db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887415111627243141232700null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه نان و پنیر سفره عقد00طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد<p></p>
214887414111627244141232700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>نان و پنیر به عنوان یک غذای اصلی در سفره های غذایی در همه جهان به شکل های گوناگون دیده میشود. از این وعده غذایی در مسافرت ها سفرهای کاری و زمان هایی که امکان طبخ غذا وجود ندارد استفاده میشود. اما نان و پنیر سفره عقد به طور ویژه سرو میشود و زمان آماده سازی این غذا بسته به تزئیناتی که روی آن انجام می گیرد متفاوت است.( تا 30 دقیقه زمان می گیرد) <strong><a href="http://فینگر-فود-نان-و-پنیر-سفره-عقد" target="_blank">نان و پنیر سفره عقد</a></strong> نیاز به آشپزی ندارد و صرفا آماده سازی است. که با میکس کردن مواد تهیه می شود. </p>00<p>نان و پنیر به عنوان یک غذای اصلی در سفره های غذایی در همه جهان به شکل های گوناگون دیده میشود. از این وعده غذایی در مسافرت ها سفرهای کاری و زمان هایی که امکان طبخ غذا وجود ندارد استفاده میشود. اما نان و پنیر سفره عقد به طور ویژه سرو میشود و زمان آماده سازی این غذا بسته به تزئیناتی که روی آن انجام می گیرد متفاوت است.( تا 30 دقیقه زمان می گیرد) <strong><a href="http://فینگر-فود-نان-و-پنیر-سفره-عقد" target="_blank">نان و پنیر سفره عقد</a></strong> نیاز به آشپزی ندارد و صرفا آماده سازی است. که با میکس کردن مواد تهیه می شود. </p>
314887416111627246141232700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد چندان سخت نیست و مواد اولیه خیلی پیچیده‌ای هم ندارد اما تزئین و طراحی این نان و پنیر مخصوص بسیار مهم است. شاید طرز تهیه فینگر فود تنها در این مورد خاص اهمیت چندانی نداشته باشد و آنچه همه دوست دارند یاد بگیرند شیوه تزئین این پیش غذای ساده است.</p><p>در قدیم رسم بود پس از پایان مراسم نان و پنیرها بین مهمانان توزیع می‌شد و افراد برای کسب برکت این نان و پنیرها را می‌خوردند، اما این روزها کمتر پیش می‌آید که کسی با این نان و پنیرها از مهمانان پذیرایی کند و تا پایان مراسم برای برکت و زیبایی بر سر سفره باقی می‌مانند. </p><p>در این دستور طرز تهیه دو مدل نان و پنیر مجلسی مناسب برای سفره عقد با نان‌های سنتی ایرانی و یک نان فانتزی را آموزش می‌دهیم. اگر دوست داشته باشید می‌توانید نان پنیر مدرن را با نان‌هایی که خودتان می‌پزید هم تزئین کنید، اما ترجیح ما این است که شکل سنتی نان و پنیر سفره عقد حفظ شود و از تزئین‌های مدرن استفاده کنیم.</p>طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد00طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد<p>طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد چندان سخت نیست و مواد اولیه خیلی پیچیده‌ای هم ندارد اما تزئین و طراحی این نان و پنیر مخصوص بسیار مهم است. شاید طرز تهیه فینگر فود تنها در این مورد خاص اهمیت چندانی نداشته باشد و آنچه همه دوست دارند یاد بگیرند شیوه تزئین این پیش غذای ساده است.</p><p>در قدیم رسم بود پس از پایان مراسم نان و پنیرها بین مهمانان توزیع می‌شد و افراد برای کسب برکت این نان و پنیرها را می‌خوردند، اما این روزها کمتر پیش می‌آید که کسی با این نان و پنیرها از مهمانان پذیرایی کند و تا پایان مراسم برای برکت و زیبایی بر سر سفره باقی می‌مانند. </p><p>در این دستور طرز تهیه دو مدل نان و پنیر مجلسی مناسب برای سفره عقد با نان‌های سنتی ایرانی و یک نان فانتزی را آموزش می‌دهیم. اگر دوست داشته باشید می‌توانید نان پنیر مدرن را با نان‌هایی که خودتان می‌پزید هم تزئین کنید، اما ترجیح ما این است که شکل سنتی نان و پنیر سفره عقد حفظ شود و از تزئین‌های مدرن استفاده کنیم.</p>
