db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885273111627243141215500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه سالاد فصل00طرز تهیه سالاد فصل<p></p>
214885272111627244141215500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-فصل" target="_blank">سالاد فصل</a></strong><a href="http://سالاد-فصل" target="_blank"> </a>سالادی است که بر پایه‌ی گیاهان فصلی تهیه می‌شود. برای تهیه‌ی این سالاد شما نیازمند یک تخته‌کار و ظرفی برای مخلوط کردن مواد هستید مدت زمان آماده‌سازی این سالاد تا سرو شدن بیست دقیقه‌ است. هر شخص بدون هیچ مهارتی از آشپزی، می‌تواند یک سالاد فصل تهیه نماید. سالاد فصل در همه‌ی مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود. سالاد فصل معمولاٌ قبل و یا بعد از غذا میل می‌شود. این سالاد را می‌توان در بیرون از خانه نیز میل نمود. </p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-فصل" target="_blank">سالاد فصل</a></strong><a href="http://سالاد-فصل" target="_blank"> </a>سالادی است که بر پایه‌ی گیاهان فصلی تهیه می‌شود. برای تهیه‌ی این سالاد شما نیازمند یک تخته‌کار و ظرفی برای مخلوط کردن مواد هستید مدت زمان آماده‌سازی این سالاد تا سرو شدن بیست دقیقه‌ است. هر شخص بدون هیچ مهارتی از آشپزی، می‌تواند یک سالاد فصل تهیه نماید. سالاد فصل در همه‌ی مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود. سالاد فصل معمولاٌ قبل و یا بعد از غذا میل می‌شود. این سالاد را می‌توان در بیرون از خانه نیز میل نمود. </p>
314885274111627246141215500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>در این دستورالعمل روش تهیه‌ی سس فرانسوی نیز کنار سالاد آموزش داده میشود.</p><p>مواد لازم برای سالاد فصل<br></p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>خیار<br></td><td>4 عدد<br></td></tr><tr><td>گوجه<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کاهو<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>هویج&nbsp;<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کلم سفید<br></td><td>یک فنجان<br></td></tr><tr><td>کلم بنفش<br></td><td>نصف فنجان<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>آب‌لیمو<br></td><td>دو قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و تهیه‌ی سالاد فصل00آماده‌سازی و تهیه‌ی سالاد فصل<p>در این دستورالعمل روش تهیه‌ی سس فرانسوی نیز کنار سالاد آموزش داده میشود.</p><p>مواد لازم برای سالاد فصل<br></p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>خیار<br></td><td>4 عدد<br></td></tr><tr><td>گوجه<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کاهو<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>هویج&nbsp;<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کلم سفید<br></td><td>یک فنجان<br></td></tr><tr><td>کلم بنفش<br></td><td>نصف فنجان<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری</td></tr><tr><td>آب‌لیمو<br></td><td>دو قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414885275111627246141215500null25011000محتوای_کلیnull <p> </p><p> قدم اول ‌</p><p>همه‌ی مواد را شسته و در آب‌کش گذاشته، تا آب آن برود.</p><p>قدم دوم </p><p>خیار را پوست گرفته و به شکل حلقه‌ای برش دهید.</p><p>قدم سوم</p><p>گوجه را نیز حلقه حلقه نمایید کنار بگذارید.</p><p>قدم چهارم </p><p>کاهو و کلم را برگ برگ کرده و به صورت نواری برش دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>هویج را پوست گرفته و از شیار متوسط رنده عبور دهید.</p><p>قدم ششم </p><p>مواد را داخل ظرف میکس نمایید.</p>مواد لازم برای سالاد00مواد لازم برای سالاد<p> </p><p> قدم اول ‌</p><p>همه‌ی مواد را شسته و در آب‌کش گذاشته، تا آب آن برود.</p><p>قدم دوم </p><p>خیار را پوست گرفته و به شکل حلقه‌ای برش دهید.</p><p>قدم سوم</p><p>گوجه را نیز حلقه حلقه نمایید کنار بگذارید.</p><p>قدم چهارم </p><p>کاهو و کلم را برگ برگ کرده و به صورت نواری برش دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>هویج را پوست گرفته و از شیار متوسط رنده عبور دهید.</p><p>قدم ششم </p><p>مواد را داخل ظرف میکس نمایید.</p>
