db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887219111627243141230000null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کراکت سیب زمینی00طرز تهیه کراکت سیب زمینی<p></p>
214887218111627244141230000null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>این غذا که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذا میل می شود، یک ساعت زمان آماده سازی مواد اولیه وقت می برد و برای پخت نهایی یک زمان 30 دقیقه ای لازم است. این غذا با کمترین امکانات یک آشپزخانه امکان پخت دارد. آشپزی <a href="http://فینگر-فود-کراکت-سیب-زمینی" target="_blank"><strong>کراکت سیب زمینی</strong></a> نیز در سطح آسان قرار گرفته است و همه می توانند این غذا را پخت نمایند.</p>00<p>این غذا که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذا میل می شود، یک ساعت زمان آماده سازی مواد اولیه وقت می برد و برای پخت نهایی یک زمان 30 دقیقه ای لازم است. این غذا با کمترین امکانات یک آشپزخانه امکان پخت دارد. آشپزی <a href="http://فینگر-فود-کراکت-سیب-زمینی" target="_blank"><strong>کراکت سیب زمینی</strong></a> نیز در سطح آسان قرار گرفته است و همه می توانند این غذا را پخت نمایند.</p>
314887220111627246141230000null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>طرز تهیه کراکت سیب زمینی شامل دو بخش می‌شود، لایه سیب زمینی بیرونی و مواد داخل کراکت که باید به صورت جداگانه آماده شوند و در مرحله آخر در کنار یکدیگر سرخ شوند. لایه بیرونی کراکت سیب زمینی بسیار شبیه کوکو سیب زمینی است اما قطعا ساختار و طرز تهیه متفاوتی دارد. اگر به سیب زمینی و انواع سوخاری‌ها علاقه دارید حتما از خوردن این غذا لذت می‌برید.</p>طرز تهیه کراکت سیب زمینی00طرز تهیه کراکت سیب زمینی<p>طرز تهیه کراکت سیب زمینی شامل دو بخش می‌شود، لایه سیب زمینی بیرونی و مواد داخل کراکت که باید به صورت جداگانه آماده شوند و در مرحله آخر در کنار یکدیگر سرخ شوند. لایه بیرونی کراکت سیب زمینی بسیار شبیه کوکو سیب زمینی است اما قطعا ساختار و طرز تهیه متفاوتی دارد. اگر به سیب زمینی و انواع سوخاری‌ها علاقه دارید حتما از خوردن این غذا لذت می‌برید.</p>
414887221111627246141230000null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سیب زمینی<br></td><td>500 گرم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد</td></tr><tr><td>نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی00مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سیب زمینی<br></td><td>500 گرم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد</td></tr><tr><td>نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514887222111627246141230000null25011000محتوای_کلیnull <p>سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و در آب بپزید.</p><p>سیب زمینی‌های پخته شده را پوست بکنید و با دنده ریز رنده کنید. از هر روش دیگری که یک سیب زمینی نرم و یک دست شده به شما بدهد هم برای خرد کردن سیب زمینی‌ها می‌توانید استفاده کنید.</p><p>تخم مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه کافی به مواد اولیه اضافه کنید. اگر دوست دارید این فینگر فود کمی طعم تند به خود بگیرد، می‌توانید 4/1 قاشق غذاخوری پاپریکا به مواد اولیه اضافه کنید.</p><p>مواد را به خوبی ترکیب کنید که کاملا یک دست شده و انسجام کافی پیدا کنند.</p><p>مواد پوشش خارجی کراکت سیب زمینی را کنار بگذارید تا زمان آماده شدن مواد داخل غذا به خوبی ترکیب شوند.</p> مراحل تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی00 مراحل تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی<p>سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و در آب بپزید.</p><p>سیب زمینی‌های پخته شده را پوست بکنید و با دنده ریز رنده کنید. از هر روش دیگری که یک سیب زمینی نرم و یک دست شده به شما بدهد هم برای خرد کردن سیب زمینی‌ها می‌توانید استفاده کنید.</p><p>تخم مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه کافی به مواد اولیه اضافه کنید. اگر دوست دارید این فینگر فود کمی طعم تند به خود بگیرد، می‌توانید 4/1 قاشق غذاخوری پاپریکا به مواد اولیه اضافه کنید.</p><p>مواد را به خوبی ترکیب کنید که کاملا یک دست شده و انسجام کافی پیدا کنند.</p><p>مواد پوشش خارجی کراکت سیب زمینی را کنار بگذارید تا زمان آماده شدن مواد داخل غذا به خوبی ترکیب شوند.</p>
