db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885550111627243141217000null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه مینی ساندویچ مرغ00طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ<p></p>
214885551111627244141217000null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-ساندویچ-مرغ" target="_blank">مینی ساندویچ مرغ</a></strong> بسیار آسان است و در زمان دو ساعت این ساندویچ برای سرو آماده می‌شود. مینی ساندویچ مرغ با ترکیبات مختلفی از جمله قارچ و پنیرعرضه می‌شود. شکل دیگری از ساندویچ مرغ فیله‌ی سوخاری است که در رستوران‌ها سرو می‌شود. هر نوع از مینی ساندویچ مرغ ( پخته‌شده، گریل و یا سوخاری شده) به تجهیزات مختلفی نیاز دارد. اما به‌طور کلی، یک قابلمه، تابه و یک تخته‌کار تمام تجهیزاتی است که در آشپزی مینی ساندویچ‌ مرغ حتماً نیاز است. این ساندویچ را می‌توان در مهمانی‌های فانتزی و یا جشن‌های تولدی که خارج از خانه برگزار می‌شود سرو نمود. مینی ساندویچ مرغ یک وعده‌ی غذایی کامل به‌حساب می‌آید و بسیاری از افراد در هنگام ناهار و یا شام از مینی ساندویچ مرغ استفاده می‌نمایند.</p>00<p>آشپزی <strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-ساندویچ-مرغ" target="_blank">مینی ساندویچ مرغ</a></strong> بسیار آسان است و در زمان دو ساعت این ساندویچ برای سرو آماده می‌شود. مینی ساندویچ مرغ با ترکیبات مختلفی از جمله قارچ و پنیرعرضه می‌شود. شکل دیگری از ساندویچ مرغ فیله‌ی سوخاری است که در رستوران‌ها سرو می‌شود. هر نوع از مینی ساندویچ مرغ ( پخته‌شده، گریل و یا سوخاری شده) به تجهیزات مختلفی نیاز دارد. اما به‌طور کلی، یک قابلمه، تابه و یک تخته‌کار تمام تجهیزاتی است که در آشپزی مینی ساندویچ‌ مرغ حتماً نیاز است. این ساندویچ را می‌توان در مهمانی‌های فانتزی و یا جشن‌های تولدی که خارج از خانه برگزار می‌شود سرو نمود. مینی ساندویچ مرغ یک وعده‌ی غذایی کامل به‌حساب می‌آید و بسیاری از افراد در هنگام ناهار و یا شام از مینی ساندویچ مرغ استفاده می‌نمایند.</p>
314885552111627246141217000null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>آماده‌سازی ساندویچ مرغ شامل پختن مرغ و ریز کردن مواد داخل ساندویچ است.</p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مرغ<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>قارچ <br></td><td>یک فنجان<br></td></tr><tr><td>ذرت <br></td><td>نصف فنجان</td></tr><tr><td>فلفل‌ دلمه‌ای<br></td><td>یک عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا چدار<br></td><td>150 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>آماده‌سازی و پخت مینی ساندویچ مرغ قارچ و پنیر00آماده‌سازی و پخت مینی ساندویچ مرغ قارچ و پنیر<p>آماده‌سازی ساندویچ مرغ شامل پختن مرغ و ریز کردن مواد داخل ساندویچ است.</p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مرغ<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>قارچ <br></td><td>یک فنجان<br></td></tr><tr><td>ذرت <br></td><td>نصف فنجان</td></tr><tr><td>فلفل‌ دلمه‌ای<br></td><td>یک عدد کوچک<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا چدار<br></td><td>150 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر زنجبیل<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>
414886640111627246141217000null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>فیله‌ی مرغ را در یک قابلمه، همراه با یک پیاز حلقه شده، زردچوبه و کمی پودر زنجبیل، روی حرارت کم بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>بعد از پخته شدن، مرغ را ریش ریش کرده و در یک تابه که از قبل داغ شده است بریزید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را تفت داده و ذرت و فلفل‌ دلمه‌ای را به مرغ تفت داده اضافه نمایید. کمی که از تفت دادن مواد گذشت، پنیر پیتزا را نیز به ترکیب اضافه نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>ساندویچ‌ها را داخل نان باگت کوچک ریخته و روی میز سرو نمایید.</p><p></p>00<p>قدم اول </p><p>فیله‌ی مرغ را در یک قابلمه، همراه با یک پیاز حلقه شده، زردچوبه و کمی پودر زنجبیل، روی حرارت کم بپزید.</p><p>قدم دوم </p><p>بعد از پخته شدن، مرغ را ریش ریش کرده و در یک تابه که از قبل داغ شده است بریزید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را تفت داده و ذرت و فلفل‌ دلمه‌ای را به مرغ تفت داده اضافه نمایید. کمی که از تفت دادن مواد گذشت، پنیر پیتزا را نیز به ترکیب اضافه نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>ساندویچ‌ها را داخل نان باگت کوچک ریخته و روی میز سرو نمایید.</p><p></p>
