db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885449111627243141216400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه مینی‌ پیتزا مخصوص00طرز تهیه مینی‌ پیتزا مخصوص<p></p>
214885448111627244141216400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-پیتزا-مخصوص" target="_blank">مینی پیتزا مخصوص</a></strong> یک نوع از پیتزا است که هر شخص می‌تواند به‌سلیقه‌ی خود این پیتزا را تهیه نماید. می‌‌توان در پخت این پیتزا از ژامبون استفاده نمود می‌توان از سوسیس و ژامبون استفاده نمود و می‌توان از سبزیجات نیز در ترکیب این پیتزا استفاده کرد. به‌همین‌ دلیل مدت زمان پخت پیتزا بسته به مواد داخل آن متفاوت است. اما به‌طور میانگین زمان آماده‌سازی پیتزای مخصوص 20 دقیقه و زمان پخت آن نیز 30 دقیقه است. مینی‌پیتزا برای مهمانی‌های فانتزی، مناسب سرو شدن است. برای پخت این غذا نیازمند فر، تخته‌کار و تابه برای تفت دادن مواد هستیم. در این دستورالعمل ما با نحوه‌ی تهیه‌ی پیتزای مخصوص ایتالیایی آشنا می‌شویم.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-مینی-پیتزا-مخصوص" target="_blank">مینی پیتزا مخصوص</a></strong> یک نوع از پیتزا است که هر شخص می‌تواند به‌سلیقه‌ی خود این پیتزا را تهیه نماید. می‌‌توان در پخت این پیتزا از ژامبون استفاده نمود می‌توان از سوسیس و ژامبون استفاده نمود و می‌توان از سبزیجات نیز در ترکیب این پیتزا استفاده کرد. به‌همین‌ دلیل مدت زمان پخت پیتزا بسته به مواد داخل آن متفاوت است. اما به‌طور میانگین زمان آماده‌سازی پیتزای مخصوص 20 دقیقه و زمان پخت آن نیز 30 دقیقه است. مینی‌پیتزا برای مهمانی‌های فانتزی، مناسب سرو شدن است. برای پخت این غذا نیازمند فر، تخته‌کار و تابه برای تفت دادن مواد هستیم. در این دستورالعمل ما با نحوه‌ی تهیه‌ی پیتزای مخصوص ایتالیایی آشنا می‌شویم.</p>
314885450111627246141216400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد اولیه</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td>مقدار</td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>300 گرم</td></tr><tr><td>سوسیس</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>قارچ</td><td>30 گرم</td></tr><tr><td>ذرت<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>خمیر پیتزا<br></td><td>دو عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه‌ای کوچک</td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>پودر سیر</td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>دستور پخت مینی پیتزای مخصوص 00دستور پخت مینی پیتزای مخصوص <p>مواد اولیه</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td>مقدار</td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>300 گرم</td></tr><tr><td>سوسیس</td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>قارچ</td><td>30 گرم</td></tr><tr><td>ذرت<br></td><td>نصف پیمانه<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>خمیر پیتزا<br></td><td>دو عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه‌ای کوچک</td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>پودر سیر</td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414886558111627246141216400null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>ژامبون را حلقه‌ای برش داده و هر برش را مجدداً به هشت قسمت تقسیم نمایید</p><p>قدم دوم</p><p>سوسیس را مانند ژامبون حلقه‌ای برش دهید</p><p>قدم سوم </p><p>قارچ وفلفل دلمه‌ای را ابتدا شسته و بعد حلقه‌ای خرد نمایید. فلفل‌ دلمه‌ای ریز برش زده شود</p><p>قدم چهارم</p><p>قالب پیتزا را روغن زده و خمیر پیتزا را روی قالب بگذارید. یک لایه سس کچاپ روی خمیر مالیده و پنیر پیتزای رنده شده را روی لایه‌ی سس کچاپ بریزید. ژامبون و سوسیس را روی پنیر گذاشته و قارچ‌ها را روی ژامبون و سوسیس قراردهید. </p><p>قدم پنجم </p><p>یک لایه‌ی دیگر پنیر روی مواد ریخته و روی پنیر را با فلفل‌ دلمه‌ای و ذرت و زیتون تزئین نمایید. </p><p>قدم ششم </p><p>پیتزا را داخل فر که از قبل با دمای 180‌درجه گرم شده است بگذارید. اجازه دهید پیتزا 20 دقیقه داخل فر بماند</p><p>قدم هفتم </p><p>بعد از بیست دقیقه پیتزای ما برای سرو شدن روی میز آماده است.