db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887978111627243141239800null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه سالاد اسفناج00طرز تهیه سالاد اسفناج<p></p>
214887977111627244141239800null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>اصولاً تهیه‌ی سالاد نیازمند مهارت حرفه‌ای در آشپزی نیست و سطح آشپزی در سالادها بسیار آسان است. شما با یک تخته‌کار، کارد و ظرفی برای میکس کردن مواد می‌توانید به‌ یک سالاد دست پیدا کنید. <strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-اسفناج" target="_blank">سالاد اسفناج</a> </strong>نیز از این‌گونه سالادها است. در کتاب‌های آشپزی 16 دستور مختلف برای سالاد اسفناج نگارش شده است. سالاد اسفناج همراه با سیب، سالاد اسفناج با گردو، سالاد اسفناج همراه با انجیر، سالاد اسفناج و توت‌فرنگی همراه با سرکه‌ی قرمز، سالاد اسفناج و پرتقال خونی و پنیر فتا همراه با سس نارنج، سالاد اسفناج با جوانه گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک و... از اشکال مختلف سالاد هستند. شاید روش‌های خلاقانه‌ی دیگری نیز در ترکیب سالاد اسفناج به‌کار رود. سالاد اسفناج بیشتر برای مهمانی‌های رسمی سرو می‌شود. سالاد اسفناج برای افرادی که قصد دارند رژیم کم‌کالری داشته باشند بسیار مناسب است.</p>00<p>اصولاً تهیه‌ی سالاد نیازمند مهارت حرفه‌ای در آشپزی نیست و سطح آشپزی در سالادها بسیار آسان است. شما با یک تخته‌کار، کارد و ظرفی برای میکس کردن مواد می‌توانید به‌ یک سالاد دست پیدا کنید. <strong><a href="http://فینگر-فود-سالاد-اسفناج" target="_blank">سالاد اسفناج</a> </strong>نیز از این‌گونه سالادها است. در کتاب‌های آشپزی 16 دستور مختلف برای سالاد اسفناج نگارش شده است. سالاد اسفناج همراه با سیب، سالاد اسفناج با گردو، سالاد اسفناج همراه با انجیر، سالاد اسفناج و توت‌فرنگی همراه با سرکه‌ی قرمز، سالاد اسفناج و پرتقال خونی و پنیر فتا همراه با سس نارنج، سالاد اسفناج با جوانه گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک و... از اشکال مختلف سالاد هستند. شاید روش‌های خلاقانه‌ی دیگری نیز در ترکیب سالاد اسفناج به‌کار رود. سالاد اسفناج بیشتر برای مهمانی‌های رسمی سرو می‌شود. سالاد اسفناج برای افرادی که قصد دارند رژیم کم‌کالری داشته باشند بسیار مناسب است.</p>
314887979111627246141239800null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>آماده‌سازی شامل تهیه‌ی سس سالاد و خرد کردن مواد اصلی سالاد است </p><p>مواد لازم برای سس سالاد</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد اولیه<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>روغن زیتون<br></td><td>1/3 پیمانه<br></td></tr><tr><td>سرکه بالزامیک<br></td><td>1/4 فنجان سرکه<br></td></tr><tr><td>دانه‌ی خردل<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>آب‌لیموی تازه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>عسل&nbsp;<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل قرمز<br></td><td>1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و پخت سالاد اسفناج00آماده‌سازی و پخت سالاد اسفناج<p>آماده‌سازی شامل تهیه‌ی سس سالاد و خرد کردن مواد اصلی سالاد است </p><p>مواد لازم برای سس سالاد</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد اولیه<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>روغن زیتون<br></td><td>1/3 پیمانه<br></td></tr><tr><td>سرکه بالزامیک<br></td><td>1/4 فنجان سرکه<br></td></tr><tr><td>دانه‌ی خردل<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>آب‌لیموی تازه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>عسل&nbsp;<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل قرمز<br></td><td>1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>1/4 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414887980111627246141239800null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>همه‌ی مواد را داخل یک ظرف در دار شیشه‌ای ریخته و خوب تکان دهید.به‌گونه‌ای که همه‌ی مواد با یک‌دیگر میکس شود.</p><p>قدم دوم </p><p>سس را داخل یخچال بگذارید و تا سالاد آماده‌ نشده است از یخچال بیرون نیاورید.</p>آماده‌سازی سس00آماده‌سازی سس<p>قدم اول</p><p>همه‌ی مواد را داخل یک ظرف در دار شیشه‌ای ریخته و خوب تکان دهید.به‌گونه‌ای که همه‌ی مواد با یک‌دیگر میکس شود.</p><p>قدم دوم </p><p>سس را داخل یخچال بگذارید و تا سالاد آماده‌ نشده است از یخچال بیرون نیاورید.</p>