414887417111627246141232700null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>نان ترجیحا نان‌های سنتی ایرانی (سنگگ، لواش)<br></td><td>3 عدد<br></td></tr><tr><td>پنیر سفید صبحانه یا پنیر خامه‌ای<br></td><td>1 بسته<br></td></tr><tr><td>سبزی خوردن تازه<br></td><td>1 کیلو<br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>150 گرم<br></td></tr><tr><td>تربچه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>خیار</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>گوجه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه نان و پنیر سفره عقد00مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه نان و پنیر سفره عقد<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>نان ترجیحا نان‌های سنتی ایرانی (سنگگ، لواش)<br></td><td>3 عدد<br></td></tr><tr><td>پنیر سفید صبحانه یا پنیر خامه‌ای<br></td><td>1 بسته<br></td></tr><tr><td>سبزی خوردن تازه<br></td><td>1 کیلو<br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>150 گرم<br></td></tr><tr><td>تربچه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>خیار</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>گوجه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514887418111627246141232700null25011000محتوای_کلیnull <p>روش اول، نان و پنیر رولی</p><p>یک عدد نان لواش نرم و تازه را روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن یک لایه نازک پنیر خامه‌ای بزنید. پنیر را با سطح چاقو یا قاشق در سراسر نان به یک میزان لازم پخش کنید.</p><p>روی سطح نان یک لایه نازک گردو ریز خرد شده پخش کنید و دقت کنید همه جای نان را پوشش دهد.</p><p>یک لایه سبزی خوردن روی گردوها بریزید و به شکل یکنواخت آن را در سراسر نان پخش کنید.</p><p>نان را خیلی نرم و لطیف به شک یک لقمه کوچک رول کنید.</p><p>اطراف نان رول شده را سلفون بپیچید و محکم ببندید.</p><p>رول را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.</p><p>رول را از یخچال خارج کنید و بعد از اینکه کمی به دمای محیط نزدیک شد آن را با یک چاقوی مناسب برش دهید تا شکل رولت‌های پنیری به خود بگیرد.</p><p>رولت‌ها را در ظرف مخصوص بچینید و با خیار،گوجه، تربچه و سبزی خوردن تزئین کنید.</p><p>روش دوم، نان سنگک قلبی</p><p>نان سنگک نرم و تازه را به شکل قلب برش دهید و داخل یک ظرف در بسته بریزید، تا تازه بماند.</p><p>پنیرهای سفید را با قالب به شکل قلب‌های کوچک برش دهید.</p><p>تربچه‌های درشت و تازه را به شکل قلب برش دهید.</p><p>یک تکه نان قلبی را بردارید و روی آن یک تکه پنیر قلبی بگذارید. می‌توانید روی هر تکه پنیر نصف گردو بگذارید.</p><p>با تربچه‌های قلبی شکل، خیار، گوجه و سبزی خوردن سینی را تزئین کنید.</p>طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد00طرز تهیه نان و پنیر سفره عقد<p>روش اول، نان و پنیر رولی</p><p>یک عدد نان لواش نرم و تازه را روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن یک لایه نازک پنیر خامه‌ای بزنید. پنیر را با سطح چاقو یا قاشق در سراسر نان به یک میزان لازم پخش کنید.</p><p>روی سطح نان یک لایه نازک گردو ریز خرد شده پخش کنید و دقت کنید همه جای نان را پوشش دهد.</p><p>یک لایه سبزی خوردن روی گردوها بریزید و به شکل یکنواخت آن را در سراسر نان پخش کنید.</p><p>نان را خیلی نرم و لطیف به شک یک لقمه کوچک رول کنید.</p><p>اطراف نان رول شده را سلفون بپیچید و محکم ببندید.</p><p>رول را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.</p><p>رول را از یخچال خارج کنید و بعد از اینکه کمی به دمای محیط نزدیک شد آن را با یک چاقوی مناسب برش دهید تا شکل رولت‌های پنیری به خود بگیرد.</p><p>رولت‌ها را در ظرف مخصوص بچینید و با خیار،گوجه، تربچه و سبزی خوردن تزئین کنید.</p><p>روش دوم، نان سنگک قلبی</p><p>نان سنگک نرم و تازه را به شکل قلب برش دهید و داخل یک ظرف در بسته بریزید، تا تازه بماند.</p><p>پنیرهای سفید را با قالب به شکل قلب‌های کوچک برش دهید.</p><p>تربچه‌های درشت و تازه را به شکل قلب برش دهید.</p><p>یک تکه نان قلبی را بردارید و روی آن یک تکه پنیر قلبی بگذارید. می‌توانید روی هر تکه پنیر نصف گردو بگذارید.</p><p>با تربچه‌های قلبی شکل، خیار، گوجه و سبزی خوردن سینی را تزئین کنید.</p>
614887419111627246141232700null25011000محتوای_کلیnull <p>نان قیفی یک نان لطیف و فانتزی است که بعد از تهیه می‌توانید داخل آن را با پنیر، خیار، گوجه و سبزی خوردن یا هر ترکیب دیگری که دوست دارید پر کنید. این نان می‌تواند چهره زیبایی به یک سفره عقد بدهد.</p> طرز تهیه نان فیقی برای تهیه نان و پنیر سفره عقد00 طرز تهیه نان فیقی برای تهیه نان و پنیر سفره عقد<p>نان قیفی یک نان لطیف و فانتزی است که بعد از تهیه می‌توانید داخل آن را با پنیر، خیار، گوجه و سبزی خوردن یا هر ترکیب دیگری که دوست دارید پر کنید. این نان می‌تواند چهره زیبایی به یک سفره عقد بدهد.</p>
714887420111627246141232700null25011000محتوای_کلیnull <p></p><p></p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>آرد<br></td><td>500 گرم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>50 گرم<br></td></tr><tr><td>شیر گرم<br></td><td>نصفه پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به مقدار لازم</td></tr><tr><td>خمیر مایه<br></td><td>1 قاشق سوپ خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>طرز تهیه</p><p>شیر گرم، شکر و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید در یک محیط گرم 5 دقیقه باقی بماند تا عملیات تخمیر خمیر مایه انجام شده و به عمل بیاید.</p><p>شکر، تخم مرغ و کره آب شده را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.</p><p>خمیر مایه را به این ترکیب اضافه کنید.</p><p>نمک و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا یک خمیر ملایم به دست بیاید، حالا وقت ورز دادن رسیده است خمیر را تا حدی ورز دهید که یک دست شود.</p><p>خمیر را به مدت 1 ساعت در یک محیط گرم قرار دهید تا خوب استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.</p><p>خمیر را به شکل لوله های 1 سانتی متری در بیاورید و دور یک سطح استوانه‌ای قرار دهید تا شکل قیف بگیرد.</p><p>نان‌های قیفی را به مدت 1 ساعت استراحت دهید، سپس روی آن را زرده تخم مرغ و کنجد بزنید .</p><p>نان‌ها را به مدت 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا پخته شود.</p><p>نان‌ها را از فر خارج کنید و با پنیر، گردو، سبزی و خیار و گوجه پرکنید. </p><p>نان و پنیر سفره عقد شما آماده است و می‌توانید آن را در یک ظرف مناسب تزئین کنید.</p>مواد لازم برای تهیه نان فیقی00مواد لازم برای تهیه نان فیقی<p></p><p></p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>آرد<br></td><td>500 گرم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>50 گرم<br></td></tr><tr><td>شیر گرم<br></td><td>نصفه پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به مقدار لازم</td></tr><tr><td>خمیر مایه<br></td><td>1 قاشق سوپ خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>طرز تهیه</p><p>شیر گرم، شکر و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید در یک محیط گرم 5 دقیقه باقی بماند تا عملیات تخمیر خمیر مایه انجام شده و به عمل بیاید.</p><p>شکر، تخم مرغ و کره آب شده را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.</p><p>خمیر مایه را به این ترکیب اضافه کنید.</p><p>نمک و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا یک خمیر ملایم به دست بیاید، حالا وقت ورز دادن رسیده است خمیر را تا حدی ورز دهید که یک دست شود.</p><p>خمیر را به مدت 1 ساعت در یک محیط گرم قرار دهید تا خوب استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.</p><p>خمیر را به شکل لوله های 1 سانتی متری در بیاورید و دور یک سطح استوانه‌ای قرار دهید تا شکل قیف بگیرد.</p><p>نان‌های قیفی را به مدت 1 ساعت استراحت دهید، سپس روی آن را زرده تخم مرغ و کنجد بزنید .</p><p>نان‌ها را به مدت 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا پخته شود.</p><p>نان‌ها را از فر خارج کنید و با پنیر، گردو، سبزی و خیار و گوجه پرکنید. </p><p>نان و پنیر سفره عقد شما آماده است و می‌توانید آن را در یک ظرف مناسب تزئین کنید.</p>