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول </p><p>ژامبون را حلقه‌ای برش داده و هر برش را مجدداً به هشت قسمت تقسیم نمایید</p><p>قدم دوم</p><p>سوسیس را مانند ژامبون حلقه‌ای برش دهید</p><p>قدم سوم </p><p>قارچ وفلفل دلمه‌ای را ابتدا شسته و بعد حلقه‌ای خرد نمایید. فلفل‌ دلمه‌ای ریز برش زده شود</p><p>قدم چهارم</p><p>قالب پیتزا را روغن زده و خمیر پیتزا را روی قالب بگذارید. یک لایه سس کچاپ روی خمیر مالیده و پنیر پیتزای رنده شده را روی لایه‌ی سس کچاپ بریزید. ژامبون و سوسیس را روی پنیر گذاشته و قارچ‌ها را روی ژامبون و سوسیس قراردهید. </p><p>قدم پنجم </p><p>یک لایه‌ی دیگر پنیر روی مواد ریخته و روی پنیر را با فلفل‌ دلمه‌ای و ذرت و زیتون تزئین نمایید. </p><p>قدم ششم </p><p>پیتزا را داخل فر که از قبل با دمای 180‌درجه گرم شده است بگذارید. اجازه دهید پیتزا 20 دقیقه داخل فر بماند</p><p>قدم هفتم </p><p>بعد از بیست دقیقه پیتزای ما برای سرو شدن روی میز آماده است.</p>
514886559111627246141216400null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>ژامبون و سوسیس را حلقه‌ای خرد کنید</p><p>قدم دوم </p><p>قارچ و فلفل‌دلمه‌ای و زیتون را حلقه‌ای خرد نمایید. با این تفاوت که فلفل‌ دلمه‌ای و زیتون باید به تکه‌های ریزتری خرد شوند.</p><p>قدم سوم</p><p>تابه را داغ کرده و روغن بریزید. کمی که روغن داغ شد سوسیس را برای تفت دادن داخل روغن ریخته و صبر کنید تا سوسیس کاملاً پخته شود به‌دلیل استفاده از تابه در پخت مینی‌پیتزا بهتر است مواد کاملاً از قبل پخته شود.</p><p>قدم چهارم</p><p>سوسیس که خوب پخته شد، سوسیس را داخل ظرف دیگری بریزید و قارچ را در تابه بریزید. حرارت را کمی بیشتر نموده و اجازه دهید تا قارچ پخته شود. بهتر است قارچ به‌اندازه‌ای پخته شود که تمام آب میان قارچ تمام شود. قارچ که پخته شد فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه کرده و یک دقیقه زمان دهید تا فلفل دلمه‌ای نیم‌پز شود</p><p>قدم پنجم</p><p>بهتر است در زمانی که از فر برای پخت پیتزا استفاده نمیشود، خمیر پیتزای آماده استفاده کنید. خمیر را داخل تابه گذاشته و با کمی روغن تفت بدهید تا خمیر نرم شود. مدت زمان تفت دادن خمیر یک دقیقه مناسب است.</p><p>قدم ششم </p><p>خمیر را با یک لایه از سس کچاپ بپوشانید.</p><p>قدم هفتم </p><p>روی سس، پنیر پیتزای رنده شده بریزید.</p><p>قدم هشتم </p><p>سوسیس و ژامبون را روی پنیر ریخته و قارچ را روی آن‌ها قرار دهید.</p><p>قدم نهم</p><p>بعد از فیلینگ (پر کردن) لایه‌ی میانی مینی‌پیتزا، یک لایه‌ی دیگر پنیر پیتزا اضافه نمایید.</p><p>قدم دهم</p><p>روی پنیر پیتزا را با مواد داخل پیتزا تزئین نمایید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>در تابه را بسته و ده دقیقه مواد را داخل تابه بپزید. </p><p>قدم دوازدهم </p><p>مینی‌پیتزا برای سرو شدن روی میز آماده است.</p><p></p>روش پخت مینی‌پیتزا بدون فر موادی که در این مینی‌پیتزا استفاده می‌نماییم همان مواد قبل است.00روش پخت مینی‌پیتزا بدون فر موادی که در این مینی‌پیتزا استفاده می‌نماییم همان مواد قبل است.<p>قدم اول</p><p>ژامبون و سوسیس را حلقه‌ای خرد کنید</p><p>قدم دوم </p><p>قارچ و فلفل‌دلمه‌ای و زیتون را حلقه‌ای خرد نمایید. با این تفاوت که فلفل‌ دلمه‌ای و زیتون باید به تکه‌های ریزتری خرد شوند.</p><p>قدم سوم</p><p>تابه را داغ کرده و روغن بریزید. کمی که روغن داغ شد سوسیس را برای تفت دادن داخل روغن ریخته و صبر کنید تا سوسیس کاملاً پخته شود به‌دلیل استفاده از تابه در پخت مینی‌پیتزا بهتر است مواد کاملاً از قبل پخته شود.</p><p>قدم چهارم</p><p>سوسیس که خوب پخته شد، سوسیس را داخل ظرف دیگری بریزید و قارچ را در تابه بریزید. حرارت را کمی بیشتر نموده و اجازه دهید تا قارچ پخته شود. بهتر است قارچ به‌اندازه‌ای پخته شود که تمام آب میان قارچ تمام شود. قارچ که پخته شد فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه کرده و یک دقیقه زمان دهید تا فلفل دلمه‌ای نیم‌پز شود</p><p>قدم پنجم</p><p>بهتر است در زمانی که از فر برای پخت پیتزا استفاده نمیشود، خمیر پیتزای آماده استفاده کنید. خمیر را داخل تابه گذاشته و با کمی روغن تفت بدهید تا خمیر نرم شود. مدت زمان تفت دادن خمیر یک دقیقه مناسب است.</p><p>قدم ششم </p><p>خمیر را با یک لایه از سس کچاپ بپوشانید.</p><p>قدم هفتم </p><p>روی سس، پنیر پیتزای رنده شده بریزید.</p><p>قدم هشتم </p><p>سوسیس و ژامبون را روی پنیر ریخته و قارچ را روی آن‌ها قرار دهید.</p><p>قدم نهم</p><p>بعد از فیلینگ (پر کردن) لایه‌ی میانی مینی‌پیتزا، یک لایه‌ی دیگر پنیر پیتزا اضافه نمایید.</p><p>قدم دهم</p><p>روی پنیر پیتزا را با مواد داخل پیتزا تزئین نمایید.</p><p>قدم یازدهم </p><p>در تابه را بسته و ده دقیقه مواد را داخل تابه بپزید. </p><p>قدم دوازدهم </p><p>مینی‌پیتزا برای سرو شدن روی میز آماده است.</p><p></p>