db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887897111627243141238100null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ00طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ<p></p>
214887896111627244141238100null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>روس‌ها پیراشکی را در دو اندازه تهیه می‌کنند یک اندازه که به‌عنوان غذای اصلی آن را میل می‌کنند که نوعی ساندویچ است. یک اندازه‌ی دیگر که کوچک است و در کنار سوپ میل می‌شود. نام آن Twinkie است. در ایران، پیراشکی مدل فینگرفود تهیه شده و به عنوان یک میان وعده به روی میز غذا می‌رود. تهیه‌ی پیراشکی در آشپزخانه‌های ایرانی امکان‌پذیر است و برای پخت این غذا نیاز به مهارت ویژه در آشپزی نیست. لوازم مورد نیاز برای تهیه‌ی یک پیراشکی تخته‌کار، وردنه، تابه و فر است. مدت زمان پخت این غذا یک ساعت است. پیراشکی غذایی محبوب برای کودکان است. متاسفانه در سال‌ها‌ی اخیر دکه‌های کوچک و بزرگ در سطح شهر‌ها اقدام به فروش پیراشکی می‌کنند که اکثر آن‌‌ها با اصول بهداشتی تهیه نمی‌شود. برای خرید، پیراشکی را از مراکزی تهیه نمایید که معتبر هستند و اصول بهداشتی توسط آن‌ها رعایت می‌شود. </p><p>در ادامه طرز تهیه <a href="http://فینگر-فود-پیراشکی-مرغ-و-قارچ" target="_blank"><strong>پیراشکی مرغ و قارچ</strong></a> به شما آموزش داده میشود.</p>00<p>روس‌ها پیراشکی را در دو اندازه تهیه می‌کنند یک اندازه که به‌عنوان غذای اصلی آن را میل می‌کنند که نوعی ساندویچ است. یک اندازه‌ی دیگر که کوچک است و در کنار سوپ میل می‌شود. نام آن Twinkie است. در ایران، پیراشکی مدل فینگرفود تهیه شده و به عنوان یک میان وعده به روی میز غذا می‌رود. تهیه‌ی پیراشکی در آشپزخانه‌های ایرانی امکان‌پذیر است و برای پخت این غذا نیاز به مهارت ویژه در آشپزی نیست. لوازم مورد نیاز برای تهیه‌ی یک پیراشکی تخته‌کار، وردنه، تابه و فر است. مدت زمان پخت این غذا یک ساعت است. پیراشکی غذایی محبوب برای کودکان است. متاسفانه در سال‌ها‌ی اخیر دکه‌های کوچک و بزرگ در سطح شهر‌ها اقدام به فروش پیراشکی می‌کنند که اکثر آن‌‌ها با اصول بهداشتی تهیه نمی‌شود. برای خرید، پیراشکی را از مراکزی تهیه نمایید که معتبر هستند و اصول بهداشتی توسط آن‌ها رعایت می‌شود. </p><p>در ادامه طرز تهیه <a href="http://فینگر-فود-پیراشکی-مرغ-و-قارچ" target="_blank"><strong>پیراشکی مرغ و قارچ</strong></a> به شما آموزش داده میشود.</p>
314887898111627246141238100null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p></p><p>قدم اول </p><p>در یک ظرف کوچک مایه‌ی خمیر، شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را با کمی آب ولرم مخلوط نمایید. مواد را چند ثانیه هم بزنید. در ظرف را بسته و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.</p><p>قدم دوم</p><p>تخم‌مرغ را در ظرف دیگری که بزرگ‌تر است بشکنید. در ابتدا دو قاشق چای‌خوری از زرده‌ی تخم‌مرغ برای رومال پیراشکی بردارید. و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. تخم‌مرغ را هم‌زده تا ترکیب سفید رنگی تشکیل شود.</p><p>قدم سوم</p><p>خمیر مایه‌ی عمل آمده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>آرد را الک کنید و آرام آرام به مایه‌ی خمیر اضافه کنید. زمانی که مخلوط قوام پیدا کرد ریختن آرد را متوقف کرده و کار ورز دادن را شروع کنید.</p><p>قدم پنجم </p><p>اگر در هنگام ورز دادن هنوز خمیر به دست می‌چسبد کمی دیگر آرد به مواد اضافه کنید.</p>آماده‌سازی و پخت پیراشکی مرغ 00آماده‌سازی و پخت پیراشکی مرغ <p></p><p>قدم اول </p><p>در یک ظرف کوچک مایه‌ی خمیر، شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را با کمی آب ولرم مخلوط نمایید. مواد را چند ثانیه هم بزنید. در ظرف را بسته و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.</p><p>قدم دوم</p><p>تخم‌مرغ را در ظرف دیگری که بزرگ‌تر است بشکنید. در ابتدا دو قاشق چای‌خوری از زرده‌ی تخم‌مرغ برای رومال پیراشکی بردارید. و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. تخم‌مرغ را هم‌زده تا ترکیب سفید رنگی تشکیل شود.</p><p>قدم سوم</p><p>خمیر مایه‌ی عمل آمده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>آرد را الک کنید و آرام آرام به مایه‌ی خمیر اضافه کنید. زمانی که مخلوط قوام پیدا کرد ریختن آرد را متوقف کرده و کار ورز دادن را شروع کنید.</p><p>قدم پنجم </p><p>اگر در هنگام ورز دادن هنوز خمیر به دست می‌چسبد کمی دیگر آرد به مواد اضافه کنید.</p>