514886641111627246141217000null25011000محتوای_کلیnull <p>در این روش تکه‌های مرغ را مزه‌دار و سوخاری نمایید. </p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سینه مرغ<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>آرد سوخاری<br></td><td>یک پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد سفید <br></td><td>1/5 پیمانه<br></td></tr><tr><td>زرده تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>پودر نعنا<br></td><td>1/2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>1/2 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>پخت مینی ساندویچ مرغ به روش KFC00پخت مینی ساندویچ مرغ به روش KFC<p>در این روش تکه‌های مرغ را مزه‌دار و سوخاری نمایید. </p><p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>سینه مرغ<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>آرد سوخاری<br></td><td>یک پیمانه<br></td></tr><tr><td>نمک <br></td><td>1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آرد سفید <br></td><td>1/5 پیمانه<br></td></tr><tr><td>زرده تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>پودر نعنا<br></td><td>1/2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>1/2 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>
614886642111627246141217000null25011000محتوای_کلیnull <p> قدم اول</p><p>ابتدا سینه مرغ را مزه‌دار نموده برای این کار کمی نمک و آب‌لیمو به مرغ اضافه نمود و مرغ را برای سه ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم دوم </p><p> سه کاسه برداشته و در هر کاسه مواد زیر را بریزید.</p><p>زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با هم‌زن زده تا خامه‌ای شود.</p><p>در ظرف دیگر آرد سفید و ادویه‌هایی که ذکر شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>آرد سوخاری را نیز در یک ظرف دیگر بریزید. اگر می‌خواهید مرغ سوخاری اسپایسی به‌دست آورید به آرد سوخاری، فلفل اضافه نمایید</p><p>قدم سوم </p><p>مرغ را از یخچال بیرون آورید. ابتدا در آرد سفید سپس در کاسه‌ی زرده‌ی تخم‌مرغ و در آخر کاسه‌ی آرد سوخاری زده و مجدداً کاسه‌ی زرده‌ی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. بعد از غلتاندن در همه‌ی مواد، مرغ روی یک سینی گذاشته و برای مدت زمان یک ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم چهارم</p><p>نانِ گرد و یا نان باگت کوچک انتخاب کرده و روی سینی بچینید. روی هر نان با برس کمی سس کچاپ و یا سس هزار جزیره مالیده و یک لایه پنیر گودا بگذارید و روی پنیر یک تکه از مرغ سوخاری قرار دهید سپس مواد را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود</p><p></p>00<p> قدم اول</p><p>ابتدا سینه مرغ را مزه‌دار نموده برای این کار کمی نمک و آب‌لیمو به مرغ اضافه نمود و مرغ را برای سه ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم دوم </p><p> سه کاسه برداشته و در هر کاسه مواد زیر را بریزید.</p><p>زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با هم‌زن زده تا خامه‌ای شود.</p><p>در ظرف دیگر آرد سفید و ادویه‌هایی که ذکر شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>آرد سوخاری را نیز در یک ظرف دیگر بریزید. اگر می‌خواهید مرغ سوخاری اسپایسی به‌دست آورید به آرد سوخاری، فلفل اضافه نمایید</p><p>قدم سوم </p><p>مرغ را از یخچال بیرون آورید. ابتدا در آرد سفید سپس در کاسه‌ی زرده‌ی تخم‌مرغ و در آخر کاسه‌ی آرد سوخاری زده و مجدداً کاسه‌ی زرده‌ی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. بعد از غلتاندن در همه‌ی مواد، مرغ روی یک سینی گذاشته و برای مدت زمان یک ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم چهارم</p><p>نانِ گرد و یا نان باگت کوچک انتخاب کرده و روی سینی بچینید. روی هر نان با برس کمی سس کچاپ و یا سس هزار جزیره مالیده و یک لایه پنیر گودا بگذارید و روی پنیر یک تکه از مرغ سوخاری قرار دهید سپس مواد را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود</p><p></p>