514885276111627246141215500null25011000محتوای_کلیnull <p>معمولاً در کنار سالاد فصل، سس‌های مختلفی به‌کار گرفته می‌شود. اما قدیمی‌ترین سسی که در کنار این سالاد استفاده می‌شده‌ است و هنوز نیز پرطرفدار است، سس فرانسوی است. روش تهیه‌ی این سس به شرح زیر است.</p><p> </p><p></p><p></p><p></p>مواد لازم برای سس سالاد00مواد لازم برای سس سالاد<p>معمولاً در کنار سالاد فصل، سس‌های مختلفی به‌کار گرفته می‌شود. اما قدیمی‌ترین سسی که در کنار این سالاد استفاده می‌شده‌ است و هنوز نیز پرطرفدار است، سس فرانسوی است. روش تهیه‌ی این سس به شرح زیر است.</p><p> </p><p></p><p></p><p></p>
614886358111627246141215500null25011000محتوای_کلیnull <p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center;">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سس مایونز<br></td><td style="text-align: center;">یک پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سس قرمز</td><td style="text-align: center;">سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">فلفل قرمز<br></td><td style="text-align: center;">1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودر پاپریکا(فلفل دلمه‌ای)<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک<br></td><td style="text-align: center;">1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">آب‌لیمو<br></td><td style="text-align: center;">پنج قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>شکر، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل‌دلمه‌ای و سس کچاپ را درون کاسه ریخته و با هم‌زن مواد را میکس نمایید. میکس مواد را آن‌قدر ادامه دهید تا شکر در میکس حل شود.</p><p>قدم دوم </p><p>آب‌لیمو را اضافه کرده و مواد را مجدداً مخلوط نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>سس به‌دست آمده‌ را استراحت دهید تا اگر شکر مانده است، شکر باقی‌مانده نیز حل شود. نباید در زمان خوردن سس، دانه‌های شکر در زیر دندان حس شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>سس مایونز را اضافه کرده و مواد را مجدداً هم بزنید.</p><p>قدم پنجم</p><p>سس فرانسوی، بعد از مخلوط شدن کامل سس مایونز تشکیل می‌شود.</p>مواد لازم برای سس فرانسوی00مواد لازم برای سس فرانسوی<p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center;">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center;">مقدار<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سس مایونز<br></td><td style="text-align: center;">یک پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سس قرمز</td><td style="text-align: center;">سه قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">فلفل قرمز<br></td><td style="text-align: center;">1/2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودر پاپریکا(فلفل دلمه‌ای)<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک<br></td><td style="text-align: center;">1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">آب‌لیمو<br></td><td style="text-align: center;">پنج قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>شکر، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل‌دلمه‌ای و سس کچاپ را درون کاسه ریخته و با هم‌زن مواد را میکس نمایید. میکس مواد را آن‌قدر ادامه دهید تا شکر در میکس حل شود.</p><p>قدم دوم </p><p>آب‌لیمو را اضافه کرده و مواد را مجدداً مخلوط نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>سس به‌دست آمده‌ را استراحت دهید تا اگر شکر مانده است، شکر باقی‌مانده نیز حل شود. نباید در زمان خوردن سس، دانه‌های شکر در زیر دندان حس شود.</p><p>قدم چهارم </p><p>سس مایونز را اضافه کرده و مواد را مجدداً هم بزنید.</p><p>قدم پنجم</p><p>سس فرانسوی، بعد از مخلوط شدن کامل سس مایونز تشکیل می‌شود.</p>