db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114888104111627243141241500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کاناپ مرغ 00طرز تهیه کاناپ مرغ <p></p>
214888103111627244141241500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><a href="http://فینگر-فود-کاناپ-مرغ" target="_blank"><strong>کاناپ مرغ</strong></a> معمولاً در مهمانی‌های غیر رسمی بیشتر سرو می‌شود. این نوع از کاناپ در مهمانی‌های فانتزی جشن تولدها و مهمانی‌های خودمانی سرو می‌شود و از آن‌جا که می‌توان این غذا را سرد نیز میل کرد یکی از غذاهایی است که برای پیک‌نیک‌ها و گردش‌های بیرون از خانه انتخاب می‌شود.کاناپ مرغ همان‌طور که توضیح داده شد یک فینگرفود است و به‌عنوان پیش‌غذا میل می‌شود. لقمه‌های کوچک که در مهمانی روی دست چرخانده می‌شود و میهمانان تا زمان اصلی شام از آن میل می‌کنند ویژگی کاناپ است. آشپزی کاناپ مرغ بسیار ساده است زیرا پختن مرغ بسیار آسان است. شما تنها با یک قابلمه و یک تخته‌کار می‌توانید کاناپ مرغ را تهیه نمایید. مدت زمان‌ آماده‌سازی کاناپ مرغ سی دقیقه و زمان تهیه‌ی نهایی این غذا بین 10 تا 20 دقیقه است.</p>00<p><a href="http://فینگر-فود-کاناپ-مرغ" target="_blank"><strong>کاناپ مرغ</strong></a> معمولاً در مهمانی‌های غیر رسمی بیشتر سرو می‌شود. این نوع از کاناپ در مهمانی‌های فانتزی جشن تولدها و مهمانی‌های خودمانی سرو می‌شود و از آن‌جا که می‌توان این غذا را سرد نیز میل کرد یکی از غذاهایی است که برای پیک‌نیک‌ها و گردش‌های بیرون از خانه انتخاب می‌شود.کاناپ مرغ همان‌طور که توضیح داده شد یک فینگرفود است و به‌عنوان پیش‌غذا میل می‌شود. لقمه‌های کوچک که در مهمانی روی دست چرخانده می‌شود و میهمانان تا زمان اصلی شام از آن میل می‌کنند ویژگی کاناپ است. آشپزی کاناپ مرغ بسیار ساده است زیرا پختن مرغ بسیار آسان است. شما تنها با یک قابلمه و یک تخته‌کار می‌توانید کاناپ مرغ را تهیه نمایید. مدت زمان‌ آماده‌سازی کاناپ مرغ سی دقیقه و زمان تهیه‌ی نهایی این غذا بین 10 تا 20 دقیقه است.</p>
314888105111627246141241500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله‌مرغ<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br>قدم اول</p><p>فیله‌ مرغ را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.</p><p>قدم دوم </p><p>برش‌های فیله مرغ را درون تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.</p><p>قدم سوم </p><p>کمی رب به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید در رب گوجه مرغ کمی پخته شود</p><p>قدم چهارم </p><p>مرغ تفت داده شده را در دمای اتاق خنک نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>نان تست را برش داده و برش‌های مرغ را روی آن بگذارید.</p><p>قدم ششم </p><p>مرغ برای سرو شدن آماده است.</p>آماده‌سازی و پخت کاناپ مرغ 00آماده‌سازی و پخت کاناپ مرغ <p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله‌مرغ<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br>قدم اول</p><p>فیله‌ مرغ را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.</p><p>قدم دوم </p><p>برش‌های فیله مرغ را درون تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.</p><p>قدم سوم </p><p>کمی رب به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید در رب گوجه مرغ کمی پخته شود</p><p>قدم چهارم </p><p>مرغ تفت داده شده را در دمای اتاق خنک نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>نان تست را برش داده و برش‌های مرغ را روی آن بگذارید.</p><p>قدم ششم </p><p>مرغ برای سرو شدن آماده است.</p>