db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114886747111627243141227200null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه سوشی فیلی رول00طرز تهیه سوشی فیلی رول<p></p>
214886746111627244141227200null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سوشی-فیلی-رول" target="_blank">سوشی فیلی رول</a></strong> یا فیلادلفیا رول یک سوشی بر پایه‌ی برنج و پنیر خامه‌ای است که در کنار آن ماهی سالمون نیز گذاشته می‌شود. آشپزی فیلی رول در سطح آسان قرار می‌گیرد و شما به راحتی می‌توانید این سوشی را بپزید. مدت زمان آماده‌سازی این سوشی 20 دقیقه بوده و ده دقیقه نیز برای رول کردن سوشی نیاز است. سوشی فیلی رول برای مهمانی‌های رسمی و با شکوه بسیار مناسب است هم‌چنین سوشی برای افرادی که امکان گرم کردن غذا را ندارند نیز مفید است. برای پخت این سوشی تجهیزات آشپزخانه‌ای مثل کارد، حوله، قابلمه، کاسه‌چوبی، آبکش و گاز نیاز است.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سوشی-فیلی-رول" target="_blank">سوشی فیلی رول</a></strong> یا فیلادلفیا رول یک سوشی بر پایه‌ی برنج و پنیر خامه‌ای است که در کنار آن ماهی سالمون نیز گذاشته می‌شود. آشپزی فیلی رول در سطح آسان قرار می‌گیرد و شما به راحتی می‌توانید این سوشی را بپزید. مدت زمان آماده‌سازی این سوشی 20 دقیقه بوده و ده دقیقه نیز برای رول کردن سوشی نیاز است. سوشی فیلی رول برای مهمانی‌های رسمی و با شکوه بسیار مناسب است هم‌چنین سوشی برای افرادی که امکان گرم کردن غذا را ندارند نیز مفید است. برای پخت این سوشی تجهیزات آشپزخانه‌ای مثل کارد، حوله، قابلمه، کاسه‌چوبی، آبکش و گاز نیاز است.</p>
314886748111627246141227200null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p></p>آماده‌سازی 00آماده‌سازی <p></p>
414886749111627246141227200null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>برنج<br></td><td>4 پیمانه<br></td></tr><tr><td>ماهی سالمون یا ماهی تن<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>یک بسته<br></td></tr><tr><td>خیار <br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>سرکه برنج<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای خوری</td></tr><tr><td>جلبک نوری<br></td><td>سه عدد<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول شستن برنج :</p><p>شستن برنج در سوشی همانند شستن برنج ایرانی است. به این صورت که ابتدا روی برنج آب سرد می‌ریزیم و با دست برنج‌ را در آب زیر و رو می‌نماییم با این کار نشاسته‌ی برنج را می‌گیریم. زمانی که آب برنج کدر شد آب را خالی کرده و مجدداً آب سرد روی برنج می‌ریزیم. این کار آنقدر تکرار می‌شود تا آب برنج شفاف بماند. زمانی که آب شستشوی برنج شفاف شد. آب برنج را در یک ظرف خالی کرده و برنج را در یک آبکش به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا آب برنج کشیده شود. </p><p>قدم دوم </p><p>برش دادن سبزیجات و ماهی : بسته به این‌که بخواهید چند عدد از مواد را داخل یک سوشی بگذارید ضخامت برش مواد متفاوت خواهد بود. وزن مواد داخل هر سوشی نباید از 57 گرم بیشتر شود.