414887899111627246141238100null25011000محتوای_کلیnull <p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مایه ‌خمیر<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد <br></td><td>4 لیوان<br></td></tr><tr><td>زرده‌ تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چاخوری<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول</p><p>مرغ را همراه با زردچوبه و زنجبیل بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>زمانی که مرغ پخته شد. مرغ را ریش‌ریش کنید</p><p>قدم سوم</p><p>گوجه را خرد کرده، در تابه تفت دهید. در تابه را گذاشته و صبر کنید تا گوجه بپزد زمانی که گوجه به اصطلاح آب انداخت مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن مرغ نمایید. قارچ و فلفل‌‌دلمه‌‌ای را نیز به ظرف اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.</p><p></p>آماده‌سازی مواد داخل پیراشکی00آماده‌سازی مواد داخل پیراشکی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مایه ‌خمیر<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شکر <br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد <br></td><td>4 لیوان<br></td></tr><tr><td>زرده‌ تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چاخوری<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول</p><p>مرغ را همراه با زردچوبه و زنجبیل بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>زمانی که مرغ پخته شد. مرغ را ریش‌ریش کنید</p><p>قدم سوم</p><p>گوجه را خرد کرده، در تابه تفت دهید. در تابه را گذاشته و صبر کنید تا گوجه بپزد زمانی که گوجه به اصطلاح آب انداخت مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن مرغ نمایید. قارچ و فلفل‌‌دلمه‌‌ای را نیز به ظرف اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.</p><p></p>
514887900111627246141238100null25011000محتوای_کلیnull <p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله‌ی مرغ</td><td>400 گرم</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل‌دلمه‌ای<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گوجه&nbsp;<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول </p><p>خمیر را به اندازه‌ی یک توپ تنیس برداشته و روی تخته‌کار بگذارید. با وردنه خمیر را باز کرده و مایه‌ی پیراشکی را داخل خمیر بریزید. </p><p>قدم دوم</p><p>قبل از بستن خمیر مقدار کمی پنیر روی مواد بریزید.</p><p>قدم سوم </p><p>لبه‌های خمیر را به یکدیگر برسانید. با برس زرده‌ی تخم‌مرغی که کنار گذاشته بودید را روی خمیر رومال نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>پیراشکی را داخل فر گذاشته و گرم نمایید.</p> بستن پیراشکی00 بستن پیراشکی<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله‌ی مرغ</td><td>400 گرم</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل‌دلمه‌ای<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گوجه&nbsp;<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول </p><p>خمیر را به اندازه‌ی یک توپ تنیس برداشته و روی تخته‌کار بگذارید. با وردنه خمیر را باز کرده و مایه‌ی پیراشکی را داخل خمیر بریزید. </p><p>قدم دوم</p><p>قبل از بستن خمیر مقدار کمی پنیر روی مواد بریزید.</p><p>قدم سوم </p><p>لبه‌های خمیر را به یکدیگر برسانید. با برس زرده‌ی تخم‌مرغی که کنار گذاشته بودید را روی خمیر رومال نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>پیراشکی را داخل فر گذاشته و گرم نمایید.</p>