514887981111627246141239800null25011000محتوای_کلیnull <p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>مرغ&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>اسفناج<br></td><td>250 گرم<br></td><td>برگ اسفناج<br></td></tr><tr><td>توت فرنگی<br></td><td>300 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>دو قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پنیر فتا<br></td><td>50 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پیاز خرد شده<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول</p><p>روغن زیتون را با برس به فیله‌ی مرغ مالیده و نمک و فلفل بزنید</p><p>قدم دوم</p><p>مرغ‌‌ها را داخل فویل گذاشته و درون فر بگذارید تا فیله‌مرغ‌ها کبابی شود فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم نمایید. سپس دما را به 150 رسانده و اجازه دهید 20 دقیقه مرغ را داخل فر کباب شود</p><p>قدم سوم </p><p> بعد از کبابی شدن مرغ، مرغ را مربعی برش داده و در ظرف سالاد قرار دهید</p><p>قدم چهارم </p><p>اسفناج، گردو،توت‌ فرنگی،پیاز را با تکه‌های مرغ مخلوط کرده و یا ابتدا سبزیجات را در یک ظرف جداگانه میکس کرده و تکه‌های مرغ را روی سالاد قرار دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>سس را روی سالاد ریخته و برای سرو شدن به میز غذا بفرستید.</p>مواد سالاد00مواد سالاد<p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>مرغ&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>اسفناج<br></td><td>250 گرم<br></td><td>برگ اسفناج<br></td></tr><tr><td>توت فرنگی<br></td><td>300 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>دو قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پنیر فتا<br></td><td>50 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پیاز خرد شده<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول</p><p>روغن زیتون را با برس به فیله‌ی مرغ مالیده و نمک و فلفل بزنید</p><p>قدم دوم</p><p>مرغ‌‌ها را داخل فویل گذاشته و درون فر بگذارید تا فیله‌مرغ‌ها کبابی شود فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم نمایید. سپس دما را به 150 رسانده و اجازه دهید 20 دقیقه مرغ را داخل فر کباب شود</p><p>قدم سوم </p><p> بعد از کبابی شدن مرغ، مرغ را مربعی برش داده و در ظرف سالاد قرار دهید</p><p>قدم چهارم </p><p>اسفناج، گردو،توت‌ فرنگی،پیاز را با تکه‌های مرغ مخلوط کرده و یا ابتدا سبزیجات را در یک ظرف جداگانه میکس کرده و تکه‌های مرغ را روی سالاد قرار دهید.</p><p>قدم پنجم </p><p>سس را روی سالاد ریخته و برای سرو شدن به میز غذا بفرستید.</p>
614887982111627246141239800null25011000محتوای_کلیnull <p>سالاد اسفناج پرطرفدار در ایران سالاد اسفناج لبو و ماست است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>ماست<br></td><td>یک فنجان<br></td><td>کم چرب<br></td></tr><tr><td>زیره<br></td><td>2 قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>یک حبه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به میزان کافی<br></td><td><br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>به میزان کافی<br></td><td><br></td></tr><tr><td>چغندر&nbsp;<br></td><td>700 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>اسفناج<br></td><td>600 گرم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>سیر را پوست گرفته و با پشت کارد سیر را له نمایید. در صورت نداشتن سیر تازه از پودر سیر استفاده نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>ماست،سیر، فلفل و نمک را مخلوط کنید تا سس سالاد به‌دست بیاید. سس ماست را برای یک ساعت در یخچال بگذارید</p><p>قدم سوم </p><p>چغندر را خوب پخته و خرد نمایید</p><p>قدم چهارم</p><p>چغندر و اسفناج خرد شده را درون یک کاسه ریخته و مواد را با سس سالاد بپوشانید. می‌توان برای سس سالاد آب لبو را نیز به ماست اضافه نمود.</p><p>قدم پنجم</p><p>سالاد را کاسه کرده و روی میز بگذارید.</p>سالاد اسفناج با لبو و ماست00سالاد اسفناج با لبو و ماست<p>سالاد اسفناج پرطرفدار در ایران سالاد اسفناج لبو و ماست است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>ماست<br></td><td>یک فنجان<br></td><td>کم چرب<br></td></tr><tr><td>زیره<br></td><td>2 قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>یک حبه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به میزان کافی<br></td><td><br></td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>به میزان کافی<br></td><td><br></td></tr><tr><td>چغندر&nbsp;<br></td><td>700 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>اسفناج<br></td><td>600 گرم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>سیر را پوست گرفته و با پشت کارد سیر را له نمایید. در صورت نداشتن سیر تازه از پودر سیر استفاده نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>ماست،سیر، فلفل و نمک را مخلوط کنید تا سس سالاد به‌دست بیاید. سس ماست را برای یک ساعت در یخچال بگذارید</p><p>قدم سوم </p><p>چغندر را خوب پخته و خرد نمایید</p><p>قدم چهارم</p><p>چغندر و اسفناج خرد شده را درون یک کاسه ریخته و مواد را با سس سالاد بپوشانید. می‌توان برای سس سالاد آب لبو را نیز به ماست اضافه نمود.</p><p>قدم پنجم</p><p>سالاد را کاسه کرده و روی میز بگذارید.</p>