614887223111627246141230000null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>سوسیس<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>1 عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه فرنگی<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و ادویه<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>1 عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>1 پیمانه<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی</td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>1 عدد<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی00مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>سوسیس<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>1 عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه فرنگی<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و ادویه<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>1 عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>1 پیمانه<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی</td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>1 عدد<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
714887224111627246141230000null25011000محتوای_کلیnull <p>پیازها را ریز خرد کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود.</p><p>فلفل دلمه‌ای‌ها را به مواد اضافه کنید تا با پیاز به خوبی سرخ شده شود.</p><p>سوسیس‌ها را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن تغییر کند.</p><p>گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا خوب باز شده و با باقی مواد ترکیب شود.</p><p>قارچ را به مواد اولیه اضافه کنید، شعله گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ به خوبی گرفته شود. </p><p>رب را به مواد اولیه اضافه کنید و با نمک، فلفل و ادویه غذا را طعم‌دار کنید.</p><p>مواد اولیه را خوب ترکیب کنید تا آب آن گرفته شود و روغن‌ اضافه‌ای روی مواد باقی نماند.</p><p>ترکیب لایه داخلی کراکت سیب زمینی آماده است، اجازه دهید خنک شده و به دمای محیط برسد.</p><p>وقت پیچیدن کراکت شده است، یک توپ کوچک از سیب زمینی را بردارید و کف دست خود پهن کنید.</p><p>یک قاشق از مواد داخل کراکت را بردارید و وسط کراکت قرار دهید.</p><p>مقدار کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید.</p><p>سیب زمینی‌ها را به شکل یه لوله باریک یا هر شکلی که دوست دارید، بپیچید و محکم کنید.</p><p>کراکت سیب زمینی را داخل یک تخم مرغ زده شده بزنید و بعد از گرفتن تخم مرغ اضافه داخل پودر سوخاری بزنید.</p><p>کراکت‌ها را تک تک سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.</p><p>کراکت سیب زمینی شما آماده شده، اجازه دهید کمی خنک شود.</p>مراحل تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی00مراحل تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی<p>پیازها را ریز خرد کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود.</p><p>فلفل دلمه‌ای‌ها را به مواد اضافه کنید تا با پیاز به خوبی سرخ شده شود.</p><p>سوسیس‌ها را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن تغییر کند.</p><p>گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا خوب باز شده و با باقی مواد ترکیب شود.</p><p>قارچ را به مواد اولیه اضافه کنید، شعله گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ به خوبی گرفته شود. </p><p>رب را به مواد اولیه اضافه کنید و با نمک، فلفل و ادویه غذا را طعم‌دار کنید.</p><p>مواد اولیه را خوب ترکیب کنید تا آب آن گرفته شود و روغن‌ اضافه‌ای روی مواد باقی نماند.</p><p>ترکیب لایه داخلی کراکت سیب زمینی آماده است، اجازه دهید خنک شده و به دمای محیط برسد.</p><p>وقت پیچیدن کراکت شده است، یک توپ کوچک از سیب زمینی را بردارید و کف دست خود پهن کنید.</p><p>یک قاشق از مواد داخل کراکت را بردارید و وسط کراکت قرار دهید.</p><p>مقدار کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید.</p><p>سیب زمینی‌ها را به شکل یه لوله باریک یا هر شکلی که دوست دارید، بپیچید و محکم کنید.</p><p>کراکت سیب زمینی را داخل یک تخم مرغ زده شده بزنید و بعد از گرفتن تخم مرغ اضافه داخل پودر سوخاری بزنید.</p><p>کراکت‌ها را تک تک سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.</p><p>کراکت سیب زمینی شما آماده شده، اجازه دهید کمی خنک شود.</p>