ضربه‌هایی را به خمیر بزنید. این ضربه باید موجی باشد سپس وردنه را روی خمیر بکشید تا خمیر گسترده شود. مجدداً لبه‌های خمیر را روی هم قرار داده و مثل قبل وردنه بزنید. دوباره خمیر را روی هم بگذارید به‌گونه‌ای که یک خمیر چندلا شکل بگیرد. خمیر را در پلاستیک گذاشته و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. هر یک‌ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و مجدداً با وردنه ضربه زده و دوباره در یخچال بگذارید.</p>
614887750111627246141215800null25011000محتوای_کلیnull <p>بعد از آماده‌شدن خمیر هزارلا یک لایه از خمیر را برداشته، روی تخته‌کار گذاشته و با وردنه صاف نمایید. با استفاده از کاتر، برش‌های مثلثی شکل ایجاد نمایید. </p><p>روی برش‌ها یک لایه ژامبون و پنیر گذاشته و خمیر مثلثی را دور ژامبون گرد نمایید.</p><p>روی خمیر با برس زرده‌ی تخم‌مرغ زده و برای 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید.</p>پخت کروسان ژامبون00پخت کروسان ژامبون<p>بعد از آماده‌شدن خمیر هزارلا یک لایه از خمیر را برداشته، روی تخته‌کار گذاشته و با وردنه صاف نمایید. با استفاده از کاتر، برش‌های مثلثی شکل ایجاد نمایید. </p><p>روی برش‌ها یک لایه ژامبون و پنیر گذاشته و خمیر مثلثی را دور ژامبون گرد نمایید.</p><p>روی خمیر با برس زرده‌ی تخم‌مرغ زده و برای 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید.</p>