</p>00<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>برنج<br></td><td>4 پیمانه<br></td></tr><tr><td>ماهی سالمون یا ماهی تن<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>یک بسته<br></td></tr><tr><td>خیار <br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>سرکه برنج<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای خوری</td></tr><tr><td>جلبک نوری<br></td><td>سه عدد<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول شستن برنج :</p><p>شستن برنج در سوشی همانند شستن برنج ایرانی است. به این صورت که ابتدا روی برنج آب سرد می‌ریزیم و با دست برنج‌ را در آب زیر و رو می‌نماییم با این کار نشاسته‌ی برنج را می‌گیریم. زمانی که آب برنج کدر شد آب را خالی کرده و مجدداً آب سرد روی برنج می‌ریزیم. این کار آنقدر تکرار می‌شود تا آب برنج شفاف بماند. زمانی که آب شستشوی برنج شفاف شد. آب برنج را در یک ظرف خالی کرده و برنج را در یک آبکش به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا آب برنج کشیده شود. </p><p>قدم دوم </p><p>برش دادن سبزیجات و ماهی : بسته به این‌که بخواهید چند عدد از مواد را داخل یک سوشی بگذارید ضخامت برش مواد متفاوت خواهد بود. وزن مواد داخل هر سوشی نباید از 57 گرم بیشتر شود.</p>
514886750111627246141227200null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>برنج را در یک قابلمه ریخته و روی آن به‌اندازه‌ی یک بند انگشت آب بریزید. قابلمه را روی گاز گذاشته و صبر نمایید، تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، در قابلمه را گذاشته حرارت زیر قابلمه را کم کنید. اجازه دهید 15 دقیقه برنج بپزد. مراقبت کنید آب برنج تمام نشود. برنج باید در سوشی وارفته شود.</p><p>قدم سوم آماده‌سازی سرکه برنج </p><p>ابتدا نمک را به ظرف سرکه‌ی برنج اضافه نمایید. مخلوط را درون یک شیرجوش کوچک ریخته و روی حرارت کم قرار می‌دهیم. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و صبر می‌کنید تا شکر در مخلوط حل شود. بعد از حل شدن شکر گاز را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط سرکه خنک شود.</p><p>قدم چهارم پایان پخت</p><p>بعد از آن‌که پخت برنج تمام شد. برنج را در یک ظرف چوبی ریخته و با قاشق چوبی برنج را زیر و رو نمایید. زمانی که برنج را زیر و رو می‌کنید محلول سرکه‌ی برنج را به آن اضافه کنید. باید توجه داشت برنج حالت خمیری به خود نگیرد (سرکه‌ی برنج نباید زیاد از حد ریخته شود)</p><p>قدم پنجم : خنک‌سازی</p><p>یک بادبزن کاغذی برداشته و برنج را خنک کنید این کار تا آن‌جا انجام شود که رطوبت برنج تمام شود. حواستان باشد برنج حالت چسبندگی‌اش را از دست ندهد.</p>پختن00پختن<p>قدم اول</p><p>برنج را در یک قابلمه ریخته و روی آن به‌اندازه‌ی یک بند انگشت آب بریزید. قابلمه را روی گاز گذاشته و صبر نمایید، تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، در قابلمه را گذاشته حرارت زیر قابلمه را کم کنید. اجازه دهید 15 دقیقه برنج بپزد. مراقبت کنید آب برنج تمام نشود. برنج باید در سوشی وارفته شود.</p><p>قدم سوم آماده‌سازی سرکه برنج </p><p>ابتدا نمک را به ظرف سرکه‌ی برنج اضافه نمایید. مخلوط را درون یک شیرجوش کوچک ریخته و روی حرارت کم قرار می‌دهیم. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و صبر می‌کنید تا شکر در مخلوط حل شود. بعد از حل شدن شکر گاز را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط سرکه خنک شود.</p><p>قدم چهارم پایان پخت</p><p>بعد از آن‌که پخت برنج تمام شد. برنج را در یک ظرف چوبی ریخته و با قاشق چوبی برنج را زیر و رو نمایید. زمانی که برنج را زیر و رو می‌کنید محلول سرکه‌ی برنج را به آن اضافه کنید. باید توجه داشت برنج حالت خمیری به خود نگیرد (سرکه‌ی برنج نباید زیاد از حد ریخته شود)</p><p>قدم پنجم : خنک‌سازی</p><p>یک بادبزن کاغذی برداشته و برنج را خنک کنید این کار تا آن‌جا انجام شود که رطوبت برنج تمام شود. حواستان باشد برنج حالت چسبندگی‌اش را از دست ندهد.</p>
614886751111627246141227200null25011000محتوای_کلیnull <p>ماهی سالمون و یا فیله‌ی تن را با کاردهای بسیار تیز برش دهید. برش‌ها باید در طول جلبک قرار گیرد. خیار نیز مانند ماهی برش‌های نواری داده شوند.</p><p></p>خرد کردن مواد00خرد کردن مواد<p>ماهی سالمون و یا فیله‌ی تن را با کاردهای بسیار تیز برش دهید. برش‌ها باید در طول جلبک قرار گیرد. خیار نیز مانند ماهی برش‌های نواری داده شوند.</p><p></p>
714886752111627246141227200null25011000محتوای_کلیnull <p>بعد از آن‌که برنج آماده شد حالا باید سوشی را تهیه نمود.</p><p>قدم اول قرارگذاری جلبک </p><p>تخته‌کار را تمیز نمایید. یک حوله را روی تخته‌کار قرار دهید.جلبک را از طرف شفاف روی حوله بگذارید. از آن‌جا که جلبک‌ها در ورقه‌های نایلونی هستند باید مواظب بود در هنگام باز شدن بسته‌بندی جلبک‌ها خرد نشوند.</p><p>قدم دوم مرطوب نمودن انگشتان</p><p>نوک انگشتان خود را زیر آب سرد قرار دهید تا مرطوب شوند این کار از آن‌جهت انجام می‌شود تا در زمان پهن‌کردن برنج بر روی جلبک برنج به انگشتان نچسبد. سوشی غذایی است که انگشتان دست زیاد به غذا تماس دارد برای همین بهتر است دست قبل از تهیه‌ سوشی با آب وصابون به‌خوبی شسته شود.</p><p>قدم سوم قرار دادن برنج</p><p>یک لایه‌ی نازک از برنج را روی جلبک می‌‌ریزیم.لایه صاف و یک‌دست باید روی جلبک توزیع شود. این میزان برنج به‌اندازه‌ی 190تا140گرم است. با نوک انگشتان یک شیار نازک بین برنج درست نمایید. لبه‌های کناری جلبک باید خالی بماند تا در مرحله‌ی پیچش لبه‌ها روی هم قرار گیرد.</p><p>قدم چهارم</p><p>مواد خرد شده می‌تواند روی برنج قرار دهید ابتدا یک نوار ضخیم از پنیر روی برنج بمالید بعد فیله‌ها را در کنار پنیر قرار داده و در مرحله‌ی آخر خیار را قرار دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>سوشی را رول نمایید.</p>سرو سوشی فیلادلفیا یا سوشی فیلی رول00سرو سوشی فیلادلفیا یا سوشی فیلی رول<p>بعد از آن‌که برنج آماده شد حالا باید سوشی را تهیه نمود.</p><p>قدم اول قرارگذاری جلبک </p><p>تخته‌کار را تمیز نمایید. یک حوله را روی تخته‌کار قرار دهید.جلبک را از طرف شفاف روی حوله بگذارید. از آن‌جا که جلبک‌ها در ورقه‌های نایلونی هستند باید مواظب بود در هنگام باز شدن بسته‌بندی جلبک‌ها خرد نشوند.</p><p>قدم دوم مرطوب نمودن انگشتان</p><p>نوک انگشتان خود را زیر آب سرد قرار دهید تا مرطوب شوند این کار از آن‌جهت انجام می‌شود تا در زمان پهن‌کردن برنج بر روی جلبک برنج به انگشتان نچسبد. سوشی غذایی است که انگشتان دست زیاد به غذا تماس دارد برای همین بهتر است دست قبل از تهیه‌ سوشی با آب وصابون به‌خوبی شسته شود.</p><p>قدم سوم قرار دادن برنج</p><p>یک لایه‌ی نازک از برنج را روی جلبک می‌‌ریزیم.لایه صاف و یک‌دست باید روی جلبک توزیع شود. این میزان برنج به‌اندازه‌ی 190تا140گرم است. با نوک انگشتان یک شیار نازک بین برنج درست نمایید. لبه‌های کناری جلبک باید خالی بماند تا در مرحله‌ی پیچش لبه‌ها روی هم قرار گیرد.</p><p>قدم چهارم</p><p>مواد خرد شده می‌تواند روی برنج قرار دهید ابتدا یک نوار ضخیم از پنیر روی برنج بمالید بعد فیله‌ها را در کنار پنیر قرار داده و در مرحله‌ی آخر خیار را قرار دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>سوشی را رول نمایید.</p>