db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885214111627243141212500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه پودینگ کاراملی00طرز تهیه پودینگ کاراملی<p></p>
214885213111627244141212500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>یکی از دلایلی که <strong><a href="http://فینگر-فود-پودینگ-کاراملی" target="_blank">پودینگ‌ کاراملی</a></strong> در بین خانواده‌ها طرفدار زیادی دارد سریع آماده‌شدن این ماده‌ی غذایی است. به همین دلیل پودینگ را در سطح آشپزیِ آسان قرار می‌دهیم. برای پودینگ نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌ای زیادی نیست و می‌توان با یک شیرجوش و یک قالب این غذا را تهیه نمود. پودینگ کاراملی یک میان وعده‌ی مناسب برای کودکان است و می‌توان در زمان‌های مختلف حتی صبحانه این پودینگ را برای کودکان استفاده نمود. پودینگ کاراملی را می‌توان در مجالس رسمی و مهمانی‌های فانتزی، مثل جشن تولد نیز سرو کرد. مدت زمان آماده‌سازی پودینگ کاراملی20دقیقه و تشکیل محصول نهایی 15 دقیقه زمان لازم دارد.</p><p> </p>00<p>یکی از دلایلی که <strong><a href="http://فینگر-فود-پودینگ-کاراملی" target="_blank">پودینگ‌ کاراملی</a></strong> در بین خانواده‌ها طرفدار زیادی دارد سریع آماده‌شدن این ماده‌ی غذایی است. به همین دلیل پودینگ را در سطح آشپزیِ آسان قرار می‌دهیم. برای پودینگ نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌ای زیادی نیست و می‌توان با یک شیرجوش و یک قالب این غذا را تهیه نمود. پودینگ کاراملی یک میان وعده‌ی مناسب برای کودکان است و می‌توان در زمان‌های مختلف حتی صبحانه این پودینگ را برای کودکان استفاده نمود. پودینگ کاراملی را می‌توان در مجالس رسمی و مهمانی‌های فانتزی، مثل جشن تولد نیز سرو کرد. مدت زمان آماده‌سازی پودینگ کاراملی20دقیقه و تشکیل محصول نهایی 15 دقیقه زمان لازم دارد.</p><p> </p>
314886197111627246141212500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>آماده‌سازی پودینگ کاراملی شامل داغ کردن شکر و پختن مواد اولیه است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">یک عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک پیمانه</td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر<br></td><td style="text-align: center;">سه پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکلات تخته‌ای<br></td><td style="text-align: center;">80 گرم<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">وانیل<br></td><td style="text-align: center;">1/8قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">خامه<br></td><td style="text-align: center;">نصف پیمانه<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p>قدم اول </p><p>با گرم کردن شکر در یک تابه، رنگ شکر را کاراملی نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>بهتر است شکر رنگ قهوه‌ای روشن به خود بگیرد برای همین نیم پیمانه آب به شکر اضافه نموده و اجازه دهید برای یک یا دو دقیقه شکر بجوشد هر گاه احساس کردید شکر، یک شربت قهوه‌ای روشن تبدیل شده است، شکر را از روی گاز بردارید. دقت نمایید شکر نسوزد.</p><p>قدم سوم</p><p>بعد از برداشتن شکر از روی گاز، اجازه دهید تا شکر مانند عسل سفت شود.</p><p>قدم چهارم</p><p>زرده‌ی تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه با مقداری شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر در زرده‌ی تخم‌مرغ حل شود.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و وانیل را نیز در ظرفی جداگانه با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>قدم ششم</p><p>مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی گاز بگذارید، تا مواد بجوشد. صبر کنید تا مواد به غلطت فرنی برسد.</p><p>قدم هفتم </p><p>مواد را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک شود.</p><p>قدم هشتم </p><p>پودینگ برای سرو شدن آماده است.</p>آماده‌سازی و پخت پودینگ کاراملی 00آماده‌سازی و پخت پودینگ کاراملی <p>آماده‌سازی پودینگ کاراملی شامل داغ کردن شکر و پختن مواد اولیه است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">یک عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک پیمانه</td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر<br></td><td style="text-align: center;">سه پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکلات تخته‌ای<br></td><td style="text-align: center;">80 گرم<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">وانیل<br></td><td style="text-align: center;">1/8قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">خامه<br></td><td style="text-align: center;">نصف پیمانه<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p>قدم اول </p><p>با گرم کردن شکر در یک تابه، رنگ شکر را کاراملی نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>بهتر است شکر رنگ قهوه‌ای روشن به خود بگیرد برای همین نیم پیمانه آب به شکر اضافه نموده و اجازه دهید برای یک یا دو دقیقه شکر بجوشد هر گاه احساس کردید شکر، یک شربت قهوه‌ای روشن تبدیل شده است، شکر را از روی گاز بردارید. دقت نمایید شکر نسوزد.