db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114884425111627243141210700null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه دلمه فلفل 00طرز تهیه دلمه فلفل <p></p>
214884424111627244141210700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-دلمه-فلفل" target="_blank">دلمه فلفل</a></strong> غذایی از گرو‌ه دلمه‌ها است که به‌عنوان غذای اصلی در سفره‌های غذا یافت می‌شود. دلمه یک غذای ترکی است که در کشور آذربایجان بسیار رواج دارد. مدت آماده‌سازی این غذا یک ساعت و پخت آن 30 دقیقه زمان‌ می‌برد. برای پخت دلمه‌ی فلفل نیاز به تجهیزات حرفه‌ای نیست و کافی است یک اجاق‌گاز، قابلمه، تابه و تخته‌کار داشته باشید. این غذا در مهمانی‌های رسمی و نیمه‌رسمی در لیست غذایی قرار می‌گیرد. به‌غیر از آن در لیست غذای دانشجویان وشاغلین بیرون از خانه به‌دلیل این‌که غذا را می‌توان بدون گرم کردن میل کرد دیده می‌شود.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-دلمه-فلفل" target="_blank">دلمه فلفل</a></strong> غذایی از گرو‌ه دلمه‌ها است که به‌عنوان غذای اصلی در سفره‌های غذا یافت می‌شود. دلمه یک غذای ترکی است که در کشور آذربایجان بسیار رواج دارد. مدت آماده‌سازی این غذا یک ساعت و پخت آن 30 دقیقه زمان‌ می‌برد. برای پخت دلمه‌ی فلفل نیاز به تجهیزات حرفه‌ای نیست و کافی است یک اجاق‌گاز، قابلمه، تابه و تخته‌کار داشته باشید. این غذا در مهمانی‌های رسمی و نیمه‌رسمی در لیست غذایی قرار می‌گیرد. به‌غیر از آن در لیست غذای دانشجویان وشاغلین بیرون از خانه به‌دلیل این‌که غذا را می‌توان بدون گرم کردن میل کرد دیده می‌شود.</p>
314886315111627246141210700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد اولیه<br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد اولیه</td><td style="text-align: center; ">میزان</td><td style="text-align: center; ">توضیحات</td></tr><tr><td style="text-align: center;">فلفل دلمه‌ای<br></td><td style="text-align: center;">به میزان لازم&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">در رنگ‌های مختلف<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سبزی دلمه خرد شده<br></td><td style="text-align: center;">300 گرم<br></td><td style="text-align: center;">مرزه ترخون گشنیز جعفری&nbsp;<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">برنج<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پیاز<br></td><td style="text-align: center;">دو عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">لپه<br></td><td style="text-align: center;">300 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">گوشت چرخ‌کرده<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">کشمش<br></td><td style="text-align: center;">50 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سرکه<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">نصف قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">زردچوبه<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p></p>آماده‌سازی و پخت00آماده‌سازی و پخت<p>مواد اولیه<br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد اولیه</td><td style="text-align: center; ">میزان</td><td style="text-align: center; ">توضیحات</td></tr><tr><td style="text-align: center;">فلفل دلمه‌ای<br></td><td style="text-align: center;">به میزان لازم&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">در رنگ‌های مختلف<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سبزی دلمه خرد شده<br></td><td style="text-align: center;">300 گرم<br></td><td style="text-align: center;">مرزه ترخون گشنیز جعفری&nbsp;<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">برنج<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پیاز<br></td><td style="text-align: center;">دو عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">لپه<br></td><td style="text-align: center;">300 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">گوشت چرخ‌کرده<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">کشمش<br></td><td style="text-align: center;">50 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">سرکه<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">نصف قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">زردچوبه<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p></p>
414886316111627246141210700null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>ابتدا برنج را در آب سرد می‌شوریم.با این کار خاک و نشاسته‌ی اضافی برنج را می‌گیریم</p><p>قدم دوم</p><p>برنج را می‌پزیم اما باید مواظب بود برنج پخته نشود. زمانی که برنج جوش خورد و از حالت خامی خارج شد برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>لپه را نیز می‌پزیم. به دلیل این‌که برنج و لپه یک‌بار دیگر می‌پزند باید مواد آن‌قدر پخته شوند که در مرحله‌ی نهایی لپه‌ و برنج له نگردند.</p><p>قدم چهارم </p><p>سبزی را ساطوری می‌کنیم</p><p>قدم پنجم </p><p>پیاز خرد شده را درون تابه تفت می‌دهیم. زمانی که رنگ پیاز طلایی قهوه‌ای شد گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه می‌نماییم و آن‌قدر تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید.</p><p>قدم ششم </p><p>برنج، لپه و سبزی‌ها را به تابه اضافه نموده و همراه با گوشت و پیازداغ مواد را تفت می‌دهیم. نمک و ادویه را در این مرحله اضافه می‌نماییم در تابه را گذاشته و بیست دقیقه صبر می‌نماییم</p><p>قدم هفتم </p><p>سرکه و شکر را در یک شیرجوش روی حرارت ملایم با هم ترکیب می‌نماییم و صبر می‌کنیم شکر در سرکه حل شود</p><p>قدم هشتم </p><p>شهد به‌دست آمده را به مواد درون تابه اضافه می‌نماییم </p><p>قدم نهم</p><p>سرِ بالایی فلفل را جدا کرده و مواد درون فلفل را خالی می‌نماییم</p><p>قدم دهم </p><p>مواد را درون فلفل دلمه‌ای می‌ریزیم</p><p></p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول</p><p>ابتدا برنج را در آب سرد می‌شوریم.با این کار خاک و نشاسته‌ی اضافی برنج را می‌گیریم</p><p>قدم دوم</p><p>برنج را می‌پزیم اما باید مواظب بود برنج پخته نشود. زمانی که برنج جوش خورد و از حالت خامی خارج شد برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>لپه را نیز می‌پزیم. به دلیل این‌که برنج و لپه یک‌بار دیگر می‌پزند باید مواد آن‌قدر پخته شوند که در مرحله‌ی نهایی لپه‌ و برنج له نگردند.</p><p>قدم چهارم </p><p>سبزی را ساطوری می‌کنیم</p><p>قدم پنجم </p><p>پیاز خرد شده را درون تابه تفت می‌دهیم. زمانی که رنگ پیاز طلایی قهوه‌ای شد گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه می‌نماییم و آن‌قدر تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید.</p><p>قدم ششم </p><p>برنج، لپه و سبزی‌ها را به تابه اضافه نموده و همراه با گوشت و پیازداغ مواد را تفت می‌دهیم. نمک و ادویه را در این مرحله اضافه می‌نماییم در تابه را گذاشته و بیست دقیقه صبر می‌نماییم</p><p>قدم هفتم </p><p>سرکه و شکر را در یک شیرجوش روی حرارت ملایم با هم ترکیب می‌نماییم و صبر می‌کنیم شکر در سرکه حل شود</p><p>قدم هشتم </p><p>شهد به‌دست آمده را به مواد درون تابه اضافه می‌نماییم </p><p>قدم نهم</p><p>سرِ بالایی فلفل را جدا کرده و مواد درون فلفل را خالی می‌نماییم</p><p>قدم دهم </p><p>مواد را درون فلفل دلمه‌ای می‌ریزیم</p><p></p>
514886317111627246141210700null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>مقدار کمی آب درون قابلمه ریخته و فلفل دلمه‌ای ها را درون قابلمه بگذارید و در حرارت کم اجازه دهید تا مواد پخته شود کمی از شهد را که باقی مانده است به دلمه اضافه می‌نماییم</p><p>قدم دوم </p><p>بعد از 40 دقیق دلمه‌ی ما پخته شده است و آماده برای رفتن به روی میز است </p>پختن00پختن<p>قدم اول</p><p>مقدار کمی آب درون قابلمه ریخته و فلفل دلمه‌ای ها را درون قابلمه بگذارید و در حرارت کم اجازه دهید تا مواد پخته شود کمی از شهد را که باقی مانده است به دلمه اضافه می‌نماییم</p><p>قدم دوم </p><p>بعد از 40 دقیق دلمه‌ی ما پخته شده است و آماده برای رفتن به روی میز است </p>