db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887949111627243141239000null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه راتا ژامبون00طرز تهیه راتا ژامبون<p></p>
214887948111627244141239000null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-ژامبون" target="_blank">راتا ژامبون</a></strong> یک غذای بسیار ساده است که هر شخص با کمی از حوصله و صبر می‌تواند این فینگرفود را در منزل تهیه کند. برای تهیه‌ی راتا نیاز است شما یک تخته‌کار، قابلمه و کارد در آشپزخانه کنار دست خود قرار دهید تا بتوانید این غذا را تهیه نمایید. مدت زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه است و زمانی که برای آماده‌سازی نهایی صرف شود 15 دقیقه است. این غذا برای مهمانی‌ها برای افرادی که خارج از خانه غذا باید بخورند و امکان گرم کردن غذا را ندارند و یا برای یک میان وعده‌ی عصرگاهی بسیار مناسب است. در مهمان‌های رسمی این غذا به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود. در کشورهای اروپایی معمولاٌ این غذا به‌عنوان مزه میل می‌شود. برای همین این غذا را می‌توان با نان شور و فلفلی تهیه شود. </p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-ژامبون" target="_blank">راتا ژامبون</a></strong> یک غذای بسیار ساده است که هر شخص با کمی از حوصله و صبر می‌تواند این فینگرفود را در منزل تهیه کند. برای تهیه‌ی راتا نیاز است شما یک تخته‌کار، قابلمه و کارد در آشپزخانه کنار دست خود قرار دهید تا بتوانید این غذا را تهیه نمایید. مدت زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه است و زمانی که برای آماده‌سازی نهایی صرف شود 15 دقیقه است. این غذا برای مهمانی‌ها برای افرادی که خارج از خانه غذا باید بخورند و امکان گرم کردن غذا را ندارند و یا برای یک میان وعده‌ی عصرگاهی بسیار مناسب است. در مهمان‌های رسمی این غذا به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود. در کشورهای اروپایی معمولاٌ این غذا به‌عنوان مزه میل می‌شود. برای همین این غذا را می‌توان با نان شور و فلفلی تهیه شود. </p>
314887950111627246141239000null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد اولیه</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>ژامبون<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>سیب‌زمینی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>خیار شور<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>یک قوطی کبریت<br></td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>دو قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>10 عدد<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>خیارشور را شسته و نگینی خرد نمایید. خیارشور را در یک آب‌کش کوچک قرار دهید تا آب آن برود.</p><p>قدم دوم</p><p>سیب زمینی را در قابلمه انداخته و بپزید. بعد از پخته شدن سیب‌زمینی، پوست سیب‌زمینی را گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>ژامبون را خرد نمایید. فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>سیب‌زمینی، خیارشور و ژامبون را درون یک ظرف ریخته و همراه با پنیر خامه‌ای و سس مایونز مخلوط نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>مواد میکس شده را سلفون کرده و برای 30 دقیقه درون یخچال بگذارید.</p><p>قدم ششم</p><p>برای تهیه‌ی راتا از قالب استفاده می‌کنند. برای این‌کار بهتر است از قالب‌های استیل استفاده شود. قالب استیل لبه‌های تیز دارد و نان را بهتر برش می‌دهد.قالب را روی نان تست بگذارید و فشار دهید. نان برش داده را کنار بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>زمانی که نان قالب زده شد مایه‌ی راتا را روی نان فشرده سازید تا مواد تا روی قالب بیاید مواد را با پشت کارد صاف کرده و به‌آرامی قالب را بردارید. </p><p>قدم هشتم </p><p>راتا‌ی ژامبون آماده است.</p>آماده‌سازی راتا ژامبون00آماده‌سازی راتا ژامبون<p>مواد اولیه</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>ژامبون<br></td><td>300 گرم<br></td></tr><tr><td>سیب‌زمینی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>فلفل دلمه<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>خیار شور<br></td><td>100 گرم<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>یک قوطی کبریت<br></td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>دو قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>10 عدد<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>خیارشور را شسته و نگینی خرد نمایید. خیارشور را در یک آب‌کش کوچک قرار دهید تا آب آن برود.</p><p>قدم دوم</p><p>سیب زمینی را در قابلمه انداخته و بپزید. بعد از پخته شدن سیب‌زمینی، پوست سیب‌زمینی را گرفته و رنده نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>ژامبون را خرد نمایید. فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کنید.</p><p>قدم چهارم</p><p>سیب‌زمینی، خیارشور و ژامبون را درون یک ظرف ریخته و همراه با پنیر خامه‌ای و سس مایونز مخلوط نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>مواد میکس شده را سلفون کرده و برای 30 دقیقه درون یخچال بگذارید.</p><p>قدم ششم</p><p>برای تهیه‌ی راتا از قالب استفاده می‌کنند. برای این‌کار بهتر است از قالب‌های استیل استفاده شود. قالب استیل لبه‌های تیز دارد و نان را بهتر برش می‌دهد.قالب را روی نان تست بگذارید و فشار دهید. نان برش داده را کنار بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>زمانی که نان قالب زده شد مایه‌ی راتا را روی نان فشرده سازید تا مواد تا روی قالب بیاید مواد را با پشت کارد صاف کرده و به‌آرامی قالب را بردارید. </p><p>قدم هشتم </p><p>راتا‌ی ژامبون آماده است.</p>