db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885241111627243141215400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه سالاد الویه00طرز تهیه سالاد الویه<p></p>
214885240111627244141215400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-الویه" target="_blank">سالاد الویه</a></strong> بر پایه‌ی سیب‌زمینی و سس مایونز بنا شده است و از ترکیب این مواد با سس مایونز، می‌توان به سالاد الویه دست پیدا کرد. از آن‌جا که پخت این دو ماده‌ی غذایی و میکس آن با سس کار بسیار ساده‌ای است، آشپزی سالاد الویه نیز در سطح آسان ارزیابی میشود. این سالاد در گروه سالادهای سفید قرار دارد و در سفره‌های خانوادگی به‌عنوان غذای اصلی و در مجالس به‌عنوان پیش‌غذا شناخته می‌شود. تجهیزات آشپزخانه‌ای برای سالاد الویه تخته‌کار، قابلمه و ظرفی بزرگ برای میکس مواد است. این غذا مناسب افراد شاغل بیرون از خانه، مسافرت و پیک‌نیک‌ها است. سرد سرو شدن غذا و وجود مواد غذایی که می‌تواند یک فرد را سیر نماید باعث محبوبیت همگانی این غذا شده است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا یک ساعت و تهیه‌ی نهایی این غذا بیست دقیقه زمان نیاز دارد. </p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-الویه" target="_blank">سالاد الویه</a></strong> بر پایه‌ی سیب‌زمینی و سس مایونز بنا شده است و از ترکیب این مواد با سس مایونز، می‌توان به سالاد الویه دست پیدا کرد. از آن‌جا که پخت این دو ماده‌ی غذایی و میکس آن با سس کار بسیار ساده‌ای است، آشپزی سالاد الویه نیز در سطح آسان ارزیابی میشود. این سالاد در گروه سالادهای سفید قرار دارد و در سفره‌های خانوادگی به‌عنوان غذای اصلی و در مجالس به‌عنوان پیش‌غذا شناخته می‌شود. تجهیزات آشپزخانه‌ای برای سالاد الویه تخته‌کار، قابلمه و ظرفی بزرگ برای میکس مواد است. این غذا مناسب افراد شاغل بیرون از خانه، مسافرت و پیک‌نیک‌ها است. سرد سرو شدن غذا و وجود مواد غذایی که می‌تواند یک فرد را سیر نماید باعث محبوبیت همگانی این غذا شده است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا یک ساعت و تهیه‌ی نهایی این غذا بیست دقیقه زمان نیاز دارد. </p>
314885242111627246141215400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>آماده‌سازی سالاد الویه شامل پختن مواد اولیه و خرد کردن آن مواد است</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center; ">مقدار<br></td><td style="text-align: center; ">توضیحات<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center; ">4 عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سیب‌زمینی<br></td><td style="text-align: center; ">5 عدد<br></td><td style="text-align: center; ">درشت انتخاب نشود<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سینه‌ی مرغ<br></td><td style="text-align: center; ">300 گرم<br></td><td style="text-align: center; ">بسته به تعداد نفرات و سلیقه‌ی افراد متفاوت است<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">خیارشور<br></td><td style="text-align: center; ">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">کنسرو نخود سبز<br></td><td style="text-align: center; ">100 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">روغن زیتون<br></td><td style="text-align: center; ">دو قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سس مایونز<br></td><td style="text-align: center; ">یک شیشه‌ی کوچک</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و تهیه‌ی محصول نهایی00آماده‌سازی و تهیه‌ی محصول نهایی<p>آماده‌سازی سالاد الویه شامل پختن مواد اولیه و خرد کردن آن مواد است</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center; ">مقدار<br></td><td style="text-align: center; ">توضیحات<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center; ">4 عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سیب‌زمینی<br></td><td style="text-align: center; ">5 عدد<br></td><td style="text-align: center; ">درشت انتخاب نشود<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سینه‌ی مرغ<br></td><td style="text-align: center; ">300 گرم<br></td><td style="text-align: center; ">بسته به تعداد نفرات و سلیقه‌ی افراد متفاوت است<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">خیارشور<br></td><td style="text-align: center; ">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">کنسرو نخود سبز<br></td><td style="text-align: center; ">100 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">روغن زیتون<br></td><td style="text-align: center; ">دو قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سس مایونز<br></td><td style="text-align: center; ">یک شیشه‌ی کوچک</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414885243111627246141215400null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و مرغ را در ظروف جداگانه بپزید.</p><p>قدم دوم</p><p>تخم‌مرغ و سیب‌زمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را ریش‌ریش کرده و با تخم‌مرغ و سیب‌زمینی میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خیار‌شور را به‌صورت تکه‌های بسیار ریز خرد نمایید.</p><p>قدم پنجم</p><p>خیار‌شور، ذرت و نخود‌فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و بار دیگر مواد را مخلوط نمایید.</p><p>قدم ششم </p><p>هنگام میکس شدن مواد، روغن زیتون را نیز آرام آرام اضافه کرده و مجدداً مواد را درهم نمایید.</p><p>قدم هفتم</p><p> سس مایونز را قاشق قاشق به سالاد اضافه نموده و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.</p><p>قدم هشتم</p><p>سالاد را با تکه‌های هویج و سبزیجات تزئین نمایید و برای سرو شدن به روی میز غذا ببرید. بهتر است یک‌ساعت قبل از سرو شدن سالادالویه درون یخچال قرار گیرد.</p> آماده‌سازی00 آماده‌سازی<p>قدم اول</p><p>تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و مرغ را در ظروف جداگانه بپزید.</p><p>قدم دوم</p><p>تخم‌مرغ و سیب‌زمینی را پوست گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را ریش‌ریش کرده و با تخم‌مرغ و سیب‌زمینی میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خیار‌شور را به‌صورت تکه‌های بسیار ریز خرد نمایید.</p><p>قدم پنجم</p><p>خیار‌شور، ذرت و نخود‌فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و بار دیگر مواد را مخلوط نمایید.</p><p>قدم ششم </p><p>هنگام میکس شدن مواد، روغن زیتون را نیز آرام آرام اضافه کرده و مجدداً مواد را درهم نمایید.</p><p>قدم هفتم</p><p> سس مایونز را قاشق قاشق به سالاد اضافه نموده و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.</p><p>قدم هشتم</p><p>سالاد را با تکه‌های هویج و سبزیجات تزئین نمایید و برای سرو شدن به روی میز غذا ببرید. بهتر است یک‌ساعت قبل از سرو شدن سالادالویه درون یخچال قرار گیرد.</p>