db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885761111627243141218500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه رول ژامبون و پنیر00طرز تهیه رول ژامبون و پنیر<p></p>
214885760111627244141218500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>آماده سازی <strong><a href="http://فینگر-فود-رول-ژامبون-و-پنیر" target="_blank">رول ژامبون و پنیر</a></strong> برای خانم های خانه دار کمتر از 30 دقیقه زمان میبرد و پخت این فینگرفود در یک آشپزخانه کوچک امکان پذیر بود کافی بود شما یک تابه روی یک گاز معمولی داشته باشید تا رول را برای همسر و فرزند خود تهیه نمایید. این رول مناسب شاغلین بیرون از منزل، دانشجویان و مهمانی های فانتزی است.</p>00<p>آماده سازی <strong><a href="http://فینگر-فود-رول-ژامبون-و-پنیر" target="_blank">رول ژامبون و پنیر</a></strong> برای خانم های خانه دار کمتر از 30 دقیقه زمان میبرد و پخت این فینگرفود در یک آشپزخانه کوچک امکان پذیر بود کافی بود شما یک تابه روی یک گاز معمولی داشته باشید تا رول را برای همسر و فرزند خود تهیه نمایید. این رول مناسب شاغلین بیرون از منزل، دانشجویان و مهمانی های فانتزی است.</p>
314885762111627246141218500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>برخی این فینگرفود را به شکل رول‌های کوچک سرو می‌کنند و برخی هم آن را برش می‌زنند و به شکل لقمه‌های رولی کوچک سرو می‌کنند. طرز تهیه هر دو این‌ها یکی است و فقط شیوه سرو آن‌ها متفاوت است. </p><p>شما بسته به علاقه و سلیقه می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید و با انواع مخلفات تزئین کنید. دقت کنید موقع تهیه این غذا ترتیب دستور پخت را رعایت کنید.</p><p></p>طرز تهیه رول ژامبون و پنیر00طرز تهیه رول ژامبون و پنیر<p>برخی این فینگرفود را به شکل رول‌های کوچک سرو می‌کنند و برخی هم آن را برش می‌زنند و به شکل لقمه‌های رولی کوچک سرو می‌کنند. طرز تهیه هر دو این‌ها یکی است و فقط شیوه سرو آن‌ها متفاوت است. </p><p>شما بسته به علاقه و سلیقه می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید و با انواع مخلفات تزئین کنید. دقت کنید موقع تهیه این غذا ترتیب دستور پخت را رعایت کنید.</p><p></p>
414885763111627246141218500null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>1 بسته<br></td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>به تعداد نان‌ها<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا یا گودا<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کره و روغن<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و آویشن</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه مورد نیاز برای رول ژامبون و پنیر00مواد اولیه مورد نیاز برای رول ژامبون و پنیر<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>1 بسته<br></td></tr><tr><td>ژامبون<br></td><td>به تعداد نان‌ها<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا یا گودا<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>تخم مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td></tr><tr><td>کره و روغن<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پودر سوخاری<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و آویشن</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514885764111627246141218500null25011000محتوای_کلیnull <p>قسمت‌های سفت و قهوه‌ای نان تست را جدا کرده و آ‌ن‌ها را یک شکل و یک اندازه برش بزنید.</p><p>نان را با وردنه یا هر وسیله دیگری باز کنید به شکلی که نازک شود.</p><p>روی نان باز شده یک ورق ژامبون قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر گودا یا کمی پنیر پیتزا بریزید.</p><p>کمی آویشن، نمک و فلفل بزنید تا طعم‌دار شود.</p><p>به آرامی رول را بپیچید و کنار بگذارید.</p><p>تخم مرغ‌ها را بزنید تا یک دست شوند و به مقدار لازم به آن ادویه بزنید.</p><p>رول‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و سپس با آرد سوخاری سراسر آن را بپوشانید.</p><p>مرحله قبل را تکرار کنید تا رول کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.</p><p>کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، برای اینکه نسوزد کمی روغن به آن اضافه کنید. اجازه دهید روغن حرارت ببیند و گرم شود.</p><p>رول‌ها را تک تک داخل روغن قرار دهید و بگذارید خوب سرخ شوند.</p><p>رول ژامبون و پنیر شما آماده است، آن‌ها را روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.</p><p>اگر دوست دارید رول‌ها را برش دهید اجازه دهید سرد شود و بعد با چاقوی مناسب که کمی با کره چرب شده به فاصله 3 سانت برش بدهید.</p>مراحل تهیه رول ژامبون و پنیر00مراحل تهیه رول ژامبون و پنیر<p>قسمت‌های سفت و قهوه‌ای نان تست را جدا کرده و آ‌ن‌ها را یک شکل و یک اندازه برش بزنید.</p><p>نان را با وردنه یا هر وسیله دیگری باز کنید به شکلی که نازک شود.</p><p>روی نان باز شده یک ورق ژامبون قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر گودا یا کمی پنیر پیتزا بریزید.</p><p>کمی آویشن، نمک و فلفل بزنید تا طعم‌دار شود.</p><p>به آرامی رول را بپیچید و کنار بگذارید.</p><p>تخم مرغ‌ها را بزنید تا یک دست شوند و به مقدار لازم به آن ادویه بزنید.</p><p>رول‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و سپس با آرد سوخاری سراسر آن را بپوشانید.</p><p>مرحله قبل را تکرار کنید تا رول کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.</p><p>کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، برای اینکه نسوزد کمی روغن به آن اضافه کنید. اجازه دهید روغن حرارت ببیند و گرم شود.</p><p>رول‌ها را تک تک داخل روغن قرار دهید و بگذارید خوب سرخ شوند.</p><p>رول ژامبون و پنیر شما آماده است، آن‌ها را روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.</p><p>اگر دوست دارید رول‌ها را برش دهید اجازه دهید سرد شود و بعد با چاقوی مناسب که کمی با کره چرب شده به فاصله 3 سانت برش بدهید.</p>