db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114888133111627243141242200null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه رول سوسیس 00طرز تهیه رول سوسیس <p></p>
214888132111627244141242200null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><a href="http://فینگر-فود-رول-سوسیس" target="_blank"><strong>رول سوسیس</strong></a> یک پیش‌غذا و یا یک میان‌وعده‌ است که بسیاری از افراد به‌عنوان غذای اصلی نیز رول سوسیس را میل می‌نمایند. آشپزی برای رول سوسیس کار بسیار ساده‌ای است و آشپز نیاز به مهارت خاصی در پخت این غذا ندارد و می‌تواند با تجهیزات ساده‌ی آشپزخانه رول سوسیس را تهیه نماید. هم‌زن، شیرجوش، تابه و فر از جمله‌ی این تجهیزات هستند اگر فر ندارید تابه‌ی پر از روغن به شما در پخت این غذا کمک می‌نماید</p>00<p><a href="http://فینگر-فود-رول-سوسیس" target="_blank"><strong>رول سوسیس</strong></a> یک پیش‌غذا و یا یک میان‌وعده‌ است که بسیاری از افراد به‌عنوان غذای اصلی نیز رول سوسیس را میل می‌نمایند. آشپزی برای رول سوسیس کار بسیار ساده‌ای است و آشپز نیاز به مهارت خاصی در پخت این غذا ندارد و می‌تواند با تجهیزات ساده‌ی آشپزخانه رول سوسیس را تهیه نماید. هم‌زن، شیرجوش، تابه و فر از جمله‌ی این تجهیزات هستند اگر فر ندارید تابه‌ی پر از روغن به شما در پخت این غذا کمک می‌نماید</p>
314888134111627246141242200null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد لازم برای رول سوسیس</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>پیاز&nbsp;&nbsp;<br></td><td>یک عدد&nbsp;<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سوسیس<br></td><td>یک کیلو<br></td><td>سوسیس‌ با درصد گوشت بالا توصیه می‌شود<br></td></tr><tr><td>جعفری<br></td><td>صد گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>فلفل سیاه خرد شده<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td>بستگی به ذائقه‌ی شما دارد<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>تخم‌مرغ&nbsp;<br></td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>مواد لازم برای خمیر سوسیس رول</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان&nbsp;<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>آرد<br></td><td>یک لیوان<br></td><td>آرد سفید باشد<br></td></tr><tr><td>کره<br></td><td>دویست گرم<br></td><td>یخ‌زده<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق<br></td><td><br></td></tr><tr><td>آب&nbsp;<br></td><td>نصف لیوان<br></td><td>آب سرد باید استفاده شود<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماده‌سازی و پخت رول سوسیس00آماده‌سازی و پخت رول سوسیس<p>مواد لازم برای رول سوسیس</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>پیاز&nbsp;&nbsp;<br></td><td>یک عدد&nbsp;<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سوسیس<br></td><td>یک کیلو<br></td><td>سوسیس‌ با درصد گوشت بالا توصیه می‌شود<br></td></tr><tr><td>جعفری<br></td><td>صد گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>فلفل سیاه خرد شده<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td>بستگی به ذائقه‌ی شما دارد<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>تخم‌مرغ&nbsp;<br></td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>مواد لازم برای خمیر سوسیس رول</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان&nbsp;<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>آرد<br></td><td>یک لیوان<br></td><td>آرد سفید باشد<br></td></tr><tr><td>کره<br></td><td>دویست