db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885821111627243141218900null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه قارچ سوخاری00طرز تهیه قارچ سوخاری<p></p>
214885822111627244141218900null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>در سالهای اخیر در رستوران ها و فست فودها <a href="http://فینگر-فود-قارچ-سوخاری" target="_blank"><strong>قارچ سوخاری</strong></a> رواج پیدا کرده است قارچ سوخاری که در کشور آمریکا اغلب به عنوان یک میان وعده غذایی میل میشود از ترکیب قارچ با پودر سوخاری به دست می آید. روش پخت غذای سوخاری بسیار آسان است و می تواند در هر آشپزخانه ای با کمترین امکانات تهیه شود یک گاز کوچک رومیزی یک تابه کوچک و ظرفی برای میکس مواد همه تجهیزاتی است که برای پخت قارچ سوخاری نیاز است. قارچ سوخاری برای مهمانی ها جشن تولدها و شب نشینی های خودمانی بسیار عالی است.</p>00<p>در سالهای اخیر در رستوران ها و فست فودها <a href="http://فینگر-فود-قارچ-سوخاری" target="_blank"><strong>قارچ سوخاری</strong></a> رواج پیدا کرده است قارچ سوخاری که در کشور آمریکا اغلب به عنوان یک میان وعده غذایی میل میشود از ترکیب قارچ با پودر سوخاری به دست می آید. روش پخت غذای سوخاری بسیار آسان است و می تواند در هر آشپزخانه ای با کمترین امکانات تهیه شود یک گاز کوچک رومیزی یک تابه کوچک و ظرفی برای میکس مواد همه تجهیزاتی است که برای پخت قارچ سوخاری نیاز است. قارچ سوخاری برای مهمانی ها جشن تولدها و شب نشینی های خودمانی بسیار عالی است.</p>
314885823111627246141218900null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>پخت قارچ سوخاری کار چندان پیچیده‌ای نیست اما چندین روش مختلف برای طعم‌دار کردن و پخت آن وجود دارد که کار را کمی پیچیده می‌کند. هر رستوران، فست فود و سرآشپزی دستور خاص پخت قارچ سوخاری خود را دارد و از سس‌های ویژه خود برای سرو این غذا استفاده می‌کند. در اینجا به یکی از دستور طبخ‌های کلاسیک این غذا اشاره می‌کنیم.</p>طرز تهیه قارچ سوخاری00طرز تهیه قارچ سوخاری<p>پخت قارچ سوخاری کار چندان پیچیده‌ای نیست اما چندین روش مختلف برای طعم‌دار کردن و پخت آن وجود دارد که کار را کمی پیچیده می‌کند. هر رستوران، فست فود و سرآشپزی دستور خاص پخت قارچ سوخاری خود را دارد و از سس‌های ویژه خود برای سرو این غذا استفاده می‌کند. در اینجا به یکی از دستور طبخ‌های کلاسیک این غذا اشاره می‌کنیم.</p>
414885824111627246141218900null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>2 فنجان<br></td></tr><tr><td>آرد سفید</td><td>1 فنجان</td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2عدد<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل،زردچوبه و آویشن<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه 00مواد اولیه <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>قارچ<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>2 فنجان<br></td></tr><tr><td>آرد سفید</td><td>1 فنجان</td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2عدد<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن سرخ کردنی<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل،زردچوبه و آویشن<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514887172111627246141218900null25011000محتوای_کلیnull <p>قارچ‌ها را به دقت شست‌وشو دهید و با یک دستمال آب آن را بگیرید، اگر سیاهی‌ای رو قارچ مشاهده می‌کنید آن را با چاقو بگیرید.</p><p> برای اینکه قارچ‌ها سیاه نشود روی آن کمی آب لیمو بریزید.</p><p>تخم مرغ‌ها را بشکنید و نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به آن اضافه کنید.</p><p>تخم مرغ‌ها و ادویه را خوب به هم بزنید تا مواد اولیه به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و یک ماده یک دست شکل بگیرد.</p><p>قارچ‌ها را تک تک داخل ظرف تخم مرغ قرارداده و خوب به هم بزنید تا تخم مرغ‌ها به خوبی به خورد قارچ برود.</p><p>قارچ‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید تا تخم مرغ‌های اضافه روی آن به داخل ظرف بریزد.</p><p>پودر سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف‌های جداگانه قرار دهید. </p><p>قارچ‌ها را داخل آرد سفید بزنید و برای بار دوم به تخم مرغ آغشته کنید.</p><p>وقتی تخم مرغ و آردهای اضافه از قارچ خارج شدند آن را داخل آرد سوخاری بزنید.</p><p>قارچ را داخل روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.</p>طرز تهیه00طرز تهیه<p>قارچ‌ها را به دقت شست‌وشو دهید و با یک دستمال آب آن را بگیرید، اگر سیاهی‌ای رو قارچ مشاهده می‌کنید آن را با چاقو بگیرید.</p><p> برای اینکه قارچ‌ها سیاه نشود روی آن کمی آب لیمو بریزید.</p><p>تخم مرغ‌ها را بشکنید و نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به آن اضافه کنید.</p><p>تخم مرغ‌ها و ادویه را خوب به هم بزنید تا مواد اولیه به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و یک ماده یک دست شکل بگیرد.</p><p>قارچ‌ها را تک تک داخل ظرف تخم مرغ قرارداده و خوب به هم بزنید تا تخم مرغ‌ها به خوبی به خورد قارچ برود.</p><p>قارچ‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید تا تخم مرغ‌های اضافه روی آن به داخل ظرف بریزد.</p><p>پودر سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف‌های جداگانه قرار دهید. </p><p>قارچ‌ها را داخل آرد سفید بزنید و برای بار دوم به تخم مرغ آغشته کنید.</p><p>وقتی تخم مرغ و آردهای اضافه از قارچ خارج شدند آن را داخل آرد سوخاری بزنید.</p><p>قارچ را داخل روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.</p>