db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885747111627243141218300null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه رول بادمجان00طرز تهیه رول بادمجان<p></p>
214885746111627244141218300null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>بادمجان سرخ کرده بسیار خوش طعم است و به تنهایی یک غذای کامل است اما چون روغن زیادی نیاز دارد، یک گزینه رژیمی نیست، اگر به تهیه غذاهای سالم علاقه دارید می‌توانید از بادمجان کبابی برای تهیه این غذا استفاده کنید.</p><p>بادمجان به رنگ‌های سیاه، سفید، زرد و بنفش در دنیا کشت می‌شود، در ایران بیشتر بادمجان بنفش مورد استفاده قرار می‌گیرد.</p><p>طرز تهیه <strong><a href="http://فینگر-فود-رول-بادمجان" target="_blank">رول بادمجان</a></strong> بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود. بادمجان ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و توصیه می‌شود در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.</p>00<p>بادمجان سرخ کرده بسیار خوش طعم است و به تنهایی یک غذای کامل است اما چون روغن زیادی نیاز دارد، یک گزینه رژیمی نیست، اگر به تهیه غذاهای سالم علاقه دارید می‌توانید از بادمجان کبابی برای تهیه این غذا استفاده کنید.</p><p>بادمجان به رنگ‌های سیاه، سفید، زرد و بنفش در دنیا کشت می‌شود، در ایران بیشتر بادمجان بنفش مورد استفاده قرار می‌گیرد.</p><p>طرز تهیه <strong><a href="http://فینگر-فود-رول-بادمجان" target="_blank">رول بادمجان</a></strong> بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود. بادمجان ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و توصیه می‌شود در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.</p>
314885748111627246141218300null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>پخت رول بادمجان برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>بادمجان<br></td><td>4 عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>250 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>قارچ نگینی خرد شده<br></td><td>1 پیمانه&nbsp;<br></td></tr><tr><td>پیاز&nbsp;<br></td><td>1 عدد<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>2 حبه<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و آویشن<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه فرنگی<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>ریحان یا جعفری تازه<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>آماده سازی و پخت رول بادمجان00آماده سازی و پخت رول بادمجان<p>پخت رول بادمجان برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>بادمجان<br></td><td>4 عدد<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>250 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>قارچ نگینی خرد شده<br></td><td>1 پیمانه&nbsp;<br></td></tr><tr><td>پیاز&nbsp;<br></td><td>1 عدد<br></td></tr><tr><td>سیر<br></td><td>2 حبه<br></td></tr><tr><td>نمک، فلفل و آویشن<br></td><td>به مقدار لازم<br></td></tr><tr><td>رب گوجه فرنگی<br></td><td>1 قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>ریحان یا جعفری تازه<br></td><td>2 قاشق غذاخوری<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p>
414886947111627246141218300null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>بادمجان‌ها را پوست بکنید و بعد از برش‌های طولی یک اندازه زدن، داخل آب سرد و اندکی نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.</p><p></p><p>قدم دوم</p><p>بادمجان‌ها را از آب خارج کرده، خوب خشک کنید و سپس در روغن سرخ کنید. اگر دوست دارید یک غذای رژیمی داشته باشید می‌توانید ورقه‌های بادمجان را روی منقل یا هر وسیله دیگری که دوست دارید کبابی کنید.</p><p></p><p>قدم سوم</p><p>گوشت را داخل ظرف بریزید و با نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. 4/1 پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. ریحان (جعفری) خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید تا یک دست شوند. سپس به شکل کوفته‌های متوسط یک اندازه در بیاورید.</p>آماده سازی00آماده سازی<p>قدم اول</p><p>بادمجان‌ها را پوست بکنید و بعد از برش‌های طولی یک اندازه زدن، داخل آب سرد و اندکی نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.</p><p></p><p>قدم دوم</p><p>بادمجان‌ها را از آب خارج کرده، خوب خشک کنید و سپس در روغن سرخ کنید. اگر دوست دارید یک غذای رژیمی داشته باشید می‌توانید ورقه‌های بادمجان را روی منقل یا هر وسیله دیگری که دوست دارید کبابی کنید.</p><p></p><p>قدم سوم</p><p>گوشت را داخل ظرف بریزید و با نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. 4/1 پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. ریحان (جعفری) خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید تا یک دست شوند. سپس به شکل کوفته‌های متوسط یک اندازه در بیاورید.</p>
514886948111627246141218300null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>گوشت‌های قلقلی را داخل روغن تفت دهید و آن‌ها را روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.</p><p></p><p>قدم دوم</p><p>باقی پیازها را به اندازه نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید، سیرها را هم در این مرحله به غذا اضافه کنید، قارچ‌ها را داخل ظرف بریزید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود. </p><p></p><p>قدم سوم</p><p>رب را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا رنگ بگیرند، گوشت قلقلی‌ها را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا یک دست شده و طعم بگیرد. </p><p></p><p>قدم چهارم</p><p>مواد داخل رول شما آماده است، یک نوار بادمجان را باز کنید و روی آن یک گوشت قلقلی به همراه مقداری از مواد دیگر داخل رول بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و رول‌ها را با دقت بپیچید.</p><p></p><p>قدم پنجم</p><p>وقتی همه رول‌ها پیچیده شده به همراه باقی مواد داخل رول که همان قارچ، پیاز، رب و سیر بود داخل یک ظرف مناسب بچینید و داخل فری که قبلا در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا خوب بپزد.</p><p>رول بادمجان شما آماده است، کافی است آن را تزئین و سرو کنید.</p>پختن00پختن<p>قدم اول</p><p>گوشت‌های قلقلی را داخل روغن تفت دهید و آن‌ها را روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.</p><p></p><p>قدم دوم</p><p>باقی پیازها را به اندازه نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید، سیرها را هم در این مرحله به غذا اضافه کنید، قارچ‌ها را داخل ظرف بریزید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود. </p><p></p><p>قدم سوم</p><p>رب را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا رنگ بگیرند، گوشت قلقلی‌ها را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا یک دست شده و طعم بگیرد. </p><p></p><p>قدم چهارم</p><p>مواد داخل رول شما آماده است، یک نوار بادمجان را باز کنید و روی آن یک گوشت قلقلی به همراه مقداری از مواد دیگر داخل رول بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و رول‌ها را با دقت بپیچید.</p><p></p><p>قدم پنجم</p><p>وقتی همه رول‌ها پیچیده شده به همراه باقی مواد داخل رول که همان قارچ، پیاز، رب و سیر بود داخل یک ظرف مناسب بچینید و داخل فری که قبلا در دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا خوب بپزد.</p><p>رول بادمجان شما آماده است، کافی است آن را تزئین و سرو کنید.</p>