db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887970111627243141239600null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه راتا مرغ و گردو00طرز تهیه راتا مرغ و گردو<p></p>
214887969111627244141239600null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>فینگر فود ها غذاهایی هستند که بسیار زود آماده می‌شوند و یکی از خصوصیات فینگرفودها در آشپزی سریع آماده شدن این غذاها است. راتا مرغ و گردو را می‌توان در کم‌تر از یک ساعت برای سرو شدن آماده کرد. راتا مرغ و گردو در بین راتاها یک راتای مجلسی به‌شمار می‌آید و در مهمانی‌ها و مجالس رسمی این مدل راتا سرو می‌شود. برای پخت راتا یک قابلمه و یک تخته‌کار نیاز است. <strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-مرغ-و-گردو" target="_blank">راتا مرغ و گردو</a></strong> غذایی است که می‌توان سرد نیز میل کرد. برای همین این غذا می‌تواند بیرون از خانه سرو شود. راتا برای افرادی که در خارج از خانه مشغول کار هستند و امکان گرم کردن غذا را ندارند بسیار مناسب است.</p>00<p>فینگر فود ها غذاهایی هستند که بسیار زود آماده می‌شوند و یکی از خصوصیات فینگرفودها در آشپزی سریع آماده شدن این غذاها است. راتا مرغ و گردو را می‌توان در کم‌تر از یک ساعت برای سرو شدن آماده کرد. راتا مرغ و گردو در بین راتاها یک راتای مجلسی به‌شمار می‌آید و در مهمانی‌ها و مجالس رسمی این مدل راتا سرو می‌شود. برای پخت راتا یک قابلمه و یک تخته‌کار نیاز است. <strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-مرغ-و-گردو" target="_blank">راتا مرغ و گردو</a></strong> غذایی است که می‌توان سرد نیز میل کرد. برای همین این غذا می‌تواند بیرون از خانه سرو شود. راتا برای افرادی که در خارج از خانه مشغول کار هستند و امکان گرم کردن غذا را ندارند بسیار مناسب است.</p>
314887971111627246141239600null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله ی مرغ</td><td>400 گرم</td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>نصف لیوان<br></td></tr><tr><td>سیب‌زمینی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>10 عدد<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول</p><p>مرغ را همراه با پیاز که خلالی خرد شده است بپزید.</p><p>قدم دوم</p><p>سیب‌زمینی را بپزید.</p><p>قدم سوم</p><p>سیب‌زمینی را رنده کرده و همراه با مرغ ریش ریش شده مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>گردو را کوبیده و به مایه‌ی راتا اضافه نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>در قدم آخر سس نیز به مواد زده و مواد را در غذاساز بریزید.</p><p>قدم ششم</p><p>میکس مواد که کامل شد، مواد را درون ظرفی ریخته و روی آن را با پلاستیک کاور کرده و برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>بعد از 20 دقیقه نان تست را روی تخته‌کار گذاشته و کاتر بزنید. مایه‌ی خمیر راتا را با یک قاشق روی نان تست قرار دهید. راتا مرغ و گردو برای قرار گرفتن روی میز آماده است.</p>آماده‌سازی و پخت راتای مرغ و گردو00آماده‌سازی و پخت راتای مرغ و گردو<p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>فیله ی مرغ</td><td>400 گرم</td></tr><tr><td>سس مایونز<br></td><td>نصف لیوان<br></td></tr><tr><td>سیب‌زمینی<br></td><td>یک عدد<br></td></tr><tr><td>گردو<br></td><td>10 عدد<br></td></tr><tr><td>نان تست<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>فلفل<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد<br></td></tr></tbody></table><p>قدم اول</p><p>مرغ را همراه با پیاز که خلالی خرد شده است بپزید.</p><p>قدم دوم</p><p>سیب‌زمینی را بپزید.</p><p>قدم سوم</p><p>سیب‌زمینی را رنده کرده و همراه با مرغ ریش ریش شده مخلوط نمایید.</p><p>قدم چهارم </p><p>گردو را کوبیده و به مایه‌ی راتا اضافه نمایید.</p><p>قدم پنجم </p><p>در قدم آخر سس نیز به مواد زده و مواد را در غذاساز بریزید.</p><p>قدم ششم</p><p>میکس مواد که کامل شد، مواد را درون ظرفی ریخته و روی آن را با پلاستیک کاور کرده و برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>بعد از 20 دقیقه نان تست را روی تخته‌کار گذاشته و کاتر بزنید. مایه‌ی خمیر راتا را با یک قاشق روی نان تست قرار دهید. راتا مرغ و گردو برای قرار گرفتن روی میز آماده است.</p>