</p><p>قدم سوم</p><p>بعد از برداشتن شکر از روی گاز، اجازه دهید تا شکر مانند عسل سفت شود.</p><p>قدم چهارم</p><p>زرده‌ی تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه با مقداری شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر در زرده‌ی تخم‌مرغ حل شود.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و وانیل را نیز در ظرفی جداگانه با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>قدم ششم</p><p>مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی گاز بگذارید، تا مواد بجوشد. صبر کنید تا مواد به غلطت فرنی برسد.</p><p>قدم هفتم </p><p>مواد را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک شود.</p><p>قدم هشتم </p><p>پودینگ برای سرو شدن آماده است.</p>
414886198111627246141212500null25011000محتوای_کلیnull <p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">شکر<br></td><td style="text-align: center;">1/2 پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نان تست&nbsp;<br></td><td style="text-align: center; ">6 عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر<br></td><td style="text-align: center; ">1.5 فنجان<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">پودر کاستارد<br></td><td style="text-align: center; ">4 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p> قدم اول </p><p>شکر را در یک قابلمه حرارت داده تا ابتدا رنگ کاراملی و سپس قهوه‌ای روشن شود.</p><p>قدم دوم</p><p>شکر کاراملی شده را به یک قالب گرد منتقل نمایید و در کف قالب بریزید و کنار بگذارید.</p><p>قدم سوم</p><p>نان تست را خوب آسیاب نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>پودر کاستارد را با یک لیوان آب مخلوط نمایید و کنار بگذارید.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و نصف پیمانه شکر را روی حرارت کم گذاشته تا گرم شود.</p><p>قدم ششم</p><p>زمانی که مخلوط شیر و شکر، در حال جوشیدن بود، مخلوط پودر کاستارد را به مواد اضافه نمایید و مجدداً روی حرارت کم، گرم نمایید.کار هم‌زدن را تا یک لایه‌ی نازک به دست آید ادامه دهید.</p><p>قدم هفتم</p><p>شعله را کم کرده و پودر نان را به مخلوط اضافه نمایید. اضافه کردن باید آرام آرام شکل بگیرد. ابتدا دو قاشق را اضافه کرده هم‌زده و مجدداً دو قاشق دیگر تا پودر تمام شود. محصول نهایی مانند فرنی است.</p><p>قدم هشتم </p><p>ترکیب به‌دست آمده را روی شکر کاراملی ابتدایی بریزید و سطح مواد را صاف نمایید. روی مواد را با فویل آلومینیومی خوب بپوشانید</p><p>قدم نهم</p><p>قالب را درون یک قابلمه و یا تابه به حالت بخارپز قرار دهید و 20 دقیقه در روی شعله‌ی کم بخارپز شود</p><p>قدم دهم</p><p>بعد از 20 دقیقه قالب را برداشته و برای دو ساعت در دمای اتاق خنک نمایید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>بعد از دو ساعت پودینگ آماده است قالب را روی یک ظرف برگردانید</p>تهیه‌ی پودینگ کاراملی بدون تخم‌مرغ 00تهیه‌ی پودینگ کاراملی بدون تخم‌مرغ <p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">شکر<br></td><td style="text-align: center;">1/2 پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نان تست&nbsp;<br></td><td style="text-align: center; ">6 عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر<br></td><td style="text-align: center; ">1.5 فنجان<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">پودر کاستارد<br></td><td style="text-align: center; ">4 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p> قدم اول </p><p>شکر را در یک قابلمه حرارت داده تا ابتدا رنگ کاراملی و سپس قهوه‌ای روشن شود.</p><p>قدم دوم</p><p>شکر کاراملی شده را به یک قالب گرد منتقل نمایید و در کف قالب بریزید و کنار بگذارید.</p><p>قدم سوم</p><p>نان تست را خوب آسیاب نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>پودر کاستارد را با یک لیوان آب مخلوط نمایید و کنار بگذارید.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و نصف پیمانه شکر را روی حرارت کم گذاشته تا گرم شود.</p><p>قدم ششم</p><p>زمانی که مخلوط شیر و شکر، در حال جوشیدن بود، مخلوط پودر کاستارد را به مواد اضافه نمایید و مجدداً روی حرارت کم، گرم نمایید.کار هم‌زدن را تا یک لایه‌ی نازک به دست آید ادامه دهید.</p><p>قدم هفتم</p><p>شعله را کم کرده و پودر نان را به مخلوط اضافه نمایید. اضافه کردن باید آرام آرام شکل بگیرد. ابتدا دو قاشق را اضافه کرده هم‌زده و مجدداً دو قاشق دیگر تا پودر تمام شود. محصول نهایی مانند فرنی است.</p><p>قدم هشتم </p><p>ترکیب به‌دست آمده را روی شکر کاراملی ابتدایی بریزید و سطح مواد را صاف نمایید. روی مواد را با فویل آلومینیومی خوب بپوشانید</p><p>قدم نهم</p><p>قالب را درون یک قابلمه و یا تابه به حالت بخارپز قرار دهید و 20 دقیقه در روی شعله‌ی کم بخارپز شود</p><p>قدم دهم</p><p>بعد از 20 دقیقه قالب را برداشته و برای دو ساعت در دمای اتاق خنک نمایید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>بعد از دو ساعت پودینگ آماده است قالب را روی یک ظرف برگردانید</p>