db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114888059111627243141241100null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کاناپ گوشت و بادمجان00طرز تهیه کاناپ گوشت و بادمجان<p></p>
214888060111627244141241100null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>گوشت و بادمجان یک خورشت ایرانی است که معمولاً با برنج سرو می‌شود و اگر قرار است به‌عنوان کاناپ نیز در مجالس سرو شود باید مانند گوشت و بادمجان این غذا پخته شود اما به شکل و فرم کوچک آشپزی این غذا نسبتاًَ ساده است اما مدت زمان زیادی باید صرف پختن و آماده‌سازی این غذا شود. آماده‌سازی این غذا دو تا سه ساعت زمان نیاز دارد و پخت آن یک تا دو ساعت باید زمان صرف آن شود. برای پخت <strong><a href="http://کاناپ-گوشت-و-بادمجان" target="_blank">کاناپ گوشت و بادمجان</a></strong> نیاز است یک تابه، قابلمه و یک تخته‌کاردر خانه و آشپزخانه موجود باشد. این مدل کاناپ برای مهمانی‌های بسیار رسمی و ممتاز مناسب سرو شدن است. هم‌چنین این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی نیز در اندازه‌ی بزرگ‌تر در جمع خانوادگی میل نمود.</p>00<p>گوشت و بادمجان یک خورشت ایرانی است که معمولاً با برنج سرو می‌شود و اگر قرار است به‌عنوان کاناپ نیز در مجالس سرو شود باید مانند گوشت و بادمجان این غذا پخته شود اما به شکل و فرم کوچک آشپزی این غذا نسبتاًَ ساده است اما مدت زمان زیادی باید صرف پختن و آماده‌سازی این غذا شود. آماده‌سازی این غذا دو تا سه ساعت زمان نیاز دارد و پخت آن یک تا دو ساعت باید زمان صرف آن شود. برای پخت <strong><a href="http://کاناپ-گوشت-و-بادمجان" target="_blank">کاناپ گوشت و بادمجان</a></strong> نیاز است یک تابه، قابلمه و یک تخته‌کاردر خانه و آشپزخانه موجود باشد. این مدل کاناپ برای مهمانی‌های بسیار رسمی و ممتاز مناسب سرو شدن است. هم‌چنین این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی نیز در اندازه‌ی بزرگ‌تر در جمع خانوادگی میل نمود.</p>
314888061111627246141241100null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p> </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>بادمجان<br></td><td>5 عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>سبزی&nbsp;<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول </p><p>بادمجان را پوست گرفته، نمک زده و برای یک ساعت در آفتاب بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود.</p><p>قدم دوم</p><p>بادمجان را برش حلقه‌ای زده و سرخ کنید. زمانی که سرخ کردن تمام شد گوجه را روی بادمجان خرد کرده و اجازه دهید تا بادمجان با آب گوجه پخته شود. </p><p>قدم سوم </p><p>گوشت را نیز برش‌هایی به اندازه دو بند انگشت بزنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>گوشت را نیز تفت دهید. سپس درون یک قابلمه بپزید.</p><p>قدم پنجم </p><p>زمانی که گوشت پخته شد. گوشت را نیز درون بادمجان بیندازید تا کمی با آب گوجه و بادمجان پخته شود.</p><p>قدم ششم</p><p>نان تست را برش داده و کنار بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>بادمجان را به شکل نان تست برش داده و روی نان قرار دهید.</p><p>قدم هشتم</p><p>گوشت را روی بادمجان گذاشته و با یک خلال مواد را به یکدیگر فیکس نمایید.</p>آماده‌سازی و پخت کاناپ گوشت و بادمجان00آماده‌سازی و پخت کاناپ گوشت و بادمجان<p> </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>بادمجان<br></td><td>5 عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>سبزی&nbsp;<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول </p><p>بادمجان را پوست گرفته، نمک زده و برای یک ساعت در آفتاب بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود.</p><p>قدم دوم</p><p>بادمجان را برش حلقه‌ای زده و سرخ کنید. زمانی که سرخ کردن تمام شد گوجه را روی بادمجان خرد کرده و اجازه دهید تا بادمجان با آب گوجه پخته شود. </p><p>قدم سوم </p><p>گوشت را نیز برش‌هایی به اندازه دو بند انگشت بزنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>گوشت را نیز تفت دهید. سپس درون یک قابلمه بپزید.</p><p>قدم پنجم </p><p>زمانی که گوشت پخته شد. گوشت را نیز درون بادمجان بیندازید تا کمی با آب گوجه و بادمجان پخته شود.</p><p>قدم ششم</p><p>نان تست را برش داده و کنار بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>بادمجان را به شکل نان تست برش داده و روی نان قرار دهید.</p><p>قدم هشتم</p><p>گوشت را روی بادمجان گذاشته و با یک خلال مواد را به یکدیگر فیکس نمایید.</p>