db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114884667111627243141212100null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه پیراشکی گوشت و سبزیجات00طرز تهیه پیراشکی گوشت و سبزیجات<p></p>
214884666111627244141212100null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-پیراشکی-گوشت-و-سبزیجات" target="_blank">پیراشکی گوشت و سبزیجات</a></strong> را هم با گوشت چرخ کرده و هم گوشت گوساله و گوسفند تکه‌ای درست می‌کنند. همین‌طور این فینگر فود را هم می‌توان در روغن سرخ کرد و هم در فر پخت و هر دو روش هم بسیار خوش طعم و زیبا می‌شود.</p><p>انواع خمیرهای آماده پیراشکی در بازار وجود دارند که پخت این غذا را سریع و آسان کرده و عده‌ای هم دوست دارند خمیر پیراشکی را خودشان تهیه کنند، چون باور دارند غذا اینطوری سالم‌تر خواهد بود.</p><p>کودکان و دانش آموزان به این پیش غذا علاقه زیادی دارند و شما برای مراسم مدرسه، تولد و مهمانی‌های نوجوانان می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-پیراشکی-گوشت-و-سبزیجات" target="_blank">پیراشکی گوشت و سبزیجات</a></strong> را هم با گوشت چرخ کرده و هم گوشت گوساله و گوسفند تکه‌ای درست می‌کنند. همین‌طور این فینگر فود را هم می‌توان در روغن سرخ کرد و هم در فر پخت و هر دو روش هم بسیار خوش طعم و زیبا می‌شود.</p><p>انواع خمیرهای آماده پیراشکی در بازار وجود دارند که پخت این غذا را سریع و آسان کرده و عده‌ای هم دوست دارند خمیر پیراشکی را خودشان تهیه کنند، چون باور دارند غذا اینطوری سالم‌تر خواهد بود.</p><p>کودکان و دانش آموزان به این پیش غذا علاقه زیادی دارند و شما برای مراسم مدرسه، تولد و مهمانی‌های نوجوانان می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید.</p>
314884671111627246141212100null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>پخت مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان</td></tr><tr><td>گوشت استیکی <br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز نگینی خرد شده</td><td>1 عدد متوسط</td></tr><tr><td>قارچ نگینی خرد شده</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>گوجه گیلاسی<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>آب</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>سس کچاپ<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک و فلفل</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>آویشن <br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p><br></p><p>پخت خمیر پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم <br></td><td>میزان <br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>4 لیوان</td></tr><tr><td>شیر<br></td><td>2 لیوان<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد بزرگ</td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr><tr><td>خمیر مایه<br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr></tbody></table> آماده سازی و پخت پیراشکی گوشت و سبزیجات00 آماده سازی و پخت پیراشکی گوشت و سبزیجات<p>پخت مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان</td></tr><tr><td>گوشت استیکی <br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز نگینی خرد شده</td><td>1 عدد متوسط</td></tr><tr><td>قارچ نگینی خرد شده</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>گوجه گیلاسی<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>آب</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>سس کچاپ<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک و فلفل</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>آویشن <br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p><br></p><p>پخت خمیر پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم <br></td><td>میزان <br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>4 لیوان</td></tr><tr><td>شیر<br></td><td>2 لیوان<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد بزرگ</td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr><tr><td>خمیر مایه<br></td><td>1 قاشق غذا خوری<br></td></tr></tbody></table>
414886862111627246141212100null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>قبل از هر کاری لازم است خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزیم و اجازه دهید تخمیر شود. این زمان برای خمیر مایه‌های مختلف متفاوت است.</p><p>قدم دوم</p><p>آرد سفید را داخل یک ظرف بزرگ الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. </p><p>قدم سوم</p><p>تخم مرغ‌ها را تک تک بشکنید و به مایع شیر اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. </p><p>قدم چهارم</p><p>آرد سفید و نمک را کم کم به تخم مرغ‌ها و شیر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا خمیری شکل شوند. مواد را ورز دهید تا یک دست شود و 1 ساعت به آن استراحت بدهید.</p><p>قدم پنجم</p><p>خمیر باید خوب پف کرده باشد یک بار دیگر آن را ورز بدهید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر استراحت کند. خمیر پیراشکی شما آماده است و می‌توانید آن را ورز دهید تا یک خمیر نازک شود و به اندازه‌های مساوی گرد برش دهید. از یک نعلبکی برای این کار می‌توانید استفاده کنید.</p>آماده سازی خمیر پیراشکی00آماده سازی خمیر پیراشکی<p>قدم اول</p><p>قبل از هر کاری لازم است خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزیم و اجازه دهید تخمیر شود. این زمان برای خمیر مایه‌های مختلف متفاوت است.</p><p>قدم دوم</p><p>آرد سفید را داخل یک ظرف بزرگ الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. </p><p>قدم سوم</p><p>تخم مرغ‌ها را تک تک بشکنید و به مایع شیر اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. </p><p>قدم چهارم</p><p>آرد سفید و نمک را کم کم به تخم مرغ‌ها و شیر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا خمیری شکل شوند. مواد را ورز دهید تا یک دست شود و 1 ساعت به آن استراحت بدهید.</p><p>قدم پنجم</p><p>خمیر باید خوب پف کرده باشد یک بار دیگر آن را ورز بدهید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر استراحت کند. خمیر پیراشکی شما آماده است و می‌توانید آن را ورز دهید تا یک خمیر نازک شود و به اندازه‌های مساوی گرد برش دهید. از یک نعلبکی برای این کار می‌توانید استفاده کنید.</p>
514886863111627246141212100null25011000محتوای_کلیnull <p></p><p>قدم اول</p><p>گوشت‌ها را به شکل نوارهای باریک برش دهید و با کمی آب، نمک و فلفل بپزید تا مزه دار شوند.</p><p>قدم دوم</p><p>پیازهای نگینی خرد شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد به آن فلفل دلمه‌ها را اضافه کنید. قارچ‌ها را به مواد اضافه کنید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید تا مزه‌دار شود.</p><p>قدم سوم</p><p>گوشت‌هایی که پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با سایر مواد کمی سرخ شوند. برای مزه دار شدن مواد به مقدار لازم سس کچاپ به آن اضافه کنید. مواد داخل پیراشکی شما آماده است.</p><p>قدم چهارم</p><p>به مقدار کافی از مواد برداشته و میان خمیر بگذارید، کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید و پیراشکی‌ها را به شکل دلخواه خودتان بپیچید.</p><p>قدم پنجم</p><p>پیراشکی‌ها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پیراشکی گوشت و سبزیجات شما آماده است.</p>پختن مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات00پختن مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات<p></p><p>قدم اول</p><p>گوشت‌ها را به شکل نوارهای باریک برش دهید و با کمی آب، نمک و فلفل بپزید تا مزه دار شوند.</p><p>قدم دوم</p><p>پیازهای نگینی خرد شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد به آن فلفل دلمه‌ها را اضافه کنید. قارچ‌ها را به مواد اضافه کنید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید تا مزه‌دار شود.</p><p>قدم سوم</p><p>گوشت‌هایی که پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با سایر مواد کمی سرخ شوند. برای مزه دار شدن مواد به مقدار لازم سس کچاپ به آن اضافه کنید. مواد داخل پیراشکی شما آماده است.</p><p>قدم چهارم</p><p>به مقدار کافی از مواد برداشته و میان خمیر بگذارید، کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید و پیراشکی‌ها را به شکل دلخواه خودتان بپیچید.</p><p>قدم پنجم</p><p>پیراشکی‌ها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پیراشکی گوشت و سبزیجات شما آماده است.</p>