db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887963111627243141239400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه راتا مرغ00طرز تهیه راتا مرغ<p></p>
214887962111627244141239400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>راتا و کاناپ به نوعی غذا گفته می‌شود که مواد خوراکی روی یک نان چیده و سرو می‌شود. آشپزی این نوع از غذا بسیار آسان است و در سطح ابتدایی آشپزی قرار می‌گیرد. به همان نسبت که آشپزی این غذا کار ساده‌ای است تجهیزات پخت این غذا نیز بسیار ساده و ابتدایی است یک قابلمه، تخته‌کار و قالب برای راتا همه‌ی تجهیزاتی است که برای پخت این راتا نیازدارید. <strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-مرغ" target="_blank">راتا مرغ</a></strong> مناسب مجالس فانتزی مثل جشن تولد و مراسم سالگرد ازدواج مهمانی‌های خداحافظی و ... است. نوع سرو راتا و مورد‌ پسند بودن مرغ برای همه‌گان، باعث میشود این غذا برای همه‌ی مجالس مناسب باشد. این راتا در گروه پیش‌غذاها طبقه‌بندی میشود. آماده‌سازی و پخت راتا مرغ 30 دقیقه طول می‌کشد.</p>00<p>راتا و کاناپ به نوعی غذا گفته می‌شود که مواد خوراکی روی یک نان چیده و سرو می‌شود. آشپزی این نوع از غذا بسیار آسان است و در سطح ابتدایی آشپزی قرار می‌گیرد. به همان نسبت که آشپزی این غذا کار ساده‌ای است تجهیزات پخت این غذا نیز بسیار ساده و ابتدایی است یک قابلمه، تخته‌کار و قالب برای راتا همه‌ی تجهیزاتی است که برای پخت این راتا نیازدارید. <strong><a href="http://فینگر-فود-راتا-مرغ" target="_blank">راتا مرغ</a></strong> مناسب مجالس فانتزی مثل جشن تولد و مراسم سالگرد ازدواج مهمانی‌های خداحافظی و ... است. نوع سرو راتا و مورد‌ پسند بودن مرغ برای همه‌گان، باعث میشود این غذا برای همه‌ی مجالس مناسب باشد. این راتا در گروه پیش‌غذاها طبقه‌بندی میشود. آماده‌سازی و پخت راتا مرغ 30 دقیقه طول می‌کشد.</p>
314887964111627246141239400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مرغ&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق<br></td></tr><tr><td>روغن&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پنیر گودا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br>قدم اول </p><p>مرغ را به تکه‌های به نسبت درشت خرد کنید.</p><p>قدم دوم </p><p>پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.</p><p>قدم سوم </p><p>مرغ را به پیاز اضافه کرده و مرغ را نیز تفت دهید.</p><p>قدم چهارم </p><p>مرغ را از روی تابه برداشته و روی نان تست قراردهید. نان تست را با کاتر برش دهید و یا قالب‌های استیل را روی نان تست قرار داده و قالب را روی نان تست فشار دهید. تا نان برش داده شود. </p><p>برای چیدن راتا مرغ ابتدا سطح نان را کمی سس بمالید. بهتر است از سس سفید و یا سس هزار جزیره استفاده شود. مرحله‌ی بعد تکه‌های مرغ قرار داده و در مرحله‌ی آخر یک تکه پنیر بگذارید.</p><p> در روش دیگر راتا مرغ ترد آموزش داده می‌شود. راتا مرغ ترد معادل کاناپ مرغ انگلیسی است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>گوشت ران مرغ<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل سیاه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>دوغ بدون چربی<br></td><td>یک لیوان<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> قدم اول</p><p>ابتدا فلفل، پودر سیر، نمک و آرد را با هم مخلوط نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>مرغ را از چربی پاک کرده و به 4 قسمت تقسیم نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را در مخلوط آرد انداخته و سپس در دوغ بغلتانید.</p><p>قدم چهارم</p><p>مجدداً مرغ را در آرد بغلتانید. مرغ را برای نیم‌ ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم پنجم</p><p>مرغ را در سینی فر قرار داده و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد بپزید. </p><p>قدم ششم</p><p>نان تست و یا باگت را برش زده و مرغ را روی آن قرار دهید.</p><p>قدم هفتم</p><p>راتا را با مخلوط سس خردل و سس مایونز بپوشانید.</p>آماده‌سازی و پخت راتای مرغ 00آماده‌سازی و پخت راتای مرغ <p> </p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>مرغ&nbsp;<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد</td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق<br></td></tr><tr><td>روغن&nbsp;<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>پنیر گودا<br></td><td>100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p><br>قدم اول </p><p>مرغ را به تکه‌های به نسبت درشت خرد کنید.</p><p>قدم دوم </p><p>پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.</p><p>قدم سوم </p><p>مرغ را به پیاز اضافه کرده و مرغ را نیز تفت دهید.</p><p>قدم چهارم </p><p>مرغ را از روی تابه برداشته و روی نان تست قراردهید. نان تست را با کاتر برش دهید و یا قالب‌های استیل را روی نان تست قرار داده و قالب را روی نان تست فشار دهید. تا نان برش داده شود. </p><p>برای چیدن راتا مرغ ابتدا سطح نان را کمی سس بمالید. بهتر است از سس سفید و یا سس هزار جزیره استفاده شود. مرحله‌ی بعد تکه‌های مرغ قرار داده و در مرحله‌ی آخر یک تکه پنیر بگذارید.</p><p> در روش دیگر راتا مرغ ترد آموزش داده می‌شود. راتا مرغ ترد معادل کاناپ مرغ انگلیسی است.</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>گوشت ران مرغ<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>پودر سیر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>فلفل سیاه<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td>آرد سفید<br></td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>دوغ بدون چربی<br></td><td>یک لیوان<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p> قدم اول</p><p>ابتدا فلفل، پودر سیر، نمک و آرد را با هم مخلوط نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>مرغ را از چربی پاک کرده و به 4 قسمت تقسیم نمایید.</p><p>قدم سوم</p><p>مرغ را در مخلوط آرد انداخته و سپس در دوغ بغلتانید.</p><p>قدم چهارم</p><p>مجدداً مرغ را در آرد بغلتانید. مرغ را برای نیم‌ ساعت در یخچال بگذارید.</p><p>قدم پنجم</p><p>مرغ را در سینی فر قرار داده و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد بپزید. </p><p>قدم ششم</p><p>نان تست و یا باگت را برش زده و مرغ را روی آن قرار دهید.</p><p>قدم هفتم</p><p>راتا را با مخلوط سس خردل و سس مایونز بپوشانید.</p>