گرم<br></td><td>یخ‌زده<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق<br></td><td><br></td></tr><tr><td>آب&nbsp;<br></td><td>نصف لیوان<br></td><td>آب سرد باید استفاده شود<br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414888135111627246141242200null25011000محتوای_کلیnull <p>مراحل درست کردن خمیر</p><p>قدم اول </p><p>آرد را درون یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و نمک را به آن اضافه نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>کره یخ زده را با چاقو به قطعات کوچک تبدیل کرده و در مخلوط آرد و نمک بریزید. با یک هم‌زن آن‌ها را خوب مخلوط نمایید </p><p>قدم سوم </p><p>آب سرد را به مخلوط اضافه کنید. مجددا با هم‌زن مواد را مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خمیر را بین یک فویل قرار داده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.</p><p></p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>مراحل درست کردن خمیر</p><p>قدم اول </p><p>آرد را درون یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و نمک را به آن اضافه نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>کره یخ زده را با چاقو به قطعات کوچک تبدیل کرده و در مخلوط آرد و نمک بریزید. با یک هم‌زن آن‌ها را خوب مخلوط نمایید </p><p>قدم سوم </p><p>آب سرد را به مخلوط اضافه کنید. مجددا با هم‌زن مواد را مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خمیر را بین یک فویل قرار داده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.</p><p></p>
514888136111627246141242200null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول :</p><p>ابتدا پیاز را روی یک تخته‌کار چوبی خرد می‌نماییم. سعی شود پیاز به انداز‌ه ‌ای خرد شود که در زمان میل نمودن قطعات پیاز زیر دندان حس نشود. </p><p>قدم دوم: </p><p>پیاز را روی گاز تفت می‌دهیم تا جایی که رنگ پیاز قهوه‌ای- طلایی شود.</p><p>قدم سوم </p><p>سوسیس‌ها را در دستگاه خرد‌کن ریخته تا سوسیس کاملا له شود اگر دستگاه خرد کن ندارید از رنده و یا چرخ گوشت می‌توانید استفاده نمایید .</p><p>قدم چهارم</p><p>پیاز، سوسیس له شده، دو عدد تخم‌مرغ، فلفل ، نمک و جعفری را به ظرف اضافه می‌نماییم و به خوبی با یک قاشق چوبی همه را مخلوط می‌کنیم تا مخلوط یک‌دستی حاصل شود.</p><p></p>آماده‌سازی مواد پرکننده00آماده‌سازی مواد پرکننده<p>قدم اول :</p><p>ابتدا پیاز را روی یک تخته‌کار چوبی خرد می‌نماییم. سعی شود پیاز به انداز‌ه ‌ای خرد شود که در زمان میل نمودن قطعات پیاز زیر دندان حس نشود. </p><p>قدم دوم: </p><p>پیاز را روی گاز تفت می‌دهیم تا جایی که رنگ پیاز قهوه‌ای- طلایی شود.</p><p>قدم سوم </p><p>سوسیس‌ها را در دستگاه خرد‌کن ریخته تا سوسیس کاملا له شود اگر دستگاه خرد کن ندارید از رنده و یا چرخ گوشت می‌توانید استفاده نمایید .</p><p>قدم چهارم</p><p>پیاز، سوسیس له شده، دو عدد تخم‌مرغ، فلفل ، نمک و جعفری را به ظرف اضافه می‌نماییم و به خوبی با یک قاشق چوبی همه را مخلوط می‌کنیم تا مخلوط یک‌دستی حاصل شود.</p><p></p>
614888137111627246141242200null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و روی تخته کار قرار می‌دهیم. کمی آرد روی تخته می‌ریزیم. خمیر را با وردنه صاف می‌نماییم. خمیر نباید خیلی نازک شود.</p><p>قدم دوم </p><p>خمیرها را به شکل رول درآورده و از مقطع عرضی به قطعات کوچکتر برش می‌دهیم </p><p>قدم سوم</p><p>رول‌های سوسیس را داخل فر قرار می‌دهیم و فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و 20 دقیقه صبر می‌نماییم تا غذا آماده شود.‌</p><p>می‌توان به جای پیاز از سیر استفاده نمود.</p><p></p>پخت 00پخت <p>قدم اول</p><p>خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و روی تخته کار قرار می‌دهیم. کمی آرد روی تخته می‌ریزیم. خمیر را با وردنه صاف می‌نماییم. خمیر نباید خیلی نازک شود.</p><p>قدم دوم </p><p>خمیرها را به شکل رول درآورده و از مقطع عرضی به قطعات کوچکتر برش می‌دهیم </p><p>قدم سوم</p><p>رول‌های سوسیس را داخل فر قرار می‌دهیم و فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و 20 دقیقه صبر می‌نماییم تا غذا آماده شود.‌</p><p>می‌توان به جای پیاز از سیر استفاده نمود.</p><p></p>
714888138111627246141242200null25011000محتوای_کلیnull <p>دستورالعمل قبلی شیوه‌ای بود که بیشتر در کشور انگلستان تهیه می‌شود اما در ایران معمولاً رولت سوسیس به روش زیر آماده نمی‌شود .</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>سوسیس&nbsp;<br></td><td>نیم کیلو<br></td><td>معمولا کوکتل استفاده می‌شود<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن&nbsp;<br></td><td>یک پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>زرده‌ی تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr><tr><td>خمیر پیراشکی یا&nbsp; نان با گت<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>دستورالعمل شماره 200دستورالعمل شماره 2<p>دستورالعمل قبلی شیوه‌ای بود که بیشتر در کشور انگلستان تهیه می‌شود اما در ایران معمولاً رولت سوسیس به روش زیر آماده نمی‌شود .</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>سوسیس&nbsp;<br></td><td>نیم کیلو<br></td><td>معمولا کوکتل استفاده می‌شود<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن&nbsp;<br></td><td>یک پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>زرده‌ی تخم‌مرغ<br></td><td>2 عدد<br></td><td><br></td></tr><tr><td>خمیر پیراشکی یا&nbsp; نان با گت<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>
814888139111627246141242200null25011000محتوای_کلیnull <p> قدم اول</p><p>ابتدا کوکتل را در تابه سرخ می‌نماییم </p><p>قدم دوم </p><p>خمیر پیراشکی را با وردنه صاف نموده و سوسیس را روی خمیر می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>پنیر پیتزا را روی سوسیس می‌گذاریم .</p><p>قدم چهارم </p><p>خمیر را به‌دور سوسیس رول می‌نماییم .</p><p>قدم پنجم </p><p>با یک برس زرده‌ی تخم‌مرغ را روی خمیر می‌کشیم. </p><p>قدم ششم </p><p>رول‌ها را درون فر با دمای 180 درجه گذاشته و به مدت 30 دقیقه صبر می‌نماییم تا رول‌ها پخته شود.</p><p>نکاتی در مورد رول سوسیس به شیوه‌ی ایرانی</p><p>می‌توان از دستور خمیر رول سوسیس انگلیسی نیز استفاده نمود. تنها باید این نکته را مدنظر داشت که قطعات سوسیس کوچک شود</p><p>از سبزیجات نیز می‌توان در رول سوسیس استفاده نمود که سیر یا پیازچه خردشده به غذا طعم بهتری می‌دهد. </p>00<p> قدم اول</p><p>ابتدا کوکتل را در تابه سرخ می‌نماییم </p><p>قدم دوم </p><p>خمیر پیراشکی را با وردنه صاف نموده و سوسیس را روی خمیر می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>پنیر پیتزا را روی سوسیس می‌گذاریم .</p><p>قدم چهارم </p><p>خمیر را به‌دور سوسیس رول می‌نماییم .</p><p>قدم پنجم </p><p>با یک برس زرده‌ی تخم‌مرغ را روی خمیر می‌کشیم. </p><p>قدم ششم </p><p>رول‌ها را درون فر با دمای 180 درجه گذاشته و به مدت 30 دقیقه صبر می‌نماییم تا رول‌ها پخته شود.</p><p>نکاتی در مورد رول سوسیس به شیوه‌ی ایرانی</p><p>می‌توان از دستور خمیر رول سوسیس انگلیسی نیز استفاده نمود. تنها باید این نکته را مدنظر داشت که قطعات سوسیس کوچک شود</p><p>از سبزیجات نیز می‌توان در رول سوسیس استفاده نمود که سیر یا پیازچه خردشده به غذا طعم بهتری می‌دهد. </p>