db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885308111627243141215700null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه سالاد ماکارونی00طرز تهیه سالاد ماکارونی<p></p>
214885307111627244141215700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-ماکارونی" target="_blank">سالاد ماکارونی</a></strong> ، یک سالاد آمریکایی است که در زیرگروه ماکارونی‌ها تقسیم می‌شود. برای تهیه‌‌ی این سالاد آشپز نباید از مهارت ویژه‌ای برخوردار باشد. سالاد ماکارونی غذایی است با سطح آشپزی آسان، که برای آماده‌سازی این سالاد، یک ساعت زمان لازم است و برای محصول نهایی که از میکس مواد به‌دست می‌آید، 10 دقیقه زمان کافی است. یکی دیگر از مزیت‌های سالاد ماکارونی تجهیزات آشپزخانه‌ای کمی است که برای این سالاد نیاز دارید، یک گاز رومیزی، یک کارد تیز و یک قابلمه برای درست کردن سالاد ماکارونی کافی است. سالاد ماکارونی برای شاغلینی که فرصت گرم‌ نمودن غذا را ندارند و یا زمانی برای درست کردن غذا ندارند بسیار مناسب است چون سالاد ماکارونی را تا یک هفته در یخچال می‌توان نگه‌داشت و میل کرد. </p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-ماکارونی" target="_blank">سالاد ماکارونی</a></strong> ، یک سالاد آمریکایی است که در زیرگروه ماکارونی‌ها تقسیم می‌شود. برای تهیه‌‌ی این سالاد آشپز نباید از مهارت ویژه‌ای برخوردار باشد. سالاد ماکارونی غذایی است با سطح آشپزی آسان، که برای آماده‌سازی این سالاد، یک ساعت زمان لازم است و برای محصول نهایی که از میکس مواد به‌دست می‌آید، 10 دقیقه زمان کافی است. یکی دیگر از مزیت‌های سالاد ماکارونی تجهیزات آشپزخانه‌ای کمی است که برای این سالاد نیاز دارید، یک گاز رومیزی، یک کارد تیز و یک قابلمه برای درست کردن سالاد ماکارونی کافی است. سالاد ماکارونی برای شاغلینی که فرصت گرم‌ نمودن غذا را ندارند و یا زمانی برای درست کردن غذا ندارند بسیار مناسب است چون سالاد ماکارونی را تا یک هفته در یخچال می‌توان نگه‌داشت و میل کرد. </p>
314885309111627246141215700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد اولیه </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>&nbsp;مواد اولیه<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>ماکارونی<br></td><td>200 گرم<br></td><td>شکل‌دار باشد به شکل C&nbsp; بهتر است<br></td></tr><tr><td>جعفری خرد شده<br></td><td>نصف فنجان<br></td><td><br></td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>200 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>آبلیمو<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>خیارشور<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>ذرت <br></td><td>1/3 پیمانه<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و تهیه‌ی سالاد ماکارونی00آماده‌سازی و تهیه‌ی سالاد ماکارونی<p>مواد اولیه </p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>&nbsp;مواد اولیه<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>ماکارونی<br></td><td>200 گرم<br></td><td>شکل‌دار باشد به شکل C&nbsp; بهتر است<br></td></tr><tr><td>جعفری خرد شده<br></td><td>نصف فنجان<br></td><td><br></td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>200 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>آبلیمو<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>خیارشور<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>ذرت <br></td><td>1/3 پیمانه<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414887735111627246141215700null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>ابتدا ماکارونی را در قابلمه ریخته نمک و روغن را اضافه‌ کرده و صبر کنید تا ماکارونی کمی بیشتر پخته شود.</p><p>قدم دوم</p><p>ماکارونی را بعد از جوشاندن، آبکش کرده و کنار بگذارید تا هم‌دمای اتاق شود.</p><p>قدم سوم</p><p>کالباس،جعفری و خیار‌شور را به تکه‌های کوچک‌تر تبدیل نمایید.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول </p><p>ابتدا ماکارونی را در قابلمه ریخته نمک و روغن را اضافه‌ کرده و صبر کنید تا ماکارونی کمی بیشتر پخته شود.</p><p>قدم دوم</p><p>ماکارونی را بعد از جوشاندن، آبکش کرده و کنار بگذارید تا هم‌دمای اتاق شود.</p><p>قدم سوم</p><p>کالباس،جعفری و خیار‌شور را به تکه‌های کوچک‌تر تبدیل نمایید.</p>
514887736111627246141215700null25011000محتوای_کلیnull <p>دو قاشق سس مایونز را در یک کاسه ریخته و آبلیمو و فلفل و نمک را به آن اضافه نمایید. توجه باید داشت که سس نباید زیاد رقیق شود. مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>تهیه‌ی نهایی</p><p> ماکارونی را با مواد خرد شده در یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کرده و به خوبی با یک قاشق بزرگ با هم ترکیب کنید. زمانی که مواد به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شد سس را به مواد اضافه نمایید.</p>تهیه‌ی سس00تهیه‌ی سس<p>دو قاشق سس مایونز را در یک کاسه ریخته و آبلیمو و فلفل و نمک را به آن اضافه نمایید. توجه باید داشت که سس نباید زیاد رقیق شود. مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.</p><p>تهیه‌ی نهایی</p><p> ماکارونی را با مواد خرد شده در یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کرده و به خوبی با یک قاشق بزرگ با هم ترکیب کنید. زمانی که مواد به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شد سس را به مواد اضافه نمایید.</p>