db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887407111627243141232500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه مینی کوکتل00طرز تهیه مینی کوکتل<p></p>
214887408111627244141232500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>در منوی رستوران و فست‌فودها معمولاً ساندویچ کوکتل دیده می‌شود. در این‌گونه ساندویچ‌ها چند سوسیس کوکتل در یک نان چیده و همراه با خیارشور و گوجه سرو می‌شود. اما در مینی‌ کوکتل معمولاً یک یا دو عدد کوکتل بین نان گذاشته و همراه با سس میل می‌شود. در بعضی از مراسم مینی کوکتل، بدون نان به‌ روی میز غذا می‌رود و تنها با یک خلال دندان که روی کوکتل زده شده است میل می‌شود. این ساندویچ به‌عنوان یک میان‌وعده در خانه و یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها خورده می‌شود. آشپزی ساندویچ <a href="http://فینگر-فود-مینی‌-کوکتل" target="_blank"><strong>مینی‌ کوکتل</strong></a> در سطح آشپزی آسان است. مدت آماده‌سازی این غذا 10 دقیقه و مدت پخت این غذا ده دقیقه است. اما اگر قرار است کوکتل را در منزل تهیه نماییم زمان متفاوت خواهد بود برای پخت مینی‌ کوکتل نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌‌ای مثل تابه، تخته‌کار و یک کاسه است. مینی کوکتل، مناسب مهمانی‌ها‌ی فانتزی مثل جشن تولدها و سالگرد های ازدواج است.</p>00<p>در منوی رستوران و فست‌فودها معمولاً ساندویچ کوکتل دیده می‌شود. در این‌گونه ساندویچ‌ها چند سوسیس کوکتل در یک نان چیده و همراه با خیارشور و گوجه سرو می‌شود. اما در مینی‌ کوکتل معمولاً یک یا دو عدد کوکتل بین نان گذاشته و همراه با سس میل می‌شود. در بعضی از مراسم مینی کوکتل، بدون نان به‌ روی میز غذا می‌رود و تنها با یک خلال دندان که روی کوکتل زده شده است میل می‌شود. این ساندویچ به‌عنوان یک میان‌وعده در خانه و یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها خورده می‌شود. آشپزی ساندویچ <a href="http://فینگر-فود-مینی‌-کوکتل" target="_blank"><strong>مینی‌ کوکتل</strong></a> در سطح آشپزی آسان است. مدت آماده‌سازی این غذا 10 دقیقه و مدت پخت این غذا ده دقیقه است. اما اگر قرار است کوکتل را در منزل تهیه نماییم زمان متفاوت خواهد بود برای پخت مینی‌ کوکتل نیاز به تجهیزات آشپزخانه‌‌ای مثل تابه، تخته‌کار و یک کاسه است. مینی کوکتل، مناسب مهمانی‌ها‌ی فانتزی مثل جشن تولدها و سالگرد های ازدواج است.</p>
314887409111627246141232500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد اولیه برای تهیه کوکتل گوشت</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>گوشت&nbsp;<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل قرمز</td><td>یک قاشق‌چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نعنای خشک<br></td><td>یک قاشق‌چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>6 حبه<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق مرباخوری<br></td></tr><tr><td>نشاسته‌ی ذرت<br></td><td>سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شیر خشک<br></td><td>یک قاشق مرباخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> </p><p></p><p></p><p>قدم اول </p><p>گوشت را به قطعات کوچک برش داده و زیر آب بشویید. بهتر است گوشت کم‌چرب انتخاب شود. برای آن‌که در زمان پخت، کوکتل خوب بپزد، از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده شود.</p><p>قدم دوم</p><p>سیر را له کرده و فلفل قرمز، نمک، پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. </p><p>قدم سوم</p><p>گوشت را بعد از شستن با ادویه‌ها میکس کنید. چندین بار گوشت را با مواد مخلوط نمایید، تا ادویه‌ها به خرد گوشت برود. </p><p>قدم چهارم</p><p>بعد از مزه‌دار کردن گوشت، آن را از چرخ‌گوشت عبور دهید. این کار باید دو یا سه‌بار انجام شود. تا بافت گوشت به‌خوبی از هم باز شود.</p><p>قدم پنجم</p><p>گوشت چرخ شده را برای مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم ششم </p><p>گوشت را در غذاساز ریخته و نشاسته‌ی ذرت و شیر خشک به آن اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.</p><p>قدم هفتم </p><p>دو الی سه تکه‌ی یخ به مواد اضافه کرده و مواد را مجدداً میکس نمایید.</p><p>قدم هشتم </p><p>کمی که از میکس مواد گذشت یک‌بار دیگر دو تکه یخ به مواد اضافه کرده و میکس را مجدداً ادامه دهید.</p><p>قدم نهم </p><p>مخلوط مواد آماده شده است. حالا باید مواد را داخل کاور سوسیس گذاشت برای این کار چند روش می‌توان انجام داد </p><p>یک روش استفاده از دستگاههای سوسیس‌میکر است که به راحتی مواد را داخل کاور می‌نماید</p><p>روش دیگر استفاده از قیف‌های پلاستیکی است، مواد را داخل قیف پلاستیکی نموده و با فشار مواد را داخل کاور سوسیس نمایید.</p><p>در روش دیگر چند کاغذ شیرینی به شکل مربع برش داده و مواد را داخل کاغذ ریخته و کاغذ را رول نمایید. دو سر کاور را محکم گره بزنید. </p><p>قدم دهم </p><p>کوکتل‌ها را داخل آب جوش ریخته و به مدت 30 دقیقه مواد را بپزید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>کوکتل‌های پخته شده را داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت استفاده نمایید.</p>آماده‌سازی و پخت مینی کوکتل00آماده‌سازی و پخت مینی کوکتل<p>مواد اولیه برای تهیه کوکتل گوشت</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>گوشت&nbsp;<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل قرمز</td><td>یک قاشق‌چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نعنای خشک<br></td><td>یک قاشق‌چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>6 حبه<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق مرباخوری<br></td></tr><tr><td>نشاسته‌ی ذرت<br></td><td>سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شیر خشک<br></td><td>یک قاشق مرباخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> </p><p></p><p></p><p>قدم اول </p><p>گوشت را به قطعات کوچک برش داده و زیر آب بشویید. بهتر است گوشت کم‌چرب انتخاب شود. برای آن‌که در زمان پخت، کوکتل خوب بپزد، از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده شود.</p><p>قدم دوم</p><p>سیر را له کرده و فلفل قرمز، نمک، پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. </p><p>قدم سوم</p><p>گوشت را بعد از شستن با ادویه‌ها میکس کنید. چندین بار گوشت را با مواد مخلوط نمایید، تا ادویه‌ها به خرد گوشت برود. </p><p>قدم چهارم</p><p>بعد از مزه‌دار کردن گوشت، آن را از چرخ‌گوشت عبور دهید. این کار باید دو یا سه‌بار انجام شود. تا بافت گوشت به‌خوبی از هم باز شود.</p><p>قدم پنجم</p><p>گوشت چرخ شده را برای مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم ششم </p><p>گوشت را در غذاساز ریخته و نشاسته‌ی ذرت و شیر خشک به آن اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.</p><p>قدم هفتم </p><p>دو الی سه تکه‌ی یخ به مواد اضافه کرده و مواد را مجدداً میکس نمایید.</p><p>قدم هشتم </p><p>کمی که از میکس مواد گذشت یک‌بار دیگر دو تکه یخ به مواد اضافه کرده و میکس را مجدداً ادامه دهید.</p><p>قدم نهم </p><p>مخلوط مواد آماده شده است. حالا باید مواد را داخل کاور سوسیس گذاشت برای این کار چند روش می‌توان انجام داد </p><p>یک روش استفاده از دستگاههای سوسیس‌میکر است که به راحتی مواد را داخل کاور می‌نماید</p><p>روش دیگر استفاده از قیف‌های پلاستیکی است، مواد را داخل قیف پلاستیکی نموده و با فشار مواد را داخل کاور سوسیس نمایید.</p><p>در روش دیگر چند کاغذ شیرینی به شکل مربع برش داده و مواد را داخل کاغذ ریخته و کاغذ را رول نمایید. دو سر کاور را محکم گره بزنید. </p><p>قدم دهم </p><p>کوکتل‌ها را داخل آب جوش ریخته و به مدت 30 دقیقه مواد را بپزید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>کوکتل‌های پخته شده را داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت استفاده نمایید.</p>
414887410111627246141232500null25011000محتوای_کلیnull <p>کوکتل‌ها را چه با روش خانگی و چه از بیرون خریداری می‌شود از کاور بیرون بیاورید.</p><p>قدم اول </p><p>درون یک تابه روغن ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود.</p><p>قدم دوم </p><p>کوکتل‌ها را درون تابه ریخته و نمک فلفل و مقدار کمی سس کچاپ به کوکتل اضافه نموده تا کوکتل سرخ شود.</p><p>قدم سوم</p><p>بعد از سرخ‌شدن، کوکتل را بین نان‌ باگت‌های کوچک قرار داده و برای سرو شدن ساندویچ‌ها را روی میز بگذارید.</p>سرخ کردن کوکتل00سرخ کردن کوکتل<p>کوکتل‌ها را چه با روش خانگی و چه از بیرون خریداری می‌شود از کاور بیرون بیاورید.</p><p>قدم اول </p><p>درون یک تابه روغن ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود.</p><p>قدم دوم </p><p>کوکتل‌ها را درون تابه ریخته و نمک فلفل و مقدار کمی سس کچاپ به کوکتل اضافه نموده تا کوکتل سرخ شود.</p><p>قدم سوم</p><p>بعد از سرخ‌شدن، کوکتل را بین نان‌ باگت‌های کوچک قرار داده و برای سرو شدن ساندویچ‌ها را روی میز بگذارید.</p>