db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887350111627243141231600null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه میگو سوخاری00طرز تهیه میگو سوخاری<p></p>
214887349111627244141231600null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>به گفته بعضی از مورخین در صنعت غذا شرکت های پاپ کورن سازی در سال 1974 برای اولین بار غذاهای دریایی را به شیوه سوخاری در رستوران ها ارائه کردند استقبال از غذاهای دریایی سوخاری شده باعث شد غذاهای سوخاری در جهان رواج پیدا کند. تا ده سال قبل کمتر کسی در ایران میگو را در وعده های غذایی خود گنجانده بود اما امروزه با توزیع بهتر مواد غذایی و تنوع دستورالعمل ها، <a href="http://فینگر-فود-میگو-سوخاری" target="_blank"><strong>میگو سوخاری</strong></a> طرفداران زیادی پیدا کرده است. آشپزی میگو سوخاری بسیار آسان بوده و زمان آماده سازی این غذا یک ساعت و پخت آن 20 دقیقه زمان می برد. وسایل آشپزی که شما برای پخت این غذا نیاز دارید یک تابه بزرگ، تخته کار و گاز معمولی است پخت میگوی سوخاری را طبق دستورالعمل زیر دنبال نمایید.</p>00<p>به گفته بعضی از مورخین در صنعت غذا شرکت های پاپ کورن سازی در سال 1974 برای اولین بار غذاهای دریایی را به شیوه سوخاری در رستوران ها ارائه کردند استقبال از غذاهای دریایی سوخاری شده باعث شد غذاهای سوخاری در جهان رواج پیدا کند. تا ده سال قبل کمتر کسی در ایران میگو را در وعده های غذایی خود گنجانده بود اما امروزه با توزیع بهتر مواد غذایی و تنوع دستورالعمل ها، <a href="http://فینگر-فود-میگو-سوخاری" target="_blank"><strong>میگو سوخاری</strong></a> طرفداران زیادی پیدا کرده است. آشپزی میگو سوخاری بسیار آسان بوده و زمان آماده سازی این غذا یک ساعت و پخت آن 20 دقیقه زمان می برد. وسایل آشپزی که شما برای پخت این غذا نیاز دارید یک تابه بزرگ، تخته کار و گاز معمولی است پخت میگوی سوخاری را طبق دستورالعمل زیر دنبال نمایید.</p>
314887351111627246141231600null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>طرز تهیه این غذا شامل چند مرحله آماده سازی، طبخ و تزئین است که اگر به درستی انجام شود می‌توانید یک میگوی مجلسی همسنگ بهترین فینگر فود‌های سرو شده در رستوران‌ها داشته باشید. در اینجا یک دستور تهیه کلاسیک را در اختیار شما قرار می‌دهیم اما فراموش نکنید ترکیب‌های متنوعی برای پخت این غذا وجود دارد. اگر تخم مرغ، آرد سفید و یک لیوان دلستر را ترکیب شود خمیر مایعی بدست می‌آید که میگو را می‌‌توان در آن قرار داد و سپس سرخ کرد.</p>طرز تهیه 00طرز تهیه <p>طرز تهیه این غذا شامل چند مرحله آماده سازی، طبخ و تزئین است که اگر به درستی انجام شود می‌توانید یک میگوی مجلسی همسنگ بهترین فینگر فود‌های سرو شده در رستوران‌ها داشته باشید. در اینجا یک دستور تهیه کلاسیک را در اختیار شما قرار می‌دهیم اما فراموش نکنید ترکیب‌های متنوعی برای پخت این غذا وجود دارد. اگر تخم مرغ، آرد سفید و یک لیوان دلستر را ترکیب شود خمیر مایعی بدست می‌آید که میگو را می‌‌توان در آن قرار داد و سپس سرخ کرد.</p>
414887352111627246141231600null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>میگو<br></td><td>1 کیلو<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>1 عدد<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>1 لیوان<br></td></tr><tr><td>آرد سوخاری<br></td><td>1 لیوان<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>5 حبه<br></td></tr><tr><td>آبلیمو<br></td><td>3 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و ادویه غذاهای دریایی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p> مواد اولیه00 مواد اولیه<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>میگو<br></td><td>1 کیلو<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>1 عدد<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>1 لیوان<br></td></tr><tr><td>آرد سوخاری<br></td><td>1 لیوان<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>5 حبه<br></td></tr><tr><td>آبلیمو<br></td><td>3 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و ادویه غذاهای دریایی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514887353111627246141231600null25011000محتوای_کلیnull <p>مرحله اول</p><p>اول باید پوست میگوها گرفته شود و رگ پشت میگو با نوک چاقو جداشوند، بعد باید به خوبی میگوی پاک شده شسته شده و آب اضافه آن گرفته شود.</p><p>مرحله دوم</p><p>برای طعم دار کردن میگو روی آن آب لیمو، سیر رنده شده، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص غذاهای دریایی ریخته شود و 3 ساعت داخل یخچال باقی بماند. عده ای برای طعم دار کردن میگو از پیاز هم استفاده می‌کنند، باید یک پیاز متوسط رنده شده و آب آن به خوبی گرفته شود و سپس روی میگوها قرار بگیرند.</p><p>مرحله سوم</p><p>میگوهای طعم دار شده را از یخچال خارج کرده ابتدا داخل تخم مرغی که خوب هم زده شده می غلتانند، سپس داخل آرد سفید زده مجددا به تخم مرغ آغشته می‌شوند و در مرحله آخر داخل ظرف پود سوخاری قرار داده می‌شوند. میگو برای سرخ کردن آماده است.</p><p>مرحله چهارم</p><p>میگو باید داخل روغن داغ خوب سرخ شود و بعد از گرفتن روغن اضافه برای اینکه نوش جان شود آماده است.</p>مراحل تهیه00مراحل تهیه<p>مرحله اول</p><p>اول باید پوست میگوها گرفته شود و رگ پشت میگو با نوک چاقو جداشوند، بعد باید به خوبی میگوی پاک شده شسته شده و آب اضافه آن گرفته شود.</p><p>مرحله دوم</p><p>برای طعم دار کردن میگو روی آن آب لیمو، سیر رنده شده، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص غذاهای دریایی ریخته شود و 3 ساعت داخل یخچال باقی بماند. عده ای برای طعم دار کردن میگو از پیاز هم استفاده می‌کنند، باید یک پیاز متوسط رنده شده و آب آن به خوبی گرفته شود و سپس روی میگوها قرار بگیرند.</p><p>مرحله سوم</p><p>میگوهای طعم دار شده را از یخچال خارج کرده ابتدا داخل تخم مرغی که خوب هم زده شده می غلتانند، سپس داخل آرد سفید زده مجددا به تخم مرغ آغشته می‌شوند و در مرحله آخر داخل ظرف پود سوخاری قرار داده می‌شوند. میگو برای سرخ کردن آماده است.</p><p>مرحله چهارم</p><p>میگو باید داخل روغن داغ خوب سرخ شود و بعد از گرفتن روغن اضافه برای اینکه نوش جان شود آماده است.</p>