db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114888000111627243141240300null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه کاناپ تن ماهی00طرز تهیه کاناپ تن ماهی<p></p>
214887999111627244141240300null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-کاناپ-تن-ماهی" target="_blank">کاناپ تن ماهی</a></strong> یکی از آسان‌ترین غذاهایی است که هر کس می‌تواند آن را در منزل تهیه کند. برای این غذا نیاز به تجهیزات خاصی نیست و می‌توان با یک قابلمه که برای گرم کردن کنسرو ماهی نیاز است این غذا را تهیه کرد. کاناپ تن ماهی برای مراسم فانتزی مناسب است و می‌توان در جشن تولدها و یا سالگرد ازدواج این غذا را سرو کرد. مدت زمان آماده‌سازی و سرو این غذا کمتر از 30 دقیقه است.</p><p>قدم اول </p><p>تن ماهی را در یک شیر جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید.</p><p>قدم دوم </p><p>تن ماهی را روی یک بشقاب خالی کرده و روغن آن را جدا کنید.</p><p>قدم سوم </p><p>تن ماهی را از هم جدا کنید. سعی شود ماهی داخل تن در زمان خارج کردن خرد نشود و فیله‌های ماهی به شکلی که داخل کنسرو قرار داده شده است، از کنسرو خارج شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>نان تست را برش داده و تن ماهی را روی نان گذاشته و یک گوجه مینیاتوری روی آن بگذارید.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-کاناپ-تن-ماهی" target="_blank">کاناپ تن ماهی</a></strong> یکی از آسان‌ترین غذاهایی است که هر کس می‌تواند آن را در منزل تهیه کند. برای این غذا نیاز به تجهیزات خاصی نیست و می‌توان با یک قابلمه که برای گرم کردن کنسرو ماهی نیاز است این غذا را تهیه کرد. کاناپ تن ماهی برای مراسم فانتزی مناسب است و می‌توان در جشن تولدها و یا سالگرد ازدواج این غذا را سرو کرد. مدت زمان آماده‌سازی و سرو این غذا کمتر از 30 دقیقه است.</p><p>قدم اول </p><p>تن ماهی را در یک شیر جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید.</p><p>قدم دوم </p><p>تن ماهی را روی یک بشقاب خالی کرده و روغن آن را جدا کنید.</p><p>قدم سوم </p><p>تن ماهی را از هم جدا کنید. سعی شود ماهی داخل تن در زمان خارج کردن خرد نشود و فیله‌های ماهی به شکلی که داخل کنسرو قرار داده شده است، از کنسرو خارج شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>نان تست را برش داده و تن ماهی را روی نان گذاشته و یک گوجه مینیاتوری روی آن بگذارید.</p>
314888001111627246141240300null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td>مقدار</td></tr><tr><td>کنسرو ماهی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>گوجه مینیاتوری<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>کاهو</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>پیاز را نگینی خرد کنید.</p><p>قدم دوم</p><p>در یک تابه‌ی نچسب تخم‌مرغ و پیاز را سرخ کنید زرده‌ی تخم‌مرغ به‌خوبی پخته شود. در تابه یک املت پیاز خواهید داشت.</p><p>قدم سوم </p><p>تن ماهی را در یک تابه تفت دهید. تفت تن ماهی با پودر سیر و نمک انجام شود.</p><p>قدم چهارم</p><p> نان کاناپ را برش داده، تکه‌ای از تخم‌مرغ را گذاشته و تن ماهی را روی آن قرار دهید.</p><p></p>روش دوم00روش دوم<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td>مقدار</td></tr><tr><td>کنسرو ماهی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>گوجه مینیاتوری<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>کاهو</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>پیاز را نگینی خرد کنید.</p><p>قدم دوم</p><p>در یک تابه‌ی نچسب تخم‌مرغ و پیاز را سرخ کنید زرده‌ی تخم‌مرغ به‌خوبی پخته شود. در تابه یک املت پیاز خواهید داشت.</p><p>قدم سوم </p><p>تن ماهی را در یک تابه تفت دهید. تفت تن ماهی با پودر سیر و نمک انجام شود.</p><p>قدم چهارم</p><p> نان کاناپ را برش داده، تکه‌ای از تخم‌مرغ را گذاشته و تن ماهی را روی آن قرار دهید.</p><p></p>
414888002111627246141240300null25011000محتوای_کلیnull <p>در کشور فرانسه معمولاً کاناپ روی نان کراکر سرو می‌شود نان کراکر در مارکت به اسم بیسکویت ترد فروخته می‌شود. برای تهیه‌ی نان کراکر به روش زیر عمل نمایید.</p><p>مواد لازم برای تهیه‌ی نان کراکر</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد گندم<br></td><td>3 پیمانه<br></td></tr><tr><td>بکینگ‌ پودر<br></td><td>1 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>1/4 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>روغن کانولا<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>شیر<br></td><td>یک پیمانه<br></td></tr><tr><td>عسل<br></td><td>دو قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> قدم اول </p><p>آرد نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر در یک ظرف مخلوط نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>روغن، شیر و عسل را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم‌زده تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را در سلفون پیچیده و برای 30 دقیقه در دمای محیط استراحت بدهید</p><p>قدم سوم</p><p>روی تخته‌کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن کنید. خمیر پهن شده را به اندازه‌ی کاناپ قالب بزنید. اندازه‌ی قالب به خودتان بستگی دارد. معمولاً به اندازه‌ی یک بیسکوئیت متوسط در نظر گرفته می‌شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>روی هر خمیر را قبل از آن‌که در فر قرار گیرد با چنگال سوراخ کنید تا خمیر پف نکند.</p><p>قدم پنجم </p><p>قالب‌ها را در فر که از قبل با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم شده است گذاشته و ده دقیقه صبر کنید تا کراکر آماده شود.</p><p></p>تهیه نان کاناپ00تهیه نان کاناپ<p>در کشور فرانسه معمولاً کاناپ روی نان کراکر سرو می‌شود نان کراکر در مارکت به اسم بیسکویت ترد فروخته می‌شود. برای تهیه‌ی نان کراکر به روش زیر عمل نمایید.</p><p>مواد لازم برای تهیه‌ی نان کراکر</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد گندم<br></td><td>3 پیمانه<br></td></tr><tr><td>بکینگ‌ پودر<br></td><td>1 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>1/4 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>روغن کانولا<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>شیر<br></td><td>یک پیمانه<br></td></tr><tr><td>عسل<br></td><td>دو قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> قدم اول </p><p>آرد نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر در یک ظرف مخلوط نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>روغن، شیر و عسل را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم‌زده تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را در سلفون پیچیده و برای 30 دقیقه در دمای محیط استراحت بدهید</p><p>قدم سوم</p><p>روی تخته‌کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن کنید. خمیر پهن شده را به اندازه‌ی کاناپ قالب بزنید. اندازه‌ی قالب به خودتان بستگی دارد. معمولاً به اندازه‌ی یک بیسکوئیت متوسط در نظر گرفته می‌شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>روی هر خمیر را قبل از آن‌که در فر قرار گیرد با چنگال سوراخ کنید تا خمیر پف نکند.</p><p>قدم پنجم </p><p>قالب‌ها را در فر که از قبل با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم شده است گذاشته و ده دقیقه صبر کنید تا کراکر آماده شود